Winnipeg – NY Islanders 2:5 (kon.) | Florida – NY Rangers 2:5 (kon.) | Buffalo – Tampa 1:5 (kon.)
Boston – Toronto 3:4 (1:2 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 2:1 (kon.) | Columbus – Minnesota 3:1 (kon.)
Detroit – New Jersey 3:1 (kon.) | Dallas – Arizona 6:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 0:3 (kon.)
Colorado – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Calgary – Edmonton 4:3 (po pr.) | Washington – Chicago 3:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
1:5 (1:1, 0:1, 0:3)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 01.01.2015, 00:10 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikita KUČEROV - 1:5
     
    58:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning nadělují svému soupeři nepopulárního bura! A znovu u toho byla druhá formace Bolts, kdy Palát nachystal branku na stříbrném podnose pro NIKITU KUČEROVA, jenž se prosazuje po druhé v utkání. Asistence: Ondřej Palát, Tyler Johnson.
    Nikita KUČEROV - 1:4
     
    48:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts se však okamžitě přesunuli do svého útočného pásma, kde Stralman našel parádní přihrávkou Johnsona, jehož střelu z levé strany ještě Enroth vyrazil, ale touš zůstal ležel před brankovou čárou a zde jej už do brány Buffala postrčil NIKITA KUČEROV. Asistence: Tyler Johnson, Anton Stralman.
    Brett CONNOLY - 1:3
     
    45:22
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže Bolts se přece jen dočkali své třetí branky až po konci své přesilové hry. Palát nahrál na modrou Stralmanovi, který ihned vystřelil a jeho střela byla ještě na své cestě několikrát tečována až se touš ocitl před bránou Buffala, kde se nejlépe zorientoval BRETT CONNOLLY, jenž už dopravil puk za Enrothova záda. Asistence: Anton Stralman, Ondřej Palát.
    Ondřej PALÁT - 1:2
     
    39:02
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning využívají přesilovou hru! Johnson zavezl puk do útočného pásma, kde křižnou přihrávkou našel ONDŘEJE PALÁTA, který se svou střelou z levého kruhu nedal Enrothovi žádnou šanci, a tak se Tampa dostává opět do vedení. Asistence: Tyler Johnson, Nikita Kučerov.
    Tyler ENNIS - 1:1
     
    12:33
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo využívá přesilovou hru! Nejproduktivnější hráč Sabres TYLER ENNIS vyrovnává stav utkání. Zadorov přihrál svému spoluhráči na pravou stranu, odkud ENNIS vystřelil a jeho pokus ještě tečoval bránící Hedman a puk následně proklouzl Vasilevskému pod jeho rukou. Asistence: Nikita Zadorov, Matt Moulson
    Matthew CARLE - 0:1
     
    07:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže k puku se poté opět dostali hosté a Palát krásné posunul touš na modrou k MATTHEW CARLEOVI, jehož dělovka skončila až v síti Sabres. Asistence: Ondřej Palát.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 13. Ennis (Zadorov, Moulson) – 8. Carle (Palát), 40. Palát (Johnson, Kučerov), 46. Connoly (Stralman, Palát), 49. Kučerov (Johnson, Stralman), 59. Kučerov (Palát, Johnson)


    Buffalo Sabres: Enroth (Neuvirth) – Pysyk, Gorges, Zadorov, Strachan, Weber, Mezsároš – Moulson, Girgenson, Ennis – Deslauriers, Flynn, Stafford – Hodgson, Grigorenko, Stewart – Larsson, McCormick, Kaleta.
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Nabokov) – Stralman, Hedman, Carle, Nesterov, Barberio, Šustr – Drouin, Stamkos, Paquette – Palát, Johnson, Kučerov – Killorn, Filppula, Callahan – Morrow, Boyle, Connoly.

    Rozhodčí: Lee, Kimmerly – Morin, Cormier

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri