Omsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 4:1 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 3:6 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Ufa – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Toljatti – Novokuzněck 6:3 (kon.)
Jaroslavl – HC Slovan 0:2 (kon.) | Atlant – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 1:2 (kon.)
Viťaz – Záhřeb 2:3 (po pr.) | Soči – Minsk 2:3 (kon.)
konec
Lada Toljatti
6:3 (2:1, 3:1, 1:1)
Metallurg Novokuzněck
Sobota 10.01.2015, 14:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Andrej NIKITĚNKO - 6:3
     
    54:06
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    O vítězi dnešního střetnutí je s největší pravděpodobností rozhodnuto. Trefil se ANDREJ NIKITĚNKO. Asistence: Dmitrij Vorobjov.
    Nikolaj SKLADNIČENKO - 5:3
     
    46:13
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté se prosazují a už je to pouze o dva góly! Trefil se NIKOLAJ SKLADNIČENKO. Asistence: Ryan Stoa.
    Ansel GALIMOV - 5:2
     
    34:57
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Brankaři ve hře nejsou ani třeba, protože přestřelka nemá konce. Za hosty snižuje ANSEL GALIMOV. Asistence: Mark Skutar.
    Vasilij STŘELCOV - 5:1
     
    34:23
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Smrticí dvouminutovka domácích přináš již třetí gól v krátkém sledu. Prosadil se VASILIJ STŘELCOV, který výborně zabojoval, sebral soupeři puk a od středu hřiště šel sám na brankaře. Stíhan dvěma hráči dokázal zakončit přesnou ranou nad vyrážečku Karejeva.. Bez asistence.
    Georgy BELOUSOV - 4:1
     
    34:01
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Neubělo ani pár vteřin a Karajev opět loví puk ze své branky. Shenfeld si najel od mantinelu ke kruhu, kde naznačil střelu, ale místot toho zvolil přihrávku do volného prostoru, v němž číhal GEORGY BELOUSOV, který z bekhendové pozice usměrnil kotouč za ležícího brankaře. . Asistence: Anton Shefeld.
    Alexandr ČERNIKOV - 3:1
     
    33:13
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Po dlouhé době je tu další gól. Golubec vypálil z mezikruží, na což dokázal Karejev zareagovat, ale na následnou dorážku ALEXANDRA ČERNIKOVA již neměl nárok. Asistence: Denis Barancev, Denis Golubev.
    Anton SHENFELD - 2:1
     
    12:03
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Lada otáčí vývoj zápasu a poprvé jde do vedení. ANTON SHENFELD si sjel od modré čáry k brance, kde následně obdržel přihrávku, kterou zužitkoval střelou k bližší tyči.Asistence: Karol Sloboda, Denis Gurjanov.
    Jury PETROV - 1:1
     
    04:52
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Jenže radost hostům dlouho nevydržela. O necelé dvě minuty srovnává stav JURY PETROV, který si najel před brankoviště, kde zůstal trestuhodně osamocený. Toho využil Černikov, jenž mu poslal puk zpoza branky a prvně zmiňovaný ranou do horní části branky nedal Karejevovi šanci. Asistence: Denis Golubev, Alexandr Černikov.
    Vladimir MALINOVSKIJ - 0:1
     
    03:24
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru hosté využivají. Prosadil se VLADIMIR MALINOVSKIJ, který dostal přihrávku k levému kruhu. Tvrdě vypálil a dělovkou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 5. Petrov (Golubev, Černikov), 13. Shenfeld (Sloboda, Gurjanov), 34. Černikov (Barancev, Golubev), 35. Belousov (Shefeld), 35. Střelcov, 55. Nikitěnko (Vorobjov) – 4. Malinovskij, 35. Galimov (Skutar), 47. Skladničenko (Stoa)


    Lada Toljatti: Ivannikov (Glass) – Barancev, Sloboda, Vorobjov, Romanov, Podhradský, Ogurcov, Šulakov – Černikov, Petrov, Golubev – Nikitěnko (C), Zaťovič, Valujskij – Šarov, Belousov, Shenfeld – A. Střelcov, V. Střelcov, Mastrjukov.
    Metallurg Novokuzněck: Karejev (34.Ložkin) – Gavriličev, Skutar, Popov, Fairchild, Chlystov, Kamalov, Kapotov, Drokov – Galimov, Komaristij, Stoa – Malcev, Romanov (C), Malinovskij – Kaprizov, Garifullin, Plotnikov – Sentjurin, Skladničenko, Turukin.

    Rozhodčí: Sergejev, Čerenkov – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri