Kladno – Jihlava 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Kadaň 3:4 (kon.)
Prostějov – Most 4:1 (kon.) | Motor ČB – Benátky n/J 2:4 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 3:5 (kon.)
Třebíč – Šumperk 3:5 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:4 (2:1, 0:2, 1:1)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 24.01.2015, 17:00 • Kalich Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:56
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Račuk po vyhrané buly posunul kotouč na JAROSLAVA MRÁZKA, který si povyjel před Přikryla a střelou zápěstím poslal kotouč do branky. Asistence: Marek Račuk.
     
    48:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Napodruhé se nejlepší litoměřický střelec prosazuje. Výbornou přihrávku od Kally dostal do zcela odkryté branky VÍTĚZSLAV BÍLEK.Asistence: Jaroslav Kalla a Radek Míka.
     
    32:15
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí zápas ve svůj prospěch. Jan Müller se prokličkoval až před Přikryla, stáhl na sebe dva obránce a poslal kotouč do pravého kruhu na volného JAROSLAVA KŮSE, který trefil levý horní růžek. Asistence: Jan Müller a Karel Ton.
     
    21:27
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Aktivita se hostům vyplatila! MAREK SIKORA lehce nahodil kotouč na branku a ten propadl Přikrylovi do branky. Bez asistence.
     
    11:14
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Hosté snižují z přesilové hry. Střelu Aleše Pavlase Přikryl ještě vyrazil před sebe, z následné dorážky se už však MARTIN ŠAGÁT nemýlil. Asistence: Aleš Pavlas.
     
    08:25
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení Stadion navyšuje skóre. Zdeněk Doležal našel přesně najíždějícího MARTINA NOVÁKA, který tváří v tvář překonal Moučka bekhendovým blafákem. Asistence: Zdeněk Doležal.
     
    04:34
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    ZDENĚK DOLEŽAL se s ničím nepáral a střelou mezi betony překonává Moučka. Bez asistence.
    Marken.cz

    Alexandr Stys

    Branky a nahrávky: 5. Z.Doležal (TS), 9. Novák (Z.Doležal), 49. V.Bílek (Kalla, Míka) – 12. Šagát (Pavlas), 22. Sikora, 33. Kůs (Müller, Ton), 51. Mrázek (Račuk)


    HC Stadion Litoměřice: Přikryl(Král) – Šulc, D.Bílek, Míka, Mikliš, Špelda, Kolář, Málek – V.Bílek, Kalla, T.Doležal – Novák, Švagrovský, Ondráček – Z.Doležal, Zdeněk, Chlapík – Racek.
    Sportovní klub Kadaň: Mouček(Maštalířský) – Pavlas, Tejnor, Mrázek, Černý, Mazanec, Trefný, Havel, Müller – Jíra, Kůs, Ton – Račuk, Sikora, Šagát – Hammerbauer, L.Novák, J.Novák – Ringler, Berlev, Lenhert.

    Rozhodčí: Petružálek – Rozlílek, Toman.

    Diváci: 1240
    bahis siteleri