Bělorusko – Švýcarsko 2:3 (kon.) | Slovensko – Norsko 1:3 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:0, 0:1, 1:2)
Norsko
sk Sobota 20.12.2014, 20:15 • 350 • Arosa Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    HOLOS - 1:3
     
    53:12
    Nórsko dalo gól!

    Zrejme je definitívne o osudu tohto zápasu rozhodnuté, aj keď ešte nejaký ten čas našim reprezentantom ostáva. Nóri vyhrali vhadzovanie vo svojom obrannom pásme, dostali sa do rýchleho brejku, Froshaug z ľavej strany poslal puk pred bránku, kde si poň prišiel zle bránení JONAS HOLOS a poľahky prekonal nášho brankára – 1:3!
    Asistencie: Froshaug.
     
    52:45
    Tréner Nórska si zobral oddychový čas!
     
    52:35
    Graňák za z pravej strany natlačil pred bránku Nórska, ale bekhendom neprekonal Smitha, Viedenský sa následne tlačil ku dorážke, avšak ku puku sa nedostal!
    ESPELAND - 1:2
     
    43:23
    Nórsko dalo gól!

    No dlho sme sa z vyrovnanie netešili, Nóri na vyrovnávajúci gól bleskovo odpovedajú gólom na 2:1 z ich pohľadu. Takmer na modrej čiare dostal puk na hokejku STEFAN ESPELAND, ktorý nevymýšľal a vystrelil na našu bránku. Puk sa dostal cez cloniacich hráčov nešťastne pomedzi betóny nášho brankára až do našej bránky.
    Asistencia: Rindal.
    LUŠŃÁK - 1:1
     
    42:33
    Slovensko dalo gól!
    Konečne! Naša reprezentácia strieľa vyrovnávajúci gól na 1:1! Dostali sme sa do útočného pásma, dostali Nórov pod tlak, Roman Puliš vyslal z pravej starny strelu na brankára Nórska, ten vyrazil puk len pred seba kde sa výborne zorientoval PATRIK LUŠŇÁK a pohotovou dorážkou poslal puk do siete Nórska.
    Asistencia: Radovan Puliš, Peter Mikuš.
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ľadovej ploche! Posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    37:35
    Július Húdaček teraz fantasticky podržal našu reprezentáciu! Sveum sa ocitol sám pred našim brankárom, položil si ho na ľad a už zasúval puk do odkrytej bránky, lenže Julo včas vytasil svoju hokejku a čepeľou zastavil puk!
    ROEST - 0:1
     
    35:00
    Nórsko dalo gól!

    Fatálna chyba našej reprezentácie, keď spoza našej bránky išiel smerom dopredu Čerešňák, chcel prihrávať na pravú stranu, puk však poslal len na hokejku NIKLASA ROESTA, ktorý sa dostal do samostaného úniku na nášho brankára a strelou pomedzi betóny poslal puk do našej bránky – 0:1!
    Bez asistencie.
     
    32:35
    Naši chlapci sa dostal ido rýchleho brejku, pred bránkou Nórska vznikol veľký zmätok, Tybor mal výbornú pozíciu na zakončenie, puk však poslal len do brankára Nórska. Z dorážky sa následne nepresadil ani Viedenský!
     
    Oba tímy sú už spolu s rozhodcami späť na ľadovej ploche! Druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    16:07
    Presilovka pre Nórsko! Vylúčeným hráčom na našej strane je Marek Viedenský a je to vylúčenie na 4 minúty. Viedenský sa previnil Hákovaním na kapitána Nórska, ktorému sa na tvári objavila krv.
     
    14:15
    Naši chlapci išli do prečíslenia dva na jedna, Kudrnovi však nesadla prihrávka na hokejku a vyslal len veľmi nepresné zakončenie na bránku Nórska!
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už nastúpené na ľadovej ploche! Vypočujeme si národné hymny a zápas môže začať!

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 43. Lušňák (Puliš, P. Mikuš) – 35. Roest (bez asistencie), 44. Espeland (Rindal), 54. Holos (Froshaug)


    Slovensko: J.Hudáček (Čiliak) – Sloboda, Graňák(C), Tybor, Viedenský, Miklík(A) – J.Mikúš, Ďaloga, Cingeľ, Dravecký, Vandas – Čerešnák, Starosta(A), Kudrna, Marcinko, Lapšanský – Jánošík, P.Mikúš, Puliš, Lušňák, Šťastný – L.Hudáček.
    Norsko: Smith (Haukeland) – Sorvik, Holos, Froshaug, Thoresen P.(C), Thoresen S.(A) – Espeland, Rindal, Trettenes, Borresen, Ask(A) – Mostue Larsen, Sveum, Forsberg, Roest, Lindahl – Roste Fossen, Stene, Kristiansen.

    Rozhodčí: Koch, Stricker – Borga, Progin
    bahis siteleri