NY Islanders – Pittsburgh 6:3 (kon.) | Columbus – NY Rangers 1:2 (kon.) | Carolina – Vancouver 0:3 (kon.)
Nashville – Washington 4:3 (kon.) | Chicago – Winnipeg 2:4 (kon.) | Anaheim – New Jersey 5:1 (kon.)
konec
Nashville Predators
4:3 (1:0, 1:2, 2:1)
Washington Capitals
Sobota 17.01.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville (kapacita 17113 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    James NEAL - 4:3
     
    58:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí nepříznívý vývoj utkání v závěru zápasu. Niskanen vyrobil neskutečnou hrubici při rozehrávace Washingtonu, kterou využil JAMES NEAL a mezi betony Holtbyho poslal kotouč do branky. Bez asistence.
    Mattias EKHOLM - 3:3
     
    55:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři nabídnutou šanci využívají nejlepším možným způsobem. Z vrcholu formace nabil Jones MATTIASI EKHOLMOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě včetně Holtbyho a srovnává na 3:3. Asistence: Seth Jonesm Craig Smith.
    Marcus JOHANSSON - 2:3
     
    42:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj utkání. Bäckströmovu střelu dorazil na brankovišti za Huttonova záda velice důrazný MARCUS JOHANSSON a poprvé v zápase tak posílá hosty do vedení. Asistence: Niklas Bäckström, Mike Green.
    Alexander OVEČKIN - 2:2
     
    26:18
    Washington právě vstřelil branku!
    jako přes kopírák dává ALEXANDER OVEČKIN svůj druhý gól v zápase. Z jiné pozice to snad ani neumí a bylo by docela zajímavé, kolik branek ze svých 24 celkově dal jiným způsobem než střelou z kruhu z voleje. Asistence: Mike Green, Troy Brouwer
    Alexander OVEČKIN - 2:1
     
    23:46
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté ale odpovídají jejich nejsilnější zbraní. Bäckström a posléze Alzner předali puk až ALEXANDERU OVEČKINOVI, jenž ze své oblíbené pozice dostává svůj tým jako správný kapitán na rozdíl jediné branky. Asistence: Karl Alzner, Nicklas Bäckström.
    James NEAL - 2:0
     
    21:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bartleyeho nahození tečoval FIsher tak šikovně, že se kotouč dostal na hůl volného JAMESE NEALA, který neměl problém trefit odkrytou klec dezorientovaného Holtbyho. Asistence: Mike Fisher, Vicotr Bartley.
    Seth JONES - 1:0
     
    16:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Trochu překvapivého gólu se nyní dočkal SETH JONES, jehož nahození skončila k překvapení všech až za zády Holtbyho. Calle Jarnkrok.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 17. Jones (Jarnkrok), 22. Neal (Fisher, Bartley), 56. Ekholm (Jones, Snith), 59. Neal – 24. Ovečkin (Alzner, Bäckström), 27. Ovečkin (Green, Brouwer), 43. Johansson (Bäckström, Green)


    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Weber (C), Josi, Jones, Ekholm, Bartley, Volčenkov – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Jokinen, Jarnkrok, Cullen – Beck, Gaustad, Bourque. Trenér: Peter Laviolette.
    Washington Capitals: Holtby (Peters) – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Hillen – Burakovsky, Bäckström, Ovečkin (C) – Brouwer Kuzněcov, Johansson – Ward, Fehr, Laich – Wilson, beagle, Chimera. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Kimmerly, Walsh – Devorski, Sharrers

    Diváci: 17 303
    bahis siteleri