Opava – Přerov 3:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Břeclav 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – SK Karviná 7:2 (kon.)
Nový Jičín – Poruba 2011 3:4 (po pr.) | Řisuty – Klatovy 3:5 (kon.) | Klášterec nO – Mor. Budějovice 4:2 (kon.)
Nymburk – Kobra 3:10 (kon.) | Vsetín – Frýdek-M. 4:1 (kon.) | Žďár n/S – Sokolov 1:3 (kon.)
Bílina – Jindř. Hradec 9:6 (kon.) | Pelhřimov – Děčín 1:3 (kon.) | Vrchlabí – Trutnov 6:2 (kon.)
Tábor – Kolín 8:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
7:2 (2:0, 4:0, 1:2)
SK Karviná
Sobota 20.12.2014, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Karviná vstřelila branku!
    ONDŘEJ KASPERLÍK se sebevědomě rozjel ke svému nájezdu, rychle zamíchal s kotoučem na holi a zasunul jej přesně mezi Kotvanovy betony. Nádherný hokejový moment. Bez asistence.
     
    51:21
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Michal Kuba nabil Jiřímu Zapletalovi na modrou čáru, který se s kotoučem příliš nerozpakoval a okamžitě jej vyslal na bránu. Následně v brankovišti uplatnil svůj důraz MATĚJ CHARVÁT a zasloužil se tak o sedmý zásah Drtičů v tomto střetnutí. Asistence: Jiří Zapletal, Michal Kuba.
     
    46:36
    Karviná vstřelila branku!
    Tak přecejen se Karviná dočkala čestné branky! A dočkal se také MARTIN KASPERLÍK, který zužitkoval Szajterův pas k průniku do útočného pásma. Následně se natlačil až před Kotvana a bekhendovým blafákem pod horní tyčku překonal Zdenka Kotvana. Asistence: Jakub Szajter.
     
    35:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Tohle byla hokejová paráda v podání třetí hodonínské formace! Vít Mika vybruslil z rohu kluziště s kotoučem na holi, křižným pasem oslovil ke střelbě bez přípravy MATĚJE CHARVÁTA, jemuž rána sedla naprosto dokonale! Ondřej Tomšů byl bez šance. Asistence: Vít Mika.
     
    29:32
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Demolice slezského celku pokračuje, brankář Tomšů popáté kapituluje! Obránce David Polesný se ujal kotouče na modré čáře, zavezl jej do rohu kluziště odkud vybídl ke skórování MICHALA KUBU, který se u vzdálenější tyče nemýlil. Asistence: David Polesný.
     
    26:59
    Drtiči právě vstřelili branku!
    MICHAL KUBA přidává čtvrtou branku Drtičů a hosté jsou na ručník! Vytáhlý hodonínský útočník se ujal kotouče ve středním pásmo, navedl si jej na střed a perfektní ranou pod vyrážečku rozsvítil červené světlo za brankářem Tomšů. Bez asistence.
     
    22:19
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Identická situace z před několika okamžiky se stala znovu, tentokrát s gólovou tečkou! Jiří Zapletal velice dobře viděl clonícího PETRA PEŠE na brankovišti, poslal do tohoto prostoru nízký kotouč, který hodonínský útočník šikovně tečoval mimo dosah Tomšů. Asistence: Jiří Zapletal.
     
    16:07
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A opět je to dvojice Kučera-Sajdl, která v oslabení přidává svůj druhý zásah! To je neuvěřitelný počin Drtičů, na který hostující kouč reaguje oddechovým časem. Jakub Sajdl vystihl rozehrávku Karviné na útočné modré čáře a v přečíslení našel přesně hůl ZDEŇKA KUČERY, a ten dokázal přehodit beton brankáře Tomšů. Asistence: Jakub Sajdl.
     
    14:13
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Paradoxně jsou to domácí, kteří otevírají skóre brankou v oslabení! ZDENĚK KUČERA oslovil Sajdla průnikovou přihrávkou do pásma, ten obkroužil hostující klec a našel zpětnou přihrávkou Kučeru, který bez přípravy zametl kotouč do poloprázdné klece! Asistence: Jakub Sajdl.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 15. Kučera (Sajdl), 17. Kučera (Sajdl), 23. Peš (Zapletal), 27. Kuba, 30. Kuba (Polesný), 36. Charvát (Mika), 52. Charvát (Zapletal, Kuba) – 47. M. Kasperlík (Szajter), 58. O. Kasperlík


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Dufek, Pokorný, Škápik, Zapletal, Vanek, Sedlák, Polesný – Zezula, Kučera, Tomi, Smetana, Peš, Kuba, Sajdl, Jurásek, Vrba, Charvát, Mika
    SK Karviná: Tomšů (Motálek) – Hoďa, Vydra, Zamecznik, Čintala, Deutsch, Malík, Jaroch – Szajter, Ballner, Opravil, Dýrr, Chomič, Kasperlík O., Kasperlík M., Juhász, Foltýn, Luka

    Rozhodčí: Kika – Goňa, Holibka
    bahis siteleri