Kladno – Vsetín 9:1 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:5 (kon.)
HC Litvínov – Písek 4:1 (kon.) | Vítkovice – Slavia 1:0 (2:1 po s.n.) | Zlín – Pardubice 4:1 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havířov 4:1 (kon.) | PZ Kladno – Olomouc 4:5 (kon.)
Letňany – Č. Budějovice 1:2 (po pr.) | Liberec – Chomutov 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Hr. Králové 1:5 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
9:1 (2:1, 3:0, 4:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 17.01.2015, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    55:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ADAM KUBÍK teď ukázal svoji neuvěřitelnou rychlost! Domácí útočník ujel po pravém křídle a nekompromisně z úhlu vymetl pavučinky ve vzdálenějším rohu hostující brány. Asistence: Pavel Řepka, Kryštof Hrabík.
     
    49:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Zelingr nahazoval kotouč od modré čáry před bránu hostí, kde střelu skvěle tečoval za záda hostujícího gólmana ADAM KUBÍK. Asistence: Matyáš Zelingr, Kryštof Hrabík.
     
    47:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je debakl! KRYŠTOF HRABÍK přebruslil hostujícího obránce a z velkého úhlu se trefil mezi betony brankáře Bechného. Asistence: Pavel Řepka, Patrik Balcar.
     
    47:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ŠIMON SAGAN vybojoval kotouč za bránou soupeře, vyjel před ní a tvrdou střelou procedil puk přes Bechného. Asistence: Yuya Okegawa.
     
    39:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    ADAM KALAJ se po dvou spálených šancích dočkal gólu. Kladenský útočník vystřelil z mezikruží a jeho střela s tečí hostujícího brankáře rozvlnila síť hostující brány. Asistence: Yuya Okegawa, Kryštof Hrabík.
     
    31:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno odskakuje svému soupeři! MATYÁŠ ZELINGR nahazoval puk od modré na bránu hostí. Hostující gólman kotouč přes klubko hráčů neviděl, což mu znemožnilo zasáhnout. Asistence: Adam Kalaj.
     
    25:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ke KRYŠTOFU HRABÍKOVI se náhodně odrazil kotouč od mantinelu a domácí útočník stál tváří v tvář Bechnému, kterého překonal tvrdou střelou nad vyrážečku. Asistence: Pavel Řepka, Matyáš Zelingr.
     
    03:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný začátek zápasu. Přesilovou hru hosté využili díky trefě DAVIDA KOVÁŘE, který si sjel do mezikruží a přesnou střelou překonal Stahla. Asistence: Ondřej Tydlačka, Petr Lainka.
     
    02:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    To je skvělý začátek pro domácí! Kubík předal ve středním pásmu kotouč ŠIMONU SAGANOVI, který vjel do útočného pásma a tvrdou ranou do horní poloviny brány rozvlnil podruhé síť v hostující bráně. Asistence: Adam Kubík, Patrik Balcar.
     
    01:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Patyk zajel za bránu odkud přihrával do brankoviště na hůl ADAMA KALAJE, který se nenechal připravit o puk a vstřelil první gól tohoto utkání. Asistence: Petr Patyk, Daniel Malý.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 2. Kalaj (Patyk, Malý), 3. Sagan (Kubík, Balcar), 26. Hrabík (Řepka, Zelingr), 32. Zelingr (Kalaj), 40. Kalaj (Okegawa, Hrabík), 47. Sagan (Okegawa), 48. Hrabík (Řepka, Balcar), 50. Kubík (Zelingr, Hrabík), 56. Kubík (Řepka, Hrabík) – 4. Kovář (Tydlačka, Lainka)


    Rytíři Kladno: Stahl (Roll) – Havelka, Malý, Šíma, Balcar, Zelingr, Kiml, Smrž – Řepka, Sagan, Patyk, Okegawa, Kalaj, Čermák, Janeček, Hrabík, Borkovec, Kubík, Pejchal
    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Herman) – Bártek, Weintritt, Augustin, Vítek, Ševčík, Rýpar – Toman, Dubnický, Lainka, Tydlačka, Gharibyar, Španko, Kostka, Jochymek, Kovář, Janošek

    Rozhodčí: Jebavý – Votrubec, Ševic
    bahis siteleri