Dortmund – Wolfsburg 2:2 (kon.) | Mönchengladbach – W. Brémy 4:1 (kon.) | Hoffenheim – Leverkusen 0:1 (kon.)
Frankfurt – Hertha 4:4 (kon.) | Paderborn – Schalke 1:2 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
4:4 (1:3)
Hertha BSC
Středa 17.12.2014, 20:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Alexander MEIER - 4:4
     
    90+1
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, opravdu neuvěřitelné. ALEXANDER MEIER se stává hrdinou domácích fanoušků, míč si v pokutovém území zpracoval, soupeř mu nechal trestuhodně až příliš času, a poslal jej k levé tyči. Celá aréna na nohou.
    Alexander MEIER - 3:4
     
    90
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Inuj odcentroval balón z levé strany před bránu, hlavou jej ještě tečoval Bamba, poté se dostal k ALEXANDERU MEIEROVI, která hlavou snižuje znovu na rozdíl jediné branky a dává svému mužstvu naději.
    Peter NIEMEYER - 2:4
     
    80
    Hertha právě vstřelila branku!
    Sám faulovaný celou akci rozehrál, bylo to podobné, jako při prvním vstřeleném gólu jeho mužstva, míč se dostal z levé strany před bránu, kde si jej našel nekrytý PETER NIEMEYER a poslal jej pod horní tyč. Hosté tak znovu vedou o dva góly a Frankfurtu se hon za vyrovnáním hodně komplikuje.
    Haris SEFEROVIć - 2:3
     
    58
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Frankfurt snižuje na rozdíl jediného gólu. Hasebe a Inuj si mezi sebou vyměnili balón, první jmenovaný nakonec odcentroval do pokutového území, kde si nejvýš vyskočil HARIS SEFEROVIĆ a hlavou poslal balón za bezmocného Krafta.
    Stefan AIGNER - 1:3
     
    43
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Tohle je hodně divoký poločas. Tentokrát pro změnu poprvé zaváhala obrana hostujícího mužstva, STEFAN AIGNER se zjevil zcela sám u levé tyče a v klidu dopravil získaný míč do volné části brány.
    Julian SCHIEBER - 0:3
     
    37
    Hertha právě vstřelila branku!
    Je sice ještě spousta času, ale hosté pomalu kráčí ke druhé venkovní výhře v této sezóně. JULIAN SCHIEBER přidává třetí gól, když obdržel parádní přihrávku z pravé strany a míč poslal do protipohybu gólmana ke vzdálenější tyči domácí svatyně. V obranné činnosti hodně zaspal Madlung.
    Änis BEN-HATIRA - 0:2
     
    33
    Hertha právě vstřelila branku!
    Po jeho rozehrání míč hlavou tečoval ÄNIS BEN-HATIRA a poslal jej ke vzdálenější tyči, od které se odrazil do brány. S takovýmto průběhem asi málokdo počítal.
    John Anthony Brooks - 0:1
     
    21
    Hertha právě vstřelila branku!
    Tak to je docela studená sprcha pro domácí, kteří sice jsou aktivnější i nebezpečnější, ovšem inkasují jako první. Další standardku se už hosté rozhodli rozehrát centrem před bránu a dobře udělali, JOHN ANTHONY BROOKS se hezky vyhnul ofsajdové pasti, zaběhl za obranu Frankfurtu a míč poslal po zemi do protipohybu brankáře, který neměl šanci nějak zasáhnout.

    Petr Frömel

    Branky: 43. Aigner, 58. Seferović (Hasebe), 90. Meier (Bamba), 90+1. Meier (Kittel) – 21. Brooks (Ronny), 33. Ben-Hatira (Ronny), 37. Schieber (Ben-Hatira), 80. Niemeyer (Ben-Hatira)

    Karty:   23. Aigner (FRN), 66. Stendera (FRN), 79. Oczipka (FRN) – 50. Brooks (HER), 66. Ronny (HER)


    Eintracht Frankfurt: Hildebrand – Chandler, Russ (29. Madlung), Bamba, Oczipka (81. Piazón) – Aigner, Hasebe (73. Kittel), Inuj – Meier, Stendera, Seferović.
    Náhradníci: Zummack – Kadlec, Madlung, Piazón, Medojević, Ignjovski, Kittel.

    Hertha BSC: Kraft – Pekarík, Hegeler, Brooks, Schulz – Niemeyer, Hosogaj – Beerens (27. Haraguči), Ronny (66. Stocker), Ben-Hatira – Schieber (84. Langkamp).
    Náhradníci: Almenning Jarstein – Ndjeng, Kalou, Stocker, Langkamp, Haraguči, Lustenberger.

    Rozhodčí: G. Winkmann – C. Bandurski, A. Blos

    Diváci: 40 200
    bahis siteleri