N.Novgorod – Jokerit 3:4 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 3:2 (2:0 po s.n.) | Petrohrad – CSKA Moskva 3:1 (kon.)
Riga – Čerepovec 2:0 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
Jokerit Helsinky
Úterý 13.01.2015, 17:00 • Konovalenko Sports Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jevgenij MOZER - 3:4
     
    59:34
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    To jsou věci! Enormní tlak Novgorodu s mohutnou podporou frenetického publika končí kontaktní brankou. O tu se postaral JEVGENIJ MOZER, který byl důrazný před hostující branku a kotouč zasunul mezi Heleniusovy betony. Zásadní otázka je, není už pozdě na srovnání? Asistence: Jarkko Immonen, Sakari Salminen.
    Wojtek WOLSKI - 2:4
     
    56:28
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ta nakonec přišla, domácí využívají svou přesilovou hru a tahle partie ještě může být pořádně dramatická. WOJTEK WOLSKI si najel do pravého kruhu, vyslal takovou nepříliš razantní střelu, která se od brusle jednoho z bránících hráčů Jokeritu odrazila mezi Heleniusovy betony. Asistence: Juuso Hietanen.
    Niko KAPANEN - 1:4
     
    53:56
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Naděje domácího týmu na vyrovnání se ale rázem rozplynuly jako pára nad hrncem. Brejk Jokeritu zakončoval přesnou bekhendovou střelou mezi vyrážečku a beton Aljapkina NIKO KAPANEN. Asistence: Niklas Hagman.
    Vladimir GALUZIN - 1:3
     
    52:37
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácím risk s odvoláním gólmana devět minut před koncem normální hrací doby vyšel a poprvé překonávají Karlssona v bráně Jokeritu. Hietanenovu střelu od modré čáry tečoval za záda hostujícího gólmana VLADIMIR GALUZIN. Asistence. Juuso Hietanen, Sergej Bernackij.
    Steve MOSES - 0:3
     
    23:02
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí mužstvo hodně kruté. Jokerit vede už o tři branky. Přečíslení finského celku zakončoval přesnou střelou mezi Birjukovovu lapačku a beton STEVE MOSES, který se prosadil dvakrát během necelé minuty.
    Steve MOSES - 0:2
     
    22:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hosté byli v posledních chvílích aktivnějším mužstvem a nyní za to nesou ovoce. STEVE MOSES vyjel zpoza brány, střela mu vůbec nesedla, ale to nejproduktivnějšího hráče Jokeritu mrzet nemuselo, protože obránce Blažjevskij poslal bruslí kotouč nešťastně mezi betony vlastního brankáře. Asistence: Topi Jaakola.
    Linus OMARK - 0:1
     
    11:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    První střela na branku v podání Jokeritu a první gól. Z této rovnice nyní těží hokejisté z finské metropole, kteří otevírají skóre utkání. LINUS OMARK si vyměnil kotouč s Petrem Koukalem a z pravého kruhu poslal svou střelu zápěstím do šibenice domácí brány. Asistence: Petr Koukal.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 53. Galuzin (Hietanen, Bernackij), 57. Wolski (Hietanen), 60. Mozer (Immonen, Salminen) – 12. Omark (Koukal), 23. Moses (Jaakola), 24. Moses, 54. Kapanen (Hagman)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (23. Aljapkin) – Hietanen, Bernackij, Grigorjev, Osipov, Blažjevskij, Aljajev, Těrnavskij – Salminen, Immonen, Wolski – Filatov, Stoljarov, Galuzin – Mozer, Dm. Kazjonov, De.Kazjonov – Krasnoslobodcev, Savinainen, Kňazjev, Konkov
    Jokerit Helsinky: Karlsson (53. Helenius) – Väänänen, Gunderson, Jaakola, Peltola, Ohtamaa, Lajunen, Saari – Hagman, Kapanen, Pöysti – Harju, Aaltonen, Sallinen – Moses, Koukal, Omark – Mäki, Ben- Amor, Wirtanen

    Rozhodčí: Kulakov, Ščenjov – Sivov, Čubykin
    bahis siteleri