Kanada – USA 1:2 (0:2 po s.n.) | Švédsko – Švýcarsko 4:0 (kon.) | Kanada – Rusko 3:2 (kon.)
Japonsko – Finsko 2:4 (kon.)
konec
Švédsko
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
Švýcarsko
Úterý 06.01.2015, 18:00 • Herborcenter, Buffalo • Mistrovství světa žen do 18 let
Partner:
     
    59:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen ještě vidíme radostná gesta na švédské straně! Tři vteřiny před závěrečnou sirénou se na modré čáře do puku opřela JESSICA ADOLFSSONOVÁ a po teči jedné ze švýcarských hráček zaskočila brankářku Brandliovou – 4:0! Bez asistence.
     
    12:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nyní se již hokejistky Tre Kronor radují z využité přesilové hry! Do švýcarské sítě zapadla neomylná rána JESSICY ADOLFSSONOVÉ. Vedení 3:0 příliš neodpovídá obrazu hry a je pro Švýcarsko až příliš kruté – 3:0! Asistence: Hanna Olssonová.
     
    09:46
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    KAJSA ARMOBRGOVÁ se zapisuje do střelecké listiny podruhé! Švýcarky nedokázaly proměnit velmi slušnou příležitost, v následné protiakci si vzala kotouč právě hráčka s číslem 13 a ranou tahem vymetla všechny pavučinky v pravém horním růžku švýcarské svatyně – 2:0! Asistence: Sara Hjalmarssonová.
     
    01:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Rázem se však favorit utkání dostává do vedení! Po vyhraném vhazování se do kotouče opřela tvrdou ranou KAJSA ARMBORGOVÁ, která ranou do protipohybu nedala Brandliové výraznější možnost zasáhnout – 1:0! Asistence: Frida Gradinová a Sara Hjalmarssonová.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 2. Armborgová (Gradinová, Hjalmarssonová), 10. Armborgová (Hjalmarssonová), 13. Adolfssonová (Olssonová), 60. Adolfssonová


    Švédsko: Söderbergová (Reidebornová) – Brolinová, Adolfssonová "C", Strandbergová "A", Lendbergová, Bäckebová, Gradinová, Bergströmová – W. Johanssonová, Sköldová, Wesslingová – E. Johanssonová, Olssonová "A", Murenová – Armborgová, Tedenbyová, Hjalmarssonová – El Mahmadiová, Af Bjurová, Svenssonová, Vernblomová.
    Trenér: Henrik Cedergren.

    Švýcarsko: Brandliová (Bolingerová) – Hanggiová, Sigristová, Huwilerová, Gianettoniová, Wetliová, Weissová, Gremaudová, Minderová "C" – Allemannová "A", Quennecová "A", A. Müllerová – J. Müllerová, Ryserová, Zimmermannová – Ruediová, Enzlerová, Ryhnerová – Brunnerová, S. Müllerová, Schlegelová.
    Trenér: Andrea Kröniová.

    Rozhodčí: Jerilyn Glennová (USA) – Jessica Leclercová (USA), Vanessa Strattonová (CAN)
    bahis siteleri