Minnesota – Anaheim 4:5 (kon.) | Winnipeg – Colorado 6:2 (kon.) | Chicago – Montreal 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Ottawa 3:2 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 4:6 (kon.) | Los Angeles – Philadelphia 1:2 (kon.)
konec
New York Islanders
4:6 (3:0, 1:3, 0:3)
St. Louis Blues
Sobota 06.12.2014, 19:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Vladimir TARASENKO - 4:6
     
    57:32
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO přidává pojistku! Velký podíl na brance má Jori Lehterä, který produktivního Rusa našel krásným pasem a Tarasenko tak zakončoval do prázdné branky. Asistence: Jori Lehterä, Jaden Schwartz.
    Paul STASTNY - 4:5
     
    53:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obrat je dokonán! Joakim Lindström zvedl hlavu a skvělým pasem našel před brankou trestuhodně nebsazeného PAULA STASTNEHO, který dnes už podruhé vyzrál na Haláka. Asistence: Joakim Lindström.
    T. J. OSHIE - 4:4
     
    44:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani využívají přesilovku už po deseti sekundách! T.J. OSHIE vystřelil od modré a puk skončil až v brance, Halák měl zakrytý výhled. Asistence: Kevin Shattenkirk, Joakim Lindström.
    John TAVARES - 4:3
     
    39:07
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku čtyř proti třem a vrací si zpět ztracené vedení. Okposo našel na brankovišti JOHNA TAVARESE, který i s trochou štěstí překonal ležícího Brodeura. Asistence: Kyle Okposo, Frans Nielsen.
    Kevin SHATTENKIRK - 3:3
     
    32:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    To jsou věci, je vyrovnáno! KEVIN SHATTENKIRK napřáhl na modré a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Jeho rána byla tak tvrdá, že po kontaktu se síťkou v brance vyletěla zpět do hřiště. Asistence: Joakim Lindström, T.J. Oshie.
    Patrik BERGLUND - 3:2
     
    24:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté záhy přidávají druhou branku a Jack Capuano je nucen vybrat si oddechový čas! Chris Butler vypálil od modré a PATRIK BERGLUND jeho střelu umně protečoval za Halákova záda. Asistence: Chris Butler, T.J. Oshie.
    Paul STASTNY - 3:1
     
    22:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se šťastnou trefou vrací do zápasu. PAUL STASTNY si bruslí zpracoval kotouč a jen tak jej nazdařbůh plácl z ostrého úhlu na branku, Halák však nestihl ucpat prostor u své pravé tyče a touš se došoural až za čáru. Asistence: Kevin Shattenkirk, David Backes.
    Michael GRABNER - 3:0
     
    19:39
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované těsně před koncem první třetiny odskakují na tříbrankový rozdíl. Matt Donovan vystřelil, Allen jeho pokus vyrazil jen před sebe a MICHAEL GRABNER dorazil kotouč do poloodkryté klece. Asistence: Matt Donovan, Nick Leddy.
    Ryan STROME - 2:0
     
    18:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba Kevina Shattenkirka znamená druhý gól v sítí Jakea Allena! Hostující bek namazal puk RYANU STROMEOVI, který se z mezikruží nemýlil. Bez asistence.
    Frans NIELSEN - 1:0
     
    07:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení v přesilové hře. Okposo poslepu bravurně našel FRANSE NIELSENA a dánský centr měl snadnou úlohu, protože Allen byl Okposem dokonale zmaten. Asistence: Kyle Okposo, Brock Nelson.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Nielsen (Okposo, Nelson), 19. Strome, 20. Grabner (Donovan, Leddy), 40. Tavares (Okposo, Nielsen) – 23. Stastny (Shattenkirk, Backes), 25. Berglund (Butler, Oshie), 33. Shattenkirk (Lindström, Oshie), 45. Oshie (Shattenkirk, Lindström), 54. Stastny (Lindström), 58. Tarasenko (Lehterä, Schwartz)


    New York Islanders: Halák (Johnson) – Leddy, Donovan, de Haan, Reinhart, Hickey, Strait – Kuljomin, Tavares "C", Okposo – Grabner, Nielsen, Grabovskij – Lee, Nelson, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    St. Louis Blues: Allen (21. Brodeur) – Jackman, Pietrangelo, Gunnarson, Shattenkirk, Butler, Cole – Steen, Backes "C", Oshie – Schwartz, Lehterä, Tarasenko – Berglund, Stastny, Ott – Lindbohm, Lapierre, Reaves.

    Rozhodčí: Peel, Sutherland – Sericolo, Cherrey

    Diváci: 16170
    bahis siteleri