Bournemouth – Liverpool 1:3 (kon.) | Tottenham – Newcastle 4:0 (kon.)
konec
AFC Bournemouth
1:3 (0:2)
Liverpool FC
Středa 17.12.2014, 20:45 • Goldsands Stadium • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
    Dan GOSLING - 1:3
     
    57
    Bournemouth právě vstřelilo branku!
    Domácí fanoušci se mohli zaradovat! Ritchie našel v šestnáctce DANA GOSLINGA, který přízemní střelou propálil jak padajícího obránce Tourého, tak i brankáře Jonese, jenž si na míč sáhl, ale vyrazit ho nedokázal.
    Raheem STERLING - 0:3
     
    51
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují na 0:3! Rychlý protiútok Liverpoolu založila Tourého přihrávka na Lallanu, který následně uvolnil RAHEEMA STERLINGA, jenž si obhodil Elphicka a tváří v tvář Borucovi míč umístil ke vzdálenější tyči.
    Lazar MARKOVIČ - 0:2
     
    27
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A Reds vedou o dva góly! Na levém křídle přebral míč Coutinho, který se ve vápně uvolnil a z úhlu vystřelil. Boruc balón vyrazil, ale LAZAR MARKOVIĆ si ho na hranici šestnáctky našel a napálil ho k pravé tyči domácí svatyně. Musím říci, že jsem očekával, že lídr Championshipu bude Liverpoolu odolávat více.
    Raheem STERLING - 0:1
     
    20
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Hosté svou zdlouhavou kombinací soupeře zřejmě trochu uspali a z ničeho nic udeřili! Marković vyslal krásný balón na zadní tyč, kam si naběhl Henderson, který míč hlavou sklepl do malého vápna, kde ho v pádu uklidil za záda bezmocného Boruce RAHEEM STERLING.

    Martin Augustin

    Branky: 57. Gosling – 20. Sterling, 27. Marković, 51. Sterling


    AFC Bournemouth: Boruc – Francis, Elphick (C), Cargill, Smith – Ritchie, Gosling, O'Kane (81. Pitman), Stanislas (54. Fraser) – Wilson, Kermorgant (53. Arter).
    Náhradníci: Camp – Cook, Arter, Pitman, Daniels, MacDonald, Fraser

    Liverpool FC: Jones – Touré, Škrtel, Lovren (46. Sakho) – Henderson, Gerrard (C) (90. Borini), Lucas Leiva, Marković – Coutinho (74. Can), Sterling, Lallana.
    Náhradníci: Mignolet – Lambert, Sakho, Moreno, Manquillo, Can, Borini

    Rozhodčí: M. Clattenburg – S. Beck, R. Ganfield
    bahis siteleri