Omsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 4:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 3:6 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Toljatti – Novokuzněck 6:3 (kon.)
Jaroslavl – HC Slovan 0:2 (kon.) | Atlant – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Viťaz – Záhřeb 2:3 (po pr.) | Soči – Minsk 2:3 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
6:4 (2:2, 3:2, 1:0)
Amur Chabarovsk
Sobota 10.01.2015, 13:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Francis PERE - 6:4
     
    46:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Galapředstavení Francise Perého pokračuje! Dnes střílí již svou čtvrtou branku a posílá Traktor do dvoubrankového vedení. Asistence: Arťon Borodkin.
    Andrej POPOV - 5:4
     
    38:41
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Dmitrij Pestunov vyjel před branku, kde přihrál na volného ANDREJE POPOVA, jehož střela se zastavila až za zády bezmocného Borisova, který byl na tuto střelu krátký. Traktor tak využívá přesilovou hru a jde do vedení. Asistence: Dmitrij Pestunov, Anton Glinkin.
    Francis PARE - 4:4
     
    31:00
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Čistov prověřil pozornost Borisova a nachytal ho, protože ten vyrazil svou střelu pouze před sebe, kde byl připravený FRANCIS PARÉ, který tak kompletuje svůj hattrick a rychle srovnává. Asistence: Čistov, Kondratěv.
    Marek HAŠČÁK - 3:4
     
    30:18
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Rozhodčí značil výhodu pro hostující celek, ale vylučovat se nebude, protože slovenský útočník Marek HAŠČÁK propasoval puk za záda Garnetta a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Maxim Velikov, Dmitrij Tarasov.
    Andrej POPOV - 3:3
     
    23:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Glinkin přihrál před branku na volného ANDREJE POPOVA, který střelou na vzdálenější tyč překonává Borisova. Asistence: Anton Glinkin.
    Michael MIKLÍK - 2:3
     
    21:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující tým se poprvé v utkání dostává do vedení, jelikož využil početní výhodu! Tarasov našel mezi kruhy MICHELA MIKLÍKA, který rychle vystřelil a překonal domácího gólmana. Asistence: Dmitrij Tarasov, Grigorij, Šafigulin.
    Ruslan BAŠKIROV - 2:2
     
    14:43
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to je rychlé vyrovnání Arťon Zub posunul puk na RUSLANA BAŠKIROVA, který se štěstí propasoval puk pod brankářem Traktoru. Asistence
    Ruslav BAŠKIROV - 2:1
     
    12:01
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    RUSLAV BAŠKIROV si vyjel zpoza branky před Garnetta, kterému propasoval puk mezi tyčí a betony. Hosté se tak dostávají na rozdíl jedné branky. Bez asistence.
    Francis PERE - 2:0
     
    02:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    FRANCIS PERÉ je dnes opravdu při chuti. Domácí celek využívá rychle přesilovou hru. Z mezikruží vystřelil Čistov, jeho střelu vyrazil hostující brankář pouze ke kanadskému útočníkovi a ten neměl problém dnes podruhé skórovat. Asistence: Čistov, Panov.
    PARE - 1:0
     
    00:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Deron Quint poslal puk po mantinelu na volného FRANCISE PAREHO, který propálil mezi betony hostujícího brankáře a posílá svůj tým rychle do vedení. Asistence: Deron Quint.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 1. Pare (Quint), 3. Pere (Čistov, Panov), 24. Popov (Glinkin), 31. Pare (Čistov, Kondratěv), 39. Popov (Pestunov, Glinkin), 47. Pere (Borodkin) – 13. Baškirov, 15. Baškirov (Zub, Žeznov), 22. Miklík (Tarasov, Šafigulin), 31. Haščák (Velikov, Tarasov)


    Traktor Čeljabinsk: Gernett (Demčenko) – Quint, Borodkin, Kondretěv, Piganovič, Vasilčenko, Martjnov, Davjdov, Petrov – Čistov, Pare, Panov – Popov, Pestunov, Glinkin – Osnovin, Růžička, Pekovskij – Gubarev, Kokujov, Kurčinin.
    Amur Chabarovsk: Pečurskij (3. Borisov) – Ježov, Safronov, Mäntylä, Terjajev, Velikov, Kurbatov, Zub- Tarasov, Šafigulin, Mikulík – Fisenko, Lugin, Haščák – Achmetov, Krysanov, Orlov – Baškirov, Tverdochlebov, Litovčenko – Železov.

    Rozhodčí: Safjullov, Naumov – Metalnikov, Sirotin

    Diváci: 7450
    bahis siteleri