Mladá Boleslav – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:5 (kon.) | Třinec – Pardubice 8:0 (kon.)
Sparta – Liberec 3:4 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 7:1 (kon.) | Zlín – Č. Budějovice 3:2 (po pr.)
HC Plzeň – Vítkovice 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:0 (1:0, 3:0, 4:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 10.01.2015, 14:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sám na Červeného se řítil JIŘÍ SEVERA, jenž zužitkoval přesný pas Pisarika a nakonec ho střelou k bližší tyči překonal. Asistence: Alex Pisarik.
     
    47:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Střelu Kofroně sice Červený vyrazil, volný kotouč se dostal na hůl ONDŘEJE KOVAŘČÍKA a ten už věděl, co s ním. Asistence: Tadeáš Jaroš, Adam Kofroň.
     
    42:26
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady hattrick, který zkompletoval ADAM KOFROŇ. Po přihrávce Ondřeje Kovařčíka překonal zblízka Červeného střelou nad rameno. Asistence: Ondřej Kovařčík.
     
    40:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    To je tedy start do třetí třetiny. ADAM KOFROŇ dostal přesnou přihrávku a zblízka překonal Červeného mezi betony. Asistence: Ondřej Kovařčík, Tadeáš Jaroš.
     
    31:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    A Oceláři se prosazují ve svém vlastním oslabení. Do samostatného úniku se dostal MAREK PĚNČÍK a dostal kotouč do branky. Asistence: Jan Zahradníček, Jiří Severa.
     
    28:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Christov se hned z trestné lavice zapojil do útoku, nahodil před branku, odkud poslal kotouč do sítě MICHAL KOVAŘČÍK. Asistence: Lukáš Doudera, Vít Christov.
     
    25:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Před pardubickou brankou došlo k menšímu závaru, několik dorážek ještě Husár pokryl, na tu poslední, která přišla z hole ADAMA KOFRONĚ už ale nedosáhl. Asistence: Ondřej Kovařčík, Michal Roman.
     
    02:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kotouč se ale velmi rychle dostal na hůl ONDŘEJE KOVAŘČÍKA a ten už se nemýlil. Asistence: Tadeáš Jaroš.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 3. Kovařčík (Jaroš), 25. Kofroň (O. Kovařčík, Roman), 29. M. Kovařčík (Doudera, Christov), 32. Pěnčík, 41. Kofroň (O. Kovařčík, Jaroš), 43. Kofroň (O. Kovařčík), 48. Kovařčík (Jaroš, Kofroň), 57. Severa (Pisarik)


    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Svoboda) – Pisarik, Heider, Stránský, Roman, Doudera, Zahradníček – Pěnčík, Kofroň, O. Kovařčík, Severa, Bednář, Pala, Christov, Jaroš, M. Kovařčík
    HC Dynamo Pardubice: Husár (32. Červený) – Franc, Budík, Horyna, Bažant, Adam, Nedbal – Ružička, Chvojka, Havrda, Velinský, Barkóci, Hlaváček, Pipek, Kysela, Panna

    Rozhodčí: Jeřábek, Veselý – Barteček, Vengřín
    bahis siteleri