New Jersey – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Toronto – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Buffalo 2:1 (kon.)
Calgary – Florida 5:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 5:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 1:3 (kon.)
Minnesota – Nashville 1:3 (kon.) | Colorado – Dallas 4:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:6 (2:2, 2:2, 1:2)
Florida Panthers
Sobota 10.01.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Giordano hned po buly shodil rukavice a vrhl se na Kopeckého, který však neměl zájem jít do bitky, a tak se jej ještě zastal kapitán Mitchell. Giordano si i tak Kopeckého našel a po krátkém přetahování je rozhodčí od sebe oddělují. Kopecký (FLA) i Giordano (CGY) nakonec dostávají dvouminutové tresty za sekání, které probíhalo před tímto konfliktem.
     
    59:36
    Po Colbornově pokusu zpoza brány neměl Montoya vůbec ponětí kde se kotouč nachází. Ten byl zatím přímo mezi jeho betony, a tak vznikla před jeho klecí obrovská tlačenice, se kterou si však defenziva Panthers se štěstím poradila!
     
    58:36
    Glencross posílal do zmatku před bránu, ale tam se nikdo z jeho spoluhráčů nezorientoval!
     
    58:12
    Hiller je na lavičce, domácí to zkusí v šesti!
     
    57:36
    Boyes (FLA) je vyloučen za sekání. Toto může být poslední šance pro Calgary!
    Tomáš FLEISCHMANN - 5:6
     
    56:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Wideman v souboji s Begrenheimem za bránou ztratil puk, který floridský útočník okamžitě předložil před klec, kde se po krátkém zmatku nejlépe zorientoval padající TOMÁŠ FLEISCHMANN, který bekhendem poslal puk za ležícího Hillera! Asistence: Dave Bolland a Sean Bergenheim.
    Matt STAJAN - 5:5
     
    56:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelný zápas! Máme znovu vyrovnáno! Jones se natlačil před obránce Floridy do zakončení jednou rukou, po kterém se puk odrazil k volnému MATTU STAJANOVI, který však i z velikého úhlu procedil puk za Montoyu. Asistence: David Jones a Lance Bouma.
     
    54:19
    Byron si nejprve naprosto nádherným způsobem prohodil oba obránce Floridy a proskočil do samostatného úniku, ve kterém už to vypadalo, že Montoyu vymíchal, ale brankář Panthers na poslední chvíli vymrštil beton a zamezil puku v cestě do sítě!
     
    53:52
    Bouma (CGY) a Montoya (FLA) dostávají dvouminutové tresty za hrubost po konfliktu, při kterém skončil Bouma pod floridským gólmanem.
     
    53:47
    Colborne dostal křižnou přihrávku po které vypálil k bližší tyči, ke které už se Montoya nemohl stihnout přesunout, ale útočník Flames minul!
    Brian CAMPBELL - 4:5
     
    49:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí byli ve třetí třetině zatím aktivnější, ale z vedoucí branky se radují hosté! Hiller pravděpodobně přes některého ze svých obránců neviděl nahození BRIANA CAMPBELLA, které mu nakonec propadlo za záda. Rozhodčí se ještě dlouhou dobu domlouvali s videorozhodčím, aby zjistili, zda se nedopustil teče vysokou holí Bergenheim, ale nakonec se jednalo skutečně o čistý průstřel od Campbella. Bez asistence.
     
    48:24
    Gaudreau využil trochy volného prostoru na levém křídle a sjel si do pěkné pozice u levého kruhu. Jeho následná střela mířila do vzdálenějšího růžku, ale Montoya tentokrát zasáhl na jedničku!
     
    42:40
    První přesilovou hru si zahrají i hostě. Bouma (CGY) je vyloučen za hrubost.
     
    39:39
    Trocheck (FLA) je vyloučen za držení.
    Jimmy HAYES - 4:4
     
    37:04
    Florida právě vstřelila branku!
    Puk od modré čáry z hole JIMMYHO HAYESE letěl přímo na branku a Hiller, přestože měl odkrytý výhled už nestihl zareagovat lapačkou dostatečně rychle. Asistence: Jussi Jokinen a Erik Gudbranson.
    TJ BRODIE - 4:3
     
    28:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    TJ BRODIE se napřáhl u modré čáry a k jeho štěstí měl Montoya zakrytý výhled, takže nestihl zareagovat proti puku, který mu nakonec propadl mezi betony za záda. Asistence: Lance Bouma a Mikael Backlund.
    Sean BERGENHEIM - 3:3
     
    22:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečné! Obrovský tlak do branky předvedl SEAN BERGENHEIM, který obdržel přihrávku od Fleischmanna, natlačil se před Hillera s kotoučem a nakonec byl, pro Calgary trochu nešťastně, Šmídem natlačen i s kotoučem do brány. Asistence: Tomáš Fleischmann a Dave Bolland.
    Mikael BACKLUND - 3:2
     
    22:27
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec svůj tlak přeměňují přeci jen ve vedoucí branku! Montoya znovu nepůsobil zrovna jistě, když zůstal sedět v brankovišti, a tak MIKAEL BACKLUND už neměl těžkou pozici, když si sjel na střed a nadvakrát zamířil přesně do horního rohu floridské brány. Asistence: Dennis Wideman a Lance Bouma
     
    19:08
    Campbell (FLA) je vyloučen za krosček.
    TJ BRODIE - 2:2
     
    16:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    První střela Flames v přesilové hře v dnešním zápase znamená vyrovnání pro Calgary. TJ BRODIE vypálil od mantinelu a Montoya přestože na střelu viděl, si ji záhadným způsobem srazil betonem do vlastní brány. Asistence: Mark Giordano a Joe Colborne.
     
    15:14
    Olsen (FLA) je vyloučen za zdržování hry.
     
    14:18
    V rychlé útočné akci Panthers dostal pěknou křižnou přihrávku Upshall, proti jehož pokusu se však Hiller dobře přesunul!
    Brad BOYES - 1:2
     
    13:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Celá akce začala Huberdeauovým výborným obráním o kotouč Widemana. Následně se dostal ještě ke střele od mantinelu právě Huberdeau a ten to vyřešil nejlépe jak mohl. Střílená přihrávka přistála přímo na holi BRADA BOYESE, který usměrnil kotouč už jen přímo nad Hillerovo rameno. Asistence: Jonathan Huberdeau.
     
    05:10
    MacKenzie (FLA) dostává dvouminutový trest za úder loktem.
    Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    04:28
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak toto neudělal Hiller vůbec dobře! Domácí gólman vystartoval za branku za pukem, ale tam jej rozehrál jen na hůl Boyese, který zpoza brány vrátil přesně na hůl JONATHANA HUBERDEAUA, který už se do odkryté klece nemýlil. Asistence: Brad Boyes.
    Matt STAJAN - 1:0
     
    02:42
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bouma za brankou dobře napadal Ekblada, který tak musel rychle rozehrát, ale neudělal to vůbec dobře. Puk z jeho hole směřoval přímo před branku, kde si jej našel MATT STAJAN, jehož střela prošla kolem Montoyi až do klece. Bez asistence.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 3. Stajan, 17. Brodie (Giordano, Colborne), 23. Backlund (Wideman, Bouma), 29. Brodie (Bouma, Backlund), 57. Stajan (Jones, Bouma) – 5. Huberdeau (Boyes), 14. Boyes (Huberdeau), 23. Bergenheim (Fleischmann, Bolland), 38. Hayes (Jokinen, Gudbranson), 50. Campbell, 57. Fleischmann (Bolland, Bergenheim)


    Calgary Flames: Hiller (Ortio) – Giordano, Brodie, Russell, Wideman, Šmíd, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Raymond, Backlund, Byron – Glencross, Granlund, Colborne – Bouma, Stajan, Jones
    Florida Panthers: Montoya (Luongo) – Campbell, Ekblad, Mitchell, Gudbranson, O'Brien, Olsen – Jokinen, Bjugstad, Hayes – Huberdeau, Trocheck, Boyes – Bergenheim, Bolland, Fleischmann – Kopecký, MacKenzie, Upshall

    Rozhodčí: Leggo, Kowal – Cherrey, Wheler
    bahis siteleri