Novosibirsk – Ufa 1:4 (kon.) | Omsk – Barys 4:1 (kon.) | Atlant – Jaroslavl 1:4 (kon.)
Minsk – Viťaz 2:5 (kon.) | HC Slovan – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Záhřeb – Soči 3:2 (po pr.)
konec
Atlant Moskevská oblast
1:4 (0:1, 0:2, 1:1)
Lokomotiv Jaroslavl
Sobota 17.01.2015, 15:00 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikita SOŠNIKOV - 1:4
     
    50:05
    Atlant právě vstřelil branku!
    Domácí snižují. NIKITA SOŠNIKOV dostal dobrou přihrávku a nikým nebráněný se rozhodl vystřelit na branku Kolesnika. Jeho technická rána byla úspěšná a skončila v síti. Asistence: Maxim Potapov.
    Martin THÖRNBERG - 0:4
     
    43:01
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Po střele Gavrikova se dostal k odraženému kotouči MARTIN THÖRNBERG, který dorazil puk takřka do prázdné branky. Asistence: Vladislav Gavrikov.
    Alexej VASILJEV - 0:3
     
    39:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tady se opět blýskl český hráč Jiří Novotný! Ten našel skvělou přihrávkou ALEXEJE VASILJEVA, pro kterého nebyl problém dostat kotouč za přesouvajícího se gólmana domácích. Jaroslavl dává branku v oslabení. Asistence: Jiří Novotný.
    Steffan KRONWALL - 0:2
     
    34:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla paráda v podání STAFFANA KRONWALLA! Ten udělal výtečnou kličku mezi obráncem Atlantu a pak vystřelil puk přes brankáře Engrena. Tahle branka je jedna z nejhezčích, kterou sem kdy viděl. Asistence: Jegor Jakovlev.
    Jiří NOVOTNÝ - 0:1
     
    05:37
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    JEGOR JAKOVLEV si sjel přesně mezi dva hráče a přesnou střelou nad rameno brankáře domácích otevřel skóre. Gólman Engren si jel ještě stěžovat k rozhodčímu, že jeden z útočících hráčů byl při střele v brankovišti. Sudí na jeho reakce nebral ohled a branka tedy platí. Asistence: Jiří Novotný.

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 51. Sošnikov (Potapov) – 6. Jakovlev (Novotný), 35. Kronwall (Jakovlev), 40. Vasiljev (Novotný), 44. Thörnberg (Gavrikov)


    Atlant Moskevská oblast: Engren (Artěmev) – Korobov, Gilroy, Novopašin, Sorokin, Tjuljapkin, Jarullin, Babčuk – Potapov, Sošnikov, Šmeljov – Černov, Bodrov, Jašin – Kozlov, Taratuchin, Levitskij – Chloptov, Voronin, Jekimovs – Leščenko
    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) – Holos, Jakovlev, Kronwall, Pašnin, Vasiljev, Ljubuškin, Gavrikov, Gorochov – Novotný, Plotnikov, Averin – Kokov, Kontiola, Loktijonov – Platt, Apalkov, Thörnberg – Galimov, Gračjov, Kartajev

    Rozhodčí: Romasko, Kulakov – Kučava, Palej

    Diváci: 6200
    bahis siteleri