Mladá Boleslav – Liberec 2:4 (kon.) | Chomutov – Jihlava 5:1 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 8:4 (kon.)
Třinec – Kometa Brno 0:3 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 8:5 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:2 (kon.)
Olomouc – HC Litvínov 4:3 (kon.) | Zlín – Kladno 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 06.12.2014, 16:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    A hned se také zapojil do útoku, a sparťané tak měli přečíslení tři na dva. Dostali se k několika dorážkám, ale Wanecki kotouč udržel před brankovou čarou.
     
    56:14
    Za podražení je vyloučen domácí Daniel Arnošt (SPA). Vítkovice mají zřejmě poslední šanci na to, aby se ještě dostaly do hry.
     
    48:30
    Nyní navíc na trestnou lavici míří Patrik Demel (VIT) na dvě minuty za sekání. Sparťané mají přesilovku, ve které mohou udržet náskok nebo ho dokonce navýšit.
     
    48:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak přece jen přidávají Ostravané druhý gól a snižují na rozdíl tří branek,když času na obrat už jim moc nezbývá. Prosadil se MARTIN BLAHUTA. Asistence: David Sysala.
     
    42:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už se ale domácí prosazují. Po nahrávce Polesného přidal pátý zářez proti vedoucímu týmu tabulky VÁCLAV KLINDERA. Asistence: Jan Polesný, Lukáš Bláha.
     
    38:44
    Lojka se dostal k puku mezi kruhy, jeho střelu Wanecki dokázal zlikvidovat.
     
    36:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další povedená kombinace trojice Litera – Brejcha – Györi znamená čtvrtý sparťanský gól. Brejcha poslal ideální křižný pas od mantinelu ke vzdálenější tyči, kde PETR LITERA bez problému doklepl puk do odkryté části branky. Asistence: Tomáš Brejcha, Marek Györi.
     
    32:25
    Domácí Lukáš Bláha (SPA) vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    28:22
    Patrik Kadeřávek (SPA) zahákoval Gřeše, který objížděl sparťanskou branku, a inkasuje za to dvouminutový trest.
     
    27:20
    Augustin po nahrávce Procházky zpoza branky nejprve střílel a poté ještě dorážel. Vítkovická obrana mu nechala trestuhodně moc prostoru a má štěstí, že sparťané nepřidali čtvrtou trefu.
     
    24:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď se Ostravanům skutečně vůbec nedaří, inkasují už potřetí. Za 29 vteřin po druhém gólu se sparťané znovu prosazují zásluhou PETRA LITERY, který zužitkoval křižnou nahrávku Györiho. Asistence: Marek Györi, Tomáš Brejcha.
     
    24:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš se opět potvrdilo. Po obrovské šanci Vítkovic je tu zničehonic gól Sparty. Tu do vedení posílá MAREK GYÖRI, který zblízka dorazil za Waneckiho Brejchovu střelu. Asistence: Tomáš Brejcha, Ondřej Mikliš.
     
    23:50
    Obrovská šance hostů! Illéš prokličkoval před branku a posílal puk na Blahutu, domácí odolali.
     
    19:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tohle je pro Spartu hodně studená sprcha. Ostravané se vydali do rychlého protiútoku a pouhou sekundu před koncem první třetiny srovnávají zásluhou dorážky DAVIDA BALLNERA. Asistence: Jakub Illéš, Martin Blahuta.
     
    19:41
    Krudenc dobruslil zdánlivě ztracený kotouč a z první ho zadovkou posílal před branku na Pulkraba. Ten ho škrtl hokejkou, ale nepodařilo se mu zakončit.
     
    15:06
    Velká příležitost pro změnu na straně domácích. Brejcha si najel před branku a jeho spoluhráč mu adresoval střílenou nahrávku, ale sparťanský útočník ji sám před Waneckim netrefil.
     
    13:00
    Velká šance Vítkovic! Nedůraznou rozehrávku Sparty za vlastní brankou vystihl Gřeš a posílal puk mezi kruhy na Beneše. Ten pálil z první, Langer skvěle zasáhl.
     
    09:10
    Ostravský Kafka teď nadělal Langerovi velké problémy svým důrazným přístupem na brankovišti.
     
    05:57
    Kapitán domácích Václav Krudenc (SPA) obstarává i druhý zápis ve statistikách utkání. Jde si totiž odpočinout na dvě minuty na trestnou lavici za faul kolenem.
     
    05:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě se prosazuje kapitán sparťanského týmu VÁCLAV KRUDENC. Ten byl sice zezadu faulován, ale dokázal přesto protlačit kotouč přes Waneckiho do branky. Asistence: Marek Březina.

    Tereza Velikovská

    Branky a nahrávky: 6. Krudenc (Březina), 25. Györi (Brejcha, Mikliš), 25. Litera (Györi, Brejcha), 37. Litera (Brejcha, Györi), 43. Klindera (Polesný, Bláha) – 20. Ballner (Illéš, Blahuta), 49. Blahuta (Sysala)


    HC Sparta Praha: Langer (Slyusarchuk) – Kalina, Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Březina, Mikliš – Augustin, Arnošt, Litera, Klindera, Győri, Pulkrab, Polesný, Procházka, Lojka, Krudenc (C), Brejcha.
    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Daňa) – Adamík, Demel, Puzič, M. Charvát (C), A. Charvát, Rudl – Ballner, Gřeš, Illéš, Kafka, Blahuta, Kuťák, Ollender, Beneš, Sysala, Jáchym.

    Rozhodčí: Würtherle – Laczko, Špůr
    bahis siteleri