Olomouc – Č. Budějovice 5:0 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 1:3 (kon.) | Havířov – Kladno 2:5 (kon.)
Vsetín – Písek 4:2 (kon.) | Liberec – Zlín 5:3 (kon.) | Poruba 2011 – PZ Kladno 3:1 (kon.)
Chomutov – Vítkovice 6:2 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 1:0 (kon.) | Slavia – Hr. Králové 5:4 (kon.)
K. Vary – Třinec 0:2 (kon.) | Jihlava – HC Litvínov 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Letňany 6:5 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
6:2 (1:0, 4:1, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 12.12.2014, 17:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Spratek vypálil z pravého kruhu, Strejc puk neudržel a nejlépe se před brankou zorientoval JOSEF DANIELČÁK. Asistence: Daniel Spratek, Jakub Ďurčák.
     
    47:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak domácí přesilovku přece jen využívají a JOSEF TOMAN kompletuje hattrick. Po pravém křídle vjel do útočného pásma, odmítl si obránce a překonal Šimečka. Bez asistence.
     
    33:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vypadá to, že sledujeme klíčovou pasáž utkání, v níž domácí odskakují na rozdíl čtyř gólů. MATYÁŠ SVOBODA dostal mezi kruhy přihrávku z rohu od Lyszczarczyka a nedal Šimečkovi šanci přesnou ranou. Asistence: Alan Lyszczarczyk, Tom Polák.
     
    32:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    JOSEF TOMAN je dnes při chuti. Ve středním pásmu nakopl vrtuli, po přejetí modré na nic nečekal a napálil puk pod horní tyčku, o kterou se kotouč lehce otřel. Domácí útočník má nyní v utkání bilanci 2+2. Asistence: Josef Rindoš.
     
    30:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jenže hosté nezvládli vyhodit ani vyvézt puk, o který je za brankou obral Josef Toman, naservíroval jej před branku JOSEFU RINDOŠOVI, který ranou z pravé strany na vzdálenější tyč vrací Pirátům dvougólový náskok. Asistence: Josef Toman.
     
    27:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Před Strejcem se strhla "trma-vrma", ve které se nejlépe zorientoval hostující JOSEF DANIELČÁK a snižuje. Asistence: Radim Toman, Ondřej Gabrhelík.
     
    25:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští rychle přenesli hru do útočného pásma, kam vjel Tůma po pravém křídle, odkud stihl posunout před branku JOSEFU TOMANOVI, který z první trefil horní roh Šimečkovy branky. Asistence: Martin Tůma, Josef Rindoš.
     
    10:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    TOM POLÁK dostal pas do jízdy, přebruslil obránce a sám před Šimečkem nezaváhal, překonal jej povedenou bekhendovou střelou. Asistence: Martin Tůma, Josef Toman.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 11. Polák (Tůma, J. Toman), 26. J. Toman (Tůma, Rindoš), 31. Rindoš (J. Toman), 33. J. Toman (Rindoš), 34. M. Svoboda (Lyszczarczyk, Polák), 48. J. Toman – 28. Danielčák (R. Toman, Gabrhelík), 55. Danielčák (Spratek, Ďurčák)


    Piráti Chomutov: Alex Strejc – Lidák, Hlaváček, O. Dvořák, T. Běhula, D. Novák, A. Novák, Hajič – J. Toman, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, Palička, M. Svoboda, Túma, Rindoš, Hřebíček, Adámek
    HC Vítkovice Ridera: Šimeček – Gabrhelík, Veřmiřovský, Štěpánek, Ďurčák, Čechman, Krčmář, Slíž – Franz, Raška, Malina, Maxner, R. Toman, Vondál, Bernát, Slánský, Spratek, Stupka, Danielčák, Hartmann, Šala

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Kokrment, Buček
    bahis siteleri