Olomouc – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Zlín 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Vítkovice 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 1:7 (kon.) | Č. Budějovice – PZ Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Sparta 3:4 (po pr.)
K. Vary – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Havířov – Letňany 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – HC Litvínov 3:2 (1:0 po s.n.)
HC Plzeň – Liberec 6:2 (kon.) | Písek – Kladno 1:3 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 10.01.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    50:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Další přečíslení v podání Hradce, jenž může rozhodnout utkání. Do kombinace dva na jednoho se dostali TOMÁŠ HOFMAN a Tomáš Zahradník. Přičemž prvně zmiňovaný po obdržené přihrávce skóroval do prázdné brány. Asistence: Tomáš Zahradník, Jakub Moník.
     
    29:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherné přečíslení se teď povedlo dvěma moravských hráčům. Ondřej Hartmann v našel v kombinaci dva na jednoho volného MATOUŠE STUPKU, který kotouč protečoval do odkryté branky. Asistence: Ondřej Hartmann.
     
    19:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši spustili z ničeho nic lavinu gólu. František Hnik našel před osamostatněným vítkovickým golmanem volného DANIELA LIERA, který již neměl problém zavěsit kotouč do sítě hostů. Asistence: František Hnik.
     
    17:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si připisují další branku. V ní se k puku dostal TOMÁŠ ZAHRADNÍK, jehož střela z levého kruhu zamířila do levého horního rohu. Asistence: David Malík, František Hnik.
     
    14:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásné přečíslení, nádherný blafák, který skončil nastřelenou tyčkou a následná dorážka. Hradec se dostává do vedení zásluhou ŠTĚPÁNA MATĚJČKA. Asistence: Martin Hejna.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 15. Matějček (Hejna), 18. Zahradník (Malík, Hnik), 20. Lier (Hnik), 51. Hofman (Zahradník, Moník) – 30. Stupka (Hartmann)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Groh) – Havránek, Moník, Lier, Hroudný, Veselý, Kynčl, Fanderlik, Luštinec – Malík, Zahradník "C", Chalupa, Hofman, Matouš, Hnik, Exner, Matějček, Hejna. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Vítkovice Ridera: Kardinál (Daňa) – Ďurkáč, Vondál, Gabrhelík, Bartek, Slíž, Veřmiřovský – Franz, Maxner, Danielčák, Malina "C", Spratek, Stupka, Hartmann, Slánský, Toman, Raška, Šála, Krčmář, Čechman, Štěpánek. Trenér: Pavel Hulva.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Budínský, Kleprlík.
    bahis siteleri