New Jersey – Buffalo 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Tampa 2:4 (kon.)
Nashville – Carolina 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:4 (po pr.) | Chicago – Colorado 0:2 (kon.)
Dallas – Columbus 2:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 0:6 (kon.) | Edmonton – Detroit 2:4 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 3:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:4 (1:0, 0:2, 1:2)
Detroit Red Wings
Středa 07.01.2015, 03:35 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Luke GLENDENING - 2:4
     
    59:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings potvrzují dnešní výhru. Autorem branky je LUKE GLENDENING, který trefuje prázdnou branku.
    Pavel DACJUK - 2:3
     
    59:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Hosté skórují 34 vteřin před koncem zápasu. Autorem branky je PAVEL DACJUK, který vystřelil z ostrého úhlu a velké zmatky v brankovišti nakonec způsobily branku hostů. Hodně velké štěstí měl Dacjuk. Asistence: Henrik Zetterberg a Gustav Nyquist.
    Jordan EBERLE - 2:2
     
    55:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí čtyři minuty před koncem zápasu vyrovnávají stav utkání. JORDAN EBERLE dostal krásnou kolmici zpoza branky od Hopkinse a bez váhání vyslal tvrdou střelu z první, která skončila za brankovou čárou. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    Justin ABDELKADER - 1:2
     
    38:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelně rychle využita přesilová hra. Zetterberg vyslal krásnou střelu, kterou před brankou šikovně tečoval mezi betony JUSTIN ABDELKADER. Asistence: Henrik Zetterberg.
    Kyle QUINCEY - 1:1
     
    30:44
    Detroit právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno. KYLE QUINCEY se dostal ke kotouči a nejprve se pokoušel vystřelit z hranice kruhu, ale to mu sjel puk z hokejky. Na podruhé mu to ale již vyšlo a krásnou střelou z mezikruží překonává Fastha. Asistence: Justin Abdelkader.
    Jordan EBERLE - 1:0
     
    15:29
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Přeci jen domácí využívají početní výhodu. Na modré čáře ještě stihl zachytit kotouč Petry, který následně přihrál do středu pravého kruhu, kde byl volný JORDAN EBERLE. Ten to vzal celé na sebe a z ostrého úhlu prokličkoval až před branku, kde Howarda překvapil nenápadnou střelou. Asistence: Jeff Petry a Anton Lander.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 16. Eberle (Petry, Lander), 56. Eberle (Nugent-Hopkins) – 31. Quincey (Abdelkader), 39. Abdelkader (Zetterberg), 60. Dacjuk (Zetterberg, Nyquist), 60. Glendening


    Edmonton Oilers: Fasth (Scrivens) – Ference, Petry, Klefbom, Schultz, Nikitin, Fayne – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Pouliot, Roy, Purcell – Fraser, Lander, Jakupov – Hendricks, Gordon, Klinkhammer
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Ericsson, Kronwall, Quincey, DeKeyser, Smith, Ouellet – Zetterberg, Dacjuk, Abdelkader – Tatar, Sheahan, Jurčo – Franzen, Helm, Nyquist – Miller, Glendening, Weiss

    Rozhodčí: McCauley, Dwyer – Henderson, Alphonso
    bahis siteleri