Nové Zámky – Csíkszereda 3:2 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
HSC Csíkszereda
sk Úterý 06.01.2015, 18:00MOL liga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:18
    Tým HC Csíkszereda dal gól!

    Bratia Bírovci teraz zamotali hlavu súperovi, puk prihrali medzi kruhy kde stál ATTILA OTTÓ BÍRÓ, ktorý presne zamieril a nedal Cikánekovi šancu. Asistencie: Áron Tamás Bíró, Mátyás Bíró.
     
    49:51
    HC Nové Zámky dali gól!

    Domáci sa opäť dostali do útočnej tretine,puk sa dostal na hokejku Štefanku, ktorý pred bránkou našiel úplne voľného ERIKA WEISSMANNA a ten do prázdnej brány pridáva ďalší gól. Asistencie: Marek Dubec, Ondrej Štefanka.
     
    49:11
    HC Nové Zámky dali gól!

    Zámky sa usadili v útočnej tretine, puk sa dostal na modrú čiaru ku Pavelovi Kowalczykovi, jeho strelu Ruczuj ešte dokázal vyraziť ale iba ku JURAJOVI ĎURČOVI, na ktorého pokus už nemal hosťujúci brankár nárok. Asistencie: Pavel Kowalczyk, Juraj Faith.
     
    25:17
    HC Nové Zámky dali gól!

    Tak Zámky sa držali v útočnej tretine, puk sa odrazil na modrú čiaru kde stál PAVEL KOWALCZYK a ten tvrdou strelou príklepom, vymietol horný roh Ruczujovej brány. Asistencia: Ondrej Štefanka.
     
    13:43
    Tým HC Csíkszereda dal gól!

    Z pravej strany vystrelil SHANE HEFFERNAN puk prepadol CIkánekovi za jeho chrbát, a ten otvára skóre dnešného zápasu. Asistencie: Michal Šátek, Molnár Zsombor.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 26. Kowalczyk (Štefanka O.), 50. Ďurčo (Kowalczyk, Faith), 50. Weissmann (Dubec Marek, Štefanka O.) – 14. Heffernan (Šátek, Molnár Zs.), 54. Bíró O. (Bíró T., Bíró M.)


    HC MIKRON Nové Zámky: Cikánek (Krajčovič)- Ďurčo, Sucharda, Huba, Baron, Kowalczyk, Šiška, Ďuriš, Hrudík- Čaládi, Chrenko, Faith, Hurtaj, Frolík, Weissmann, Podstavek, Dubec Marek, Štefanka O., Rejžek, Púchovský, Klobučník.
    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Raitums)- Spady, Salló, Papp, Bors, Nagy, Gecse- Heffernan, Šátek, Molnár Zs., Mihály, Farkaš, Tranca, Bíró M., Bíró O., Bíró T., Rokaly, Molnár Z., Geréb.

    Rozhodčí: Novák, Štefík- Bedő, Csibi.
    bahis siteleri