Chabarovsk – Nižněkamsk 0:2 (kon.) | Vladivostok – Toljatti 3:0 (kon.) | Novokuzněck – Chanty-Mansijsk 0:1 (kon.)
Novosibirsk – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | Minsk – Ufa 4:0 (kon.)
Záhřeb – Barys 3:5 (kon.) | HC Slovan – Omsk 3:5 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 08.12.2014, 10:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:30
    Bude se vylučovat také na domácí straně. Alexandr Junkov (CHA) dostává menší trest za hákování. K tomu ale přidává také desetiminutový osobní trest.
     
    43:36
    Bude se vylučovat, v početní výhodě si zahraje Amur. Za podražení putuje na trestnou lavici Maxim Rybin (NIZ). Jak domácí s touto možností naloží?
     
    35:23
    Znovu se bude vylučovat, a to na obou stranách. Tim Stapleton (NIZ) dostává dvě minuty za sekání. Současně je potrestán také Tuukka Mäntylä (CHA), který se po Stapletonovi velmi nevybíravě ohnal. Uvidíme, kterak se celkům povede hra ve čtyřech.
     
    32:49
    Bude se opět vylučovat. Na trestou lavici odjíží Dan Sexton (NIZ), který se provinil hákováním. Poračovat se bude po komertční přestávce, a to vhazováním před Sudnicinem.
     
    24:41
    Poprvé ve druhém dějství se bude vylučovat. za sekání odchází pykat Igor Makarov (NIZ). Jak Chabarovsk s touto možností naloží? Dočkáme se konečně otevření skóre?
     
    11:33
    Vylučovat se bude také na hostující straně. Za hákování dostává menší trest Jaroslav Alševskij (NIZ). Domácí mají dobrou příležitost k otevření skóre.
     
    04:37
    Bude se vylučovat. Na lavici hanby putuje za hákování domácí Rastislav Špirko (CHA). Jak se Nižněkamsk s touto situací poapsuje?

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 48. Milovzorov, 60. Makarov


    Amur Chabarovsk: Murygin (Borisov) – Mäntylä, Taimi, Loginov, Velikov, Ježov, Pěretjagin, Těrjajev – Fišenko, Lugin, Tarasov – Haščák, Miklík, Špirko – Junkov, Litovčenko, Orlov – Železnov, Jakovlev, Baškirov, Maljovany
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Kolppanev) – Bilalov, Kalašnikov, Eronen, Rjasenskij, Berezin, Kosmačjov – Alševskij, Chochrjakov, Mnichovič – Anderson, Sexton, Stapleton – Polygalov, Ivanov, Milovzorov – Žukov, Rybin, Makarov

    Rozhodčí: Kiseljov, Rogačjov – Koršak, Černyšev

    Diváci: 5200
    bahis siteleri