Česko – Švédsko 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (1:0, 2:1, 1:2)
Švédsko
Sobota 10.01.2015, 01:00 • Harborcenter, Buffalo (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Obrovská radost propuká v americkém Harborcentru, Česko si znovu zopakuje boje o medaile na ženském šampionátu do 18 let!
     
    59:15
    Švédská brankářka míří na střídačku, branka Tre Kronor je prázdná!
     
    58:09
    Tohle bude ještě neskutečné drama! Rána Celine Tedenbyové vypadla Blance Škodové z lapačky, česká brankářka po kotouči skočila jako lev a zabránila tím veškerým dorážkám!
     
    57:48
    Michaela Pejzlová měla na hokejce druhou branku, z prostoru mezikruží však přestřelila!
     
    57:31
    Kapitánka Pejzlová ihned vyžádala u rozhodčích oddechový čas!
    Celine TEDENBYOVÁ - 4:3
     
    57:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Drama nekončí ani náhodou! Přesně 149 vteřin před vypršením řádné hrací doby se Švédky opět dostávají na rozdíl jediné branky! Blanka Škodová nestačila ne přesnou ránu CELINE TEDENBYOVÉ – 4:3! Asistence: Hanna Skoldová a Emma Murenová.
    Zákrok lapačkou Blanky Škodové
     
    55:52
    Klobouky dolů jsou nyní málo! Celine Tedenbyová mohla po hrubici české defenzívy vrátit Švédky zpět do hry, její samostatný únik ale zlikvidovala Blanka Škodová s ledovým klidem jí vlastním! Proti puku nastavila svoji neomylnou rukavici!
     
    55:30
    Hodně prostoru na ledové ploše mohla využít k razítku na českou výhru Libuše Holá, z levého kruhu ale nechala vyniknout práci lapačkou v podání Emmy Söderbergové!
     
    54:52
    A nakonec z toho bude trest pro český národní tým! Martina Mašková (CZE) je vyloučena za nedovolené bránění. Uvidíme tedy znovu přesilovou hru čtyři na tři.
     
    54:09
    Hanna Olssonová (SWE) předvedla nepovolenou hru tělem a je za to taktéž potrestána! Česká početní výhoda tak bude trvat daleko déle, než se původně předpokládalo!
     
    53:46
    Dveře na trestné lavici se nyní rozhodně netrhnout, Ebba Strandbergová (SWE) posílá švédský tým do tří. Tato početní výhoda by chtěla využít!
     
    53:09
    Proti střele Armborgové vytáhla Škodová fantastický zákrok ramenem!
     
    52:37
    Je velká škoda, že nám přesilová hra vydržela pouze šestnáct vteřin. Ve středním pásmu si evidentním háčkem pomohla Dominika Forejtová (CZE) a nyní již sedí na trestné lavici.
     
    52:21
    Noemi Neubauerová ukázala svoji drzost a troufla si na švédskou kapitánku! Ta jí musela hákovat, za což si Jessica Adolfssonová (SWE) posedí na lavici hanby.
    Michaela PEJZLOVÁ - 4:2
     
    49:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je naprostá paráda! Švédky za svojí laxnost v obranné třetině tvrdě pykají! Svoji šikovnost a přehled ukázala kapitánka MICHAELA PEJZLOVÁ, která si vzala u pravého mantinelu puk, vyjela před brankou a ranou pod víko propálila Söderbergovou – 4:2! Asistence: Martina Zedníková a Kateřina Bukolská.
     
    48:13
    Naše hráčky se nyní nedokázaly dohodnout, z čehož pramenila velká šance pro Maju Wesslingovou! Její ránu neměla Škodová šanci vidět a my můžeme být rádi, že jí puk zasáhl do betonu!
    Hanna OLSSONOVÁ - 3:2
     
    44:11
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Rázem se nám třetí třetina stane daleko dramatičtější, druhá branka Švédek velmi mrzí. České reprezentantky držely puk v rohu kluziště, nakonec se však dostal na levý kruh, odkud ho bekhendem dostala do šibenice HANNA OLSSONOVÁ – 3:2! Asistence: Emma Johanssonová a Moa Vernblomová.
     
    38:55
    Gradinová napřáhla na modré z první, puk mířil mezi betony české gólmanky. Ta je sice stihla sklapnout včas, dlouho však nevěděla, kde má kotouč! Nakonec vše uklidnila až píšťalka hlavní rozhodčí!
     
    38:35
    Občas si hodně zbrklou a unáhlenou rozehrávkou přiděláváme zbytečné starosti, které musíme následně hasit nedovolenými zákroky. Příklad za všechny je podražení Debory Bartošové (CZE).
     
    37:37
    Anna Zíková nyní před vlastní brankou smolně namazala Tildě Svenssonové! Členka čtvrté švédské formace ale nechala znovu vyniknout naší Blanku Škodovou!
     
    32:04
    To mohla být ta nejlepší odpověď z hokejky Dominiky Forejtové, její zakončení z bezprostřední blízkosti však Emma Söderbergová vytáhla mimo tři tyče!
    Frida GRADINOVÁ - 3:1
     
    31:19
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédské akce v početní výhodě již zaváněly brankou, která taky nakonec přichází. Puk dostala na modré čáře na hokejku FRIDA GRADINOVÁ, která ho poslala do horního růžku branky Blanky Škodové! Dle mého názoru byla její trefa ještě tečována – 3:1! Asistence: Celine Tedenbyová a Sara Hjalmarssonová.
     
    30:29
    Vzápětí ukázala svoji šikovnost také Jessica Adolfssonová, její výjezd do střelecké pozice skončil dalším parádním zákrokem neprostupné Blanky Škodové!
     
    30:29
    Vzápětí ukázala svoji šikovnost také Jessica Adolfssonová, její výjezd do střelecké pozice skončil dalším parádním zákrokem neprostupné Blanky Škodové!
     
    30:09
    Hodně nepříjemnou ránu vyslala Hanna Olssonová, puk končí jen těsně vedle pravé tyče!
     
    29:44
    Severské hokejistky dlouho kooperovaly v útočném pásmu a vysloužily si za to přesilovou hru. Střelkyně třetí branky Martina Zedníková (CZE) dostává menší trest za držení.
     
    27:34
    Švédský trenér reaguje na nepříznivý vývoj oddychovým časem!
    Martina ZEDNÍKOVÁ - 3:0
     
    27:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na ledě nyní vládne červená! Změna barvy dresů českému týmu evidentně prospěla, krátce před polovinou duelu vsítila naše osmnáctka již třetí branku! Puk se zpoza branky dostal na čepel MARTINY ZEDNÍKOVÉ, která ho z první poslala na švédskou klec! Emma Söderbergová se nedokázala na svou pravou tyčku přilepit včas a potřetí pustila kotouč za svá záda – 3:0! Asistence: Noemi Neubauerová a Dominika Forejtová.
    Veronika BUCIFALOVÁ - 2:0
     
    25:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vzápětí již v Harborcentru propuká česká radost! Švédkám se podařilo dostat puk pouze do střední třetiny, kde se ho ujala VERONIKA BUCIFALOVÁ, která svoji střelu otřela o vzdálenější tyč a jela se radovat – 2:0! Asistence: Kateřina Bukolská a Michaela Pejzlová.
     
    24:39
    Pozor na to! Celine Tedenbyová zůstala na pravé straně naprosto zapomenuta. Můžeme být rádi, že z velké blízkosti přestřelila českou svatyni!
     
    22:50
    Michaela Pejzlová ukázala, že kapitánské céčko nenosí jen tak náhodou! Skrytá střela na vzdálenější tyč protáhla Emmu Söderbergovou!
     
    20:19
    Třetí oslabení v zápase jsme začali naprosto skvěle, průnik Pejzlové hledal před brankou najíždějí Bukolskou. Ta byla faulován Wilmou Johanssonovou (SWE), pokračovat se tak bude ve čtyřech.
     
    20:00
    Přesně s koncem první části se ještě bude vylučovat na naší straně. Karolína Kosinová (CZE) hasila švédskou akci hákováním, za což si na začátku druhého dějství posedí za katrem.
     
    17:37
    Matilda Af Bjurová dostala na levém kruhu až příliš mnoho prostoru na napřáhnutí, z čehož následně vyplynula tvrdá rána do hrudi Škodové!
     
    15:57
    Přesně s návratem vyloučené Švédky se do kotouče opřela z první Dominika Forejtová a orazítkovala levou tyč branky Emmy Söderbergové! Velká škoda!
     
    13:57
    Obří pochvalu si znovu zaslouží Bára Patočková! Lstivě si počkala na modré čáře na švédskou rozehrávku, její postup k brance nedovoleným způsobem zastavila Celine Tedenbyová (SWE). Budeme hrát další přesilovku!
     
    12:35
    Podobný závar, jaký znamenal vedení českého celku, přišel také u území Blanky Škodové! Ta sedící na brankové čáře zavřela veškeré prostory a dorážejícím Wilmě Johanssonové a Olssonové nic nepovolila!
    Noemi NEUBAUEROVÁ - 1:0
     
    11:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nikdy se nevzdávej! Přesně takové heslo nyní dodržely české hokejistky do osmnácti let, které sice nesehrály úplně oslnivou přesilovou hru, krátce před vypršením trestu jí ale využívají! Na brankovišti došlo k velkému závaru, ve kterém došťourala puk za brankovou čáru NOEMI NEUBAUEROVÁ – 1:0! Asistence: Michaela Jančová a Libuše Holá.
     
    10:03
    Přesilové hry se dočkají také svěřenkyně kouče Fidrmuce. Hlavní rozhodčí Weissová posílá k časoměřičům za podražení Maju Wesslingovou (SWE).
     
    04:16
    Ostřelování české branky je velmi nepříjemné, puk poskakuje brankovištěm! Škodová ale nepřipouští změnu stavu!
     
    03:52
    Škoda, škoda. České hráčky hned v úvodu zápasu čeká 37 vteřin dlouhé oslabení ve třech proti pěti. Za katr míří také Anna Zíková (CZE) za podražení.
     
    02:28
    Švédské mužstvo je za svojí aktivitu odměněno, bude hrát první přesilovou hru dnešního zápasu. Na trestnou lavici je za hákování vykázána Kristýna Pátková (CZE).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 12. Neubauerová (Jančová, Holá), 26. Bucifalová (Bukolská, Pejzlová), 28. Zedníková (Neubauerová, Forejtová), 50. Pejzlová (Zedníková, Bukolská) – 32. Gradinová (Tedenbyová, Hjalmarssonová), 45. Olssonová (E. Johanssonová, Vernblomová), 58. Tedenbyová (Skoldová, Murenová)


    Česko: Škodová (Zechovská) – Holá, Jančová (A), Zedníková, Zíková, Bartošová, Kosinová, Pytlíková – Bukolská (A), Patočková, Pejzlová (C) – Hymlárová, Forejtová, Neubauerová – Mašková, Pátková, Topolská – Smetková, Bucifalová, Jůzková. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Švédsko: Söderbergová (Reidebornová) – Brolinová, Adolfssonová (C), Strandbergová (A), Linderová, Bäckebová, Gradinová, Bergströmová – Hjalmarssonová, Sköldová, Wesslingová – E. Johanssonová, Olssonová "A", W. Johanssonová – Armborgová, Tedenbyová, Murenová – El Mahmadiová, Af Bjurová, Svenssonová – Vernblomová.Trenér: Henrik Cedergren.

    Rozhodčí: Weissová (Německo) – Kúdelová (Slovensko), Spresserová (USA)
    bahis siteleri