New Jersey – NY Islanders 2:3 (po pr.) | Toronto – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Buffalo 2:1 (kon.)
Calgary – Florida 5:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 5:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 1:3 (kon.)
Minnesota – Nashville 1:3 (kon.) | Colorado – Dallas 4:3 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Boston Bruins
Sobota 10.01.2015, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    CLAUDE GIROUX - 1:3
     
    54:13
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    CLAUDE GIROUX, jakoby už měl dost přesilovkových kombinací, si vzal kotouč, sjel si s ním na vrchol levého kruhu a vypálil přesně k bližší tyči. Asistence: Mark Streit a Jakub Voráček.
    CHRIS KELLY - 0:3
     
    49:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Loui Eriksson vybojoval puk a ujel s CHRISEM KELLYM do přečíslený dva na jednoho. Švédský útočník na sebe natáhl Streita a následně přihrál druhému jmenovanému, který svižnou střelou uklidil puk k bližší tyči. Asistence: Loui Eriksson a Zdeno Chára.
    DAVID PASTRŇÁK - 0:2
     
    44:58
    Bruins právě vstřelili branku!
    Skvělý večer pro mladého českého útočníka! DAVID PASTRŇÁK si vyměnil kotouč i strany s Krejčím, který následně křižnou přihrávkou našel přesně hůl svého krajánka. Ten už neměl velký problém s uklizením puku za Emeryho. Asistence: David Krejčí a Adam McQuaid.
    DAVID PASTRŇÁK - 0:1
     
    11:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Chára zpoza brány vrátil na Kruga, jehož střelu Emery ještě vyrazil. Puk však vypadl přímo před DAVIDA PASTRŇÁKA, který z bezprostřední blízkosti už dopravil puk do sítě Flyers. Asistence: Torey Krug a Zdeno Chára.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 55. Giroux (Streit, Voráček) – 12. Pastrňák (Krug, Chára), 45. Pastrňák (Krejčí, McQuaid), 50. Kelly (Eriksson, Chára)


    Philadelphia Flyers: Mason (8. Emery) – MacDonald, Streit, Schultz, Coburn, L. Schenn, Del Zotto – B. Schenn, Giroux, Voráček – Raffl, Laughton, Simmonds – Umberger, Couturier, Read – VandeVelde, Lecavalier, Bellemare
    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Chára, Hamilton, Seidenberg, McQuaid, Krug, Miller – Marchand, Krejčí, Pastrňák – Lucic, Bergeron, Paille – Smith, Söderberg, Eriksson/ – Kelly, Campbell, Cunningham

    Rozhodčí: Rooney, Luxmore – Brisebois, Miller
    bahis siteleri