Kladno – Vsetín 9:1 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:5 (kon.)
HC Litvínov – Písek 4:1 (kon.) | Vítkovice – Slavia 1:0 (2:1 po s.n.) | Zlín – Pardubice 4:1 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havířov 4:1 (kon.) | PZ Kladno – Olomouc 4:5 (kon.)
Letňany – Č. Budějovice 1:2 (po pr.) | Liberec – Chomutov 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Hr. Králové 1:5 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:1 (1:1, 3:0, 0:0)
HC Dynamo Pardubice
Sobota 17.01.2015, 13:00 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    37:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to nebude příjemný odchod do kabiny pro Pardubice, inkasují totiž počtvrté! Tentokrát Václavek našel u pravé tyčky PETRA STRMISKU, jenž puk kolem betonu Kloučka dostal za brankovou čáru. Asistence: Jan Václavek, Jiří Karafiát.
     
    36:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se ujímá vedení už 3:1! Tentokrát Fryšara není střelcem, ale gól připravil pro FILIPA STIKSU. Ten si převzal puk, najel na kruh a odtud kotouč zasadil pod horní tyč. Asistence: Štěpán Fryšara, Jakub Jenáček.
     
    20:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    A domácí si berou vedení zpět, a opět u toho byla trojice Peška, Stiksa a zakončující ŠTĚPÁN FRYŠARA. Poslední jmenovaný vystřelil, brankář Klouček sice puk vyrazil, ale jen nad sebe a poté si kus černé gumy našel cestu za jeho záda. Asistence: David Peška, Filip Stiksa.
     
    16:35
    Pardubice právě vstřelily branku!
    To byla ale paráda. DOMINIK BUREŠ měl sice po pravici zcela volného spoluhráče, ale troufl si na střelu a puk dělovkou poslal na milimetry přesně do vinklu. Ani rozhodčí si chvíli nebyl jist, zda puk opravdu byl v bráně. Asistence: Dominik Cap.
     
    11:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je tu úvodní branka zápasu, a to v síti Kloučka. Domácí ujeli do přečíslení dva na jednoho, Peška předložil puk krásně ŠTĚPÁNU FRYŠAROVI a ten puk poslal do odkryté klece. Asistence: David Peška, Filip Stiksa.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 12. Fryšara (Peška, Stiksa), 21. Fryšara (Peška, Stiksa), 37. Stiksa (Fryšara, Jenáček), 38. Strmiska (Václavek, Karafiát) – 17. Bureš (Cap)


    Berani Zlín: Odložilík (od 11. min. Šimonů) – Padrnos, Sirota, Váňa, Jenáček, Fridrych, Budil – Fryšara, Strmiska, Peška, Miko, Václavek, Mikulec, Stiksa, Rezek, Karafiát, Bainar, Kotek, Dlabaja, Chytil.
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Jánský) – Faltys, Rudy, Horyna, Šklíba, Mikulčák, Boček – Bureš, Krejčík, Tomaník, Petrus, Cach, Hoskovec, Roubal, Rohlík, Zadina, Voženílek, Jajcay, Martinec.

    Rozhodčí: Netopil – Novák, Valentík
    bahis siteleri