Omsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 4:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 3:6 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Toljatti – Novokuzněck 6:3 (kon.)
Jaroslavl – HC Slovan 0:2 (kon.) | Atlant – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Viťaz – Záhřeb 2:3 (po pr.) | Soči – Minsk 2:3 (kon.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
3:6 (1:2, 2:3, 0:1)
Admiral Vladivostok
Sobota 10.01.2015, 13:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Tom WANDELL - 3:6
     
    44:03
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral odskakuje svému soupeři na rozdíl tří branek, což se Jugře bude už jen těžko dohánět. Přesným střeleckým pokusem z mezikruží se prezentoval TOM WANDELL, jehož rána zapadla až za záda náhradního gólmana Gorjačevského, který na střelu nedokázal včas zareagovat. Bez asistence.
    Niclas BERGFORS - 3:5
     
    39:49
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    V závěru prostředního dějství odskakují hokejisté Vladivostoku svému soupeři na rozdíl dvou branek! Perfektní přihrávku obdržel NICLAS BERGFORS, před kterým se otevřel prostor a postupoval sám na brankáře Gorjačevského, kterého překonal pohotovu střelou švihem. Asistence: Andrej Sigarjov, Denis Kuzmin.
     
    33:12
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Gólové hody stále pokračují! Admiral Vladivostok se dostává do vedení! KONSTANTIN MAKAROV objel celou bránu a poté přízemní ranou k tyči překonal Brusta, který se nestačil přesunout ke své pravé tyči včas. Po této inkasované brance navíc bude muset své místo přepustit náhradníkovi Gorjačevskijmu, který odchytá zbytek utkání místo něj. Asistence: Enver Lisin.
     
    29:57
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hokejisté Admiralu Vladivostok skórují a stav je opět vyrovnaný. Střelu od mantinelu dorazil ALEXANDER GORŠKOV a puk se dostal kousek za brankovou čáru, odkud jej poté bránící hráč odpálil pryč, bylo však už velmi pozdě. Tuto branku musel ale potvrdit až videorozhodčí, který konstatoval, že puk přešel brankovou čáru celým jeho objemem, což bylo z videí velmi průkazné. Bez asistence.
    Philip LARSEN - 3:2
     
    25:06
    Jugra právě vstřelila branku!
    Chanty-Mansijsk se poprvé v utkání dostávádo vedení! Autorem gólu je BEN MAXWELL, jenž tečoval Larsenovo nahození od modré čáry a puk propadl až za záda překvapeného Proskurjakova. Asistence: Philip Larsen, Illari Melart.
    Ben MAXWELL - 2:2
     
    20:48
    Jugra právě vstřelila branku!
    Hokejisté Chanty-Mansijsku opět vyrovnávají! Přihrávku zpoza brány obdržel v předbrankovém prostoru BEN MAXWELL, který si se stoprocentní příležitostí bez potíží poradil. Na jeho ránu už Proskurjakov zareagovat nedokázal. Asistence: Arťom Buljanskij.
    Vjačeslav UŠENIN - 1:2
     
    18:51
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté se opět dostávají do vedení! V přesilové hře byl vynikající přihrávkou osloven VJAČESLAV UŠENIN, který jen nastavil svou hůl a poslal kotouč do odkryté brány. Asistence: Alexander Gorškov, Arťom Zemčjonok.
    Nikita GUSEV - 1:1
     
    05:16
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat! Po krásné individuální akci se dokázal prosadit NIKITA GUSEV, který překonal brankáře Brusta. Ssistence: Michail Mamkin.
    Vladislav UŠENIN - 0:1
     
    01:10
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre a hned v úvodu utkání se ujímají vedení! Po buly se Admiral vydal do útočného pásma, kde úvodní branku střetnutí vsítil ránou švihem VLADISLAV UŠENIN. Asistence: Vjačeslav Ušenin.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 6. Gusev (Mamkin), 21. Maxwell (Buljanskij), 26. Maxwell (Larsen, Melart) – 2. Vladislav Ušenin (Vjačeslav Ušenin), 19. Vjačeslav Ušenin (Gorškov, Zemčjonok), 30. Gorškov, 34. Makarov (Lisin), 40. Bergfors (Sigarjov), 45. Wandell


    Jugra Chanty-Mansijsk: Brust (34. Gorjačevskij) – Larsen, Sergejev, Rjabykin, Mamkin, Melart, Valentěnko, Želdakov – Magogin, Buljanskij, Gusev – Kašpar, Maxwell, Lemťugov – Jatsenko, Gorbunov, Koroljuk – Chibisov, Sitnikov, Koroněv – Romancev
    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Lisov, Osipov, Zemčjonok, Heška, Kolář, Glazkov, Kuzmin – Bergfors, Gynge, Sigarjov – Lisin, Makarov, Wandell – Gorškov, Vladislav Ušenin, Vjačeslav Ušenin – Ugarov, Gorošanskij, Ivanov – Li

    Rozhodčí: Bělov, Komarov – Tomilov, Palej
    bahis siteleri