Olomouc – Mladá Boleslav 4:3 (2:1 po s.n.) | Chomutov – Zlín 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Vítkovice 4:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 1:7 (kon.) | Č. Budějovice – PZ Kladno 3:2 (kon.) | Slavia – Sparta 3:4 (po pr.)
K. Vary – Kometa Brno 3:1 (kon.) | Havířov – Letňany 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – HC Litvínov 3:2 (1:0 po s.n.)
HC Plzeň – Liberec 6:2 (kon.) | Písek – Kladno 1:3 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Olomouc
4:3 (3:2, 0:1, 0:0 - 0:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 10.01.2015, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    DOMINIK MAREK ke svému zásahu z první třetiny přidává i vítězný nájezd. Olomoucká série vítězství už se tak natáhla na sedm zápasů.
     
    32:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další příležitost Mladé Boleslavi už ale končí vyrovnávací trefou. Na brankovišti se nejlépe ze všech zorientoval MILAN KALAŠ, Šoustal jen bezmocně rozhodil rameny. Asistence: Patrik Vaníček, Milan Dančišin.
     
    19:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladá Boleslav v poslední minutě úvodního dějství snižuje na rozdíl jedné branky. Michal Šoustal vůbec nevěděl, kde je puk. Po tečované střele PATRIKA VANÍČKA však k překvapení všech zapadl do olomoucké klece. Asistence: Milan Dančišin, Milan Kalaš.
     
    15:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci odskakují do dvoubrankového vedení! Až před branku gólmana Marka se procpal domácí forvard MIROSLAV KUBA, jenž střelou po ledě vstřelil třetí branku Mory. Asistence: Dominik Hajšman.
     
    14:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se podruhé v utkání dostává do vedení! Skvělou práci odvedl Matic Jeklič. Jeho další výborná a oku lahodící akce opět neskončila brankou, také pro to, že byl faulován. Pískalo by se trestné střílení, jenže v ponechané výhodě doklepl puk do sítě dojíždějící MAREK HUSTÁK. Asistence: Matic Jeklič, Dominik Marek.
     
    04:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další nenápadná akce tentokrát slaví úspěch na straně Mladé Boleslavi. Střela od modré čáry se otřela o čepel hole PATRIKA STRAKY a puk za pomocí tyčky přešel až za olomouckého brankáře Šoustala. Stav utkání je tak opět vyrovnaný. Asistence: Jan Řečinský, Diminik Skořepa.
     
    00:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Starší dorostenci Olomouce se dostávají po 48 vteřinách hry do vedení. MAREK HUSTÁK byl nikým nehlídaný, přejel útočnou modrou čáru a přes obránce vypálil. Brankář Marek střelu zřejmě moc dobře neviděl, puk šel těsně nad jeho vyrážečku. Bez asistence.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 1. Husták, 15. Husták (Jeklič, Marek), 16. Kuba (Hajšman), rozh. náj. Marek – 5. Straka (Řečinský, Skořepa), 20. Vaníček (Dančišin, Kalaš), 33. Kalaš (Vaníček, Dančišin)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   M. Jeklič (OLO)
    1:1   Kroni (MBL)
    2. série:
    1:1   Škoda (OLO)
    1:1   Rypar (MBL)
    3. série:
    2:1   Marek (OLO)
    2:1   Kerda (MBL)


    HC Olomouc: Šoustal (Pospíšil) – Kališ, Kolovrátník, Klvaňa, Beutl, Škoda (C) – Heža, Spurný, Hajšman, Machálek, M. Jeklič, Z. Zabloudil, Dominik Marek ., Malý, Beier, Kuba.
    BK Mladá Boleslav: David Marek (16. Krofta) – Řečinský, Mašek, Kalus, Marček, Mlčoch, Mattis – Prokop (C), Kroni, Vajsejtl, Straka, Vaníček, Rypar, Kalaš, Planý, Kerda, Skořepa, Veselý, Dančišin.

    Rozhodčí: Vepřek – Bubela, Zouhar
    bahis siteleri