Slavia – Trenčín 1:2 (kon.) | Jihlava – Brno 1:1 (kon.) | Slavia – Varnsdorf 2:3 (kon.)
Senica – Třinec 1:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Hlučín 6:1 (kon.) | Nitra – B. Bystrica 2:1 (kon.)
Jablonec – Miedź 3:1 (kon.) | Sparta – Žilina 1:1 (kon.) | Karviná – Bílsko-Bělá 0:0 (kon.)
Slovácko – Kroměříž 7:1 (kon.) | Myjava – Topoľčany 5:0 (kon.) | Vlašim – Benešov 3:2 (kon.)
Brno – Líšeň 2:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:2 (0:0)
AS Trenčín
Středa 21.01.2015, 10:05 • UMT EDEN • Přípravný zápas
     
    Děkuji Vám za sledování našeho onlajn přenosu. Vám, co se právě chystáte k obědu, přeji dobrou chuť. Mějte hezký zbytek dne a někdy opět na počtenou! (12:11:37)
     
    Střetnutí je za námi. Ve druhé půli se dostala Slavia po hrubici Šemrince do
    vedení, ale netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Následně oba celky spálily
    několik šancí, až rozhodl krásnou střelou z hranice šestnáctky Bero.
    Sešívaní se i přes svoji snahu k vyrovnání už nedostali.

    Trenčín si tak napravil chuť po prohře s Libercem, Slavia ve svém
    úvodním duelu v rámci zimní přípravy padla. Pozitivem pro kabinu
    Miroslava Beránka může být fakt, že navzdory porážce byli Pražané svému
    soupeři více než vyrovnaným soupeřem.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Je rozhodnuto. Trenčín je v tento moment aktivnější a nepouští Slavii k balonu. Hlavní arbitr již co chvíli sleduje svůj velitelský čas, aby mohl ukončit tento napínavý duel.
     
    90
    Mohlo být definitivně hotovo! Dávid Guba se ocitl volný ve velkém vápně a z první se opřel do milimetrového pasu. Jeho dělovka řádně vystrašila Mateje Rakovna, který ve skoku jen sledoval, kam si to míč naštráduje, ale ten nakonec zamířil jen vedle pravé tyče.
     
    89
    Závěr duelu mohutnými kroky finišuje a hosté stále drží vedení. Díky dobře rozloženému obrannému bloku nepouští Slavii do žádného většího zakončení.
     
    87
    Čiň druhým tak, jak chceš, aby bylo činěno tobě. Toto přísloví se opět projevilo jako platné. Kenia byl totiž zasažen a skončil na zemi, podobně jako jeden z jeho protihráčů po jeho zákroku. Slávistický záložník je na tom ale o poznání hůře, protože jej odvádí spoluhráči za postranní čáru.
     
    86
    Z tohoto mráčku ale nezapršelo. První kdo se k míči vyslanému od malého čtvrtkruhu umístěného přesně v rohu hrací plochy dostal byl brankář Igor Šemrinec, jenž jej vyboxoval mimo pokutové území.
     
    85
    Mikula se pokusil posadit některému ze svých spoluhráčů centrem na hlavu gól. To se mu sice nepovedlo, ale díky zásahu trenčínského hráče vybojoval alespoň roh.
     
    84
    Akce slovenského mužstva měla jepičí život. Peter Kleščík se snažil proklestit hustým lesem v podobě bránících hráčů Slavie. Když už to vypadalo, že se mu to povede, tak si pomohl faulem, což neuniklo pozornosti rozhodčího, který okamžitě odpískal faul a přiřkl balon na kopačky domácích.
     
    83
    Na červenobílých se již začíná lehce projevovat nervozita, až frustrace. Kenia předvedl necitlivý zákrok vůči jednomu z trenčínských hráčů a může být rád, že hlavní arbitr nakonec nevytáhl barevný kartonek.
     
    81
    Na sešívaných je vidět velká snaha o vyrovnání zápasu. Obrana Trenčína ale přepla na režim "neprůchodný" a nepouští domácí družinu k ohrožení Šemrincovy svatyně.
     
    79
    Za Slavii mohl odpovědět, nebo minimálně zahrozit, její jediný střelec Kenia. Ten se dostal k šanci po faulu na Mihajloviče, když z levého křídla zahrával přímý kop. Gruzínský záložník ale trefil jen dobře postaveného bránícího hráče Trenčína.
     
    77
    Trenčín právě vstřelil branku!
    Trenčín se evidentně probudil zpět k
    útočnému životu. Slovenský celek otáčí vývoj duelu a dostává se třináct
    minut před koncem řádné hrací doby do vedení! Zásluhu na tom má bomber MATÚŠ BERO, který napřáhl na vrcholu velkého vápna a jeho rána
    zapadla přesně k pravé tyči slávistické sítě.
     
    75
    Zdá se, že se střelci obou celků na nějaký čas vyčerpali a dávají si – vojenskou terminologií řečeno – pohov. Hra je totiž plná nepřesností a míč odskakuje fotbalistům od kopaček.
     
    73
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Škoda, přichází Červenka.
     
    71
    A zase ten Škoda! Ten si dnes říká o titulní roli pana Kopfrkingla v díle "Spalovač mrtvol" od Ladislava Fukse. Slávistický útočník zatím zdařile trénuje na pálení šancí. Nyní se znovu ocitl volný ve velkém vápně a pravačkou vystřelil těsně vedle pravé tyče.
     
    69
    Tentokrát se Šemrinec nemusel bát Škodova zakončení. Po rohovém kopu totiž hlavičkoval slávistický hráč pouze nad jeho klec.
     
    68
    Jak byl Igor Šemrinec po prvním gólu Slavie za hlupáka, nyní je za hrdinu! Milan Škoda se v šestnáctce zjevil v dobré pozici, dostal míč přesně na nohu a z první vyslal ostrou ránu, kterou mu parádní robinsonádou zneškodnil brankář Trenčína.

    Alan Šrámek

    Branky: 51. Kenia – 53. Bero, 77. Bero


    SK Slavia Praha: Rakovan – Mikula, Latka, Fialka, Švec – Deli, Piták – Bazal, Kenia, Prošek – Škoda.
    Náhradníci: Berkovec – Červenka, Juhar, Mihajlovič.

    AS Trenčín: Šemrinec – Rundić, Rabiu, Jairo, Holúbek, Kingsley, Čögley, Guba, Bero, Lobotka, Kleščík.
    Náhradníci: Vozár – Bariš, Ranko, Mišák, Holiček, Frimmel, Mondek.

    Rozhodčí: Váňa – Štěrba, Vaňkát
    bahis siteleri