SK Karviná – Vsetín 3:1 (kon.) | Technika Brno – Přerov 4:2 (kon.) | Nový Jičín – Val. Meziříčí 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Opava 4:3 (2:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Břeclav 3:2 (kon.) | Nymburk – Žďár n/S 2:3 (po pr.)
Mor. Budějovice – Kolín 1:3 (kon.) | Sokolov – Klatovy 6:3 (kon.) | Vrchlabí – Bílina 1:3 (kon.)
Trutnov – Tábor 4:1 (kon.) | Jablonec n/N – Řisuty 4:2 (kon.) | Jindř. Hradec – Děčín 4:7 (kon.)
konec
HC Technika Brno
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC ZUBR Přerov
Sobota 17.01.2015, 17:00 • Hala Rondo • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí vyhráli v důležitý okamžik buly, kotouče se chopil PETR JURČA a od vlastní modré čáry poslal kotouč do přerovské klece, která byla opuštěná. Asistence: Ondřej Látal.
     
    55:02
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen je tu snížení. Po pravém křídle se rozjel ZDENĚK SEDLÁK a ranou z plné jízdy překvapil dobře mířenou ranou brankáře Nováka. Puk zapadl na jeho bližší tyč a o dramatický vrchol tohoto duelu máme zdá se zaděláno. Asistence: Matěj Blinka.
     
    50:19
    Technika právě vstřelila branku!
    Dvojnásobná přesilovka je zhodnocena v možná klíčový gól zápasu. Střela obránce Havíře prošla před Slováka, který puk vyrazil betonem na pravý kruh a něm se zjevil připravený ONDŘEJ LÁTAL. Pro něj už zakončení nebylo výraznějším problémem. Asistence: David Havíř.
     
    38:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    Novákovo kouzlo je odčarováno. Přerov se v závěru druhé části dostává zpátky do hry. Dostálek zavezl kotouč za modrou čáru, nahodil ho před bránu, kde jej do brněnské klece uklidil pohotovou střelou DAVID ŠEBEK. Asistence: Vlastimil Dostálek.
     
    30:30
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to by šlo. Utkání má strhující podívanou, tempo a opět nám padá pěkná branka po kombinační souhře. Crhák poslal pocukrovanou přihrávku na levý kruh, kde byl zcela volný MARTIN ZÁBRANSKÝ a ačkoliv není brněnský čahoun nějakým kanonýrem, dnes již podruhé prokázal pověst přímo zabijáka. Prudká střela skončila v síti, Slovák se jen marně natahoval. Asistence: Ivo Crhák, Jiří Pargáč.
     
    14:59
    Technika právě vstřelila branku!
    Parádní gól, domácí z pohledné akce udeřili. MARTIN ZÁBRANSKÝ si najel mezi kruhy a perfektní pumelicí propálil nic netušího Slováka. Puk letěl do horní část branky a Brno se může radovat. Asistence: Ivo Crhák, Filip Vrba.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 15. Zábranský (Crhák, Vrba), 31. Zábranský (Crhák, Pargáč), 51. Látal (Havíř), 59. Jurča (Látal) – 39. Šebek (Dostálek), 56. Sedlák (Blinka)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), F. Vrba, Havíř, Koukal, Maršálek – V. Odehnal, Brzobohatý, Pargáč, Jurča, Crhák, Čtvrtníček, Stehlík, Benýšek, Látal, Bustin, Zábranský.
    HC ZUBR Přerov: Slovák (Dohnal) – Janota, Kudělka (C), Pala, Polák, Vlček, Zbořil, Andrýsek – Sedlák, Goiš, Kratochvíl, D. Šebek, R. Procházka, Dostálek, Sakrajda, Kolář, Blinka, Kratochvíl, Škaloud, Málek.

    Rozhodčí: Kopeček – Klein, Linhart

    Diváci: 198
    bahis siteleri