Kometa Brno – Olomouc 3:2 (kon.) | Hr. Králové – Chomutov 4:1 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 3:2 (kon.)
Kladno – K. Vary 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 7:2 (kon.) | Pardubice – Slavia 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – Letňany 5:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:3 (1:0, 0:3, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 30.11.2014, 13:00 • ČEZ Stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    VÁCLAV VEBER se neunáhlil a snižuje náskok hostí. Kladenský obránce obdržel přihrávku, počkal si, sjel si až na vrchol kruhu a tamodtud vypálil nechytatelně ke vzdálenější tyči. Asistence: Matyáš Filip a Ondřej Bláha.
     
    39:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hodně smolný okamžik si vybral nyní Zázvorka. JIŘÍ NÍDL vyhazoval kotouč ještě ze své poloviny, čímž zaskočil domácího brankáře, který si kotouč nepohlídal a ten mu tak propadl až do brány. Asistence: František Klejna.
     
    31:19
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po obrovském závaru zůstával puk stále volný někde v okolí ležícího Zázvorky, čehož si byl moc dobře vědom JIŘÍ NÍDL, který si kotouč přikopl na hůl a poté už jen uklidil do odkryté sítě. Asistence: František Klejna.
     
    21:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Klejna naznačil střelu a poté vyslal střílenou přihrávku, do jejíž dráhy už JAN BEČKA pouze vložil svoji hůl a ztečoval kotouč za záda Zázvorky. Asistence: František Klejna a Filip Bernáth.
     
    17:51
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rychlý přechod do pásma a důraz do branky znamenají vedoucí branku pro domácí. DANIEL KOUBA po rychlé akci posílá puk za záda Berana a zároveň posílá svůj tým do vedení. Asistence: Adam Kalaj.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 18. Kouba (Kalaj), 56. Veber (Filip, O.Bláha) – 22. Bečka (Klejna, Bernáth), 32. Nídl (Klejna), 40. Nídl (Klejna)


    Rytíři Kladno: Zázvorka (Kodad) – Haspeklo, Matula, Veber "A", Slabý, Šmolík, Dlouhý, Filip, Kryll "A" – Rejzek, Jelínek, Kleveta, Soukup, Svoboda, Kalaj "C", M.Bláha, Nagy, O.Bláha, Kouba
    HC Energie Karlovy Vary: Beran (Fuksa) – Bernáth, Štaif "A", Klejna, Koco, Poizl, Ptáček, Kala – Nídl, Hoang, Černý, Prošek, Bečka "C", Halberštát "A", Vašíček, Petrov

    Rozhodčí: Dundr – Řešátko, Holý
    bahis siteleri