Technika Brno – Nový Jičín 2:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – SHK Hodonín 4:2 (kon.) | Břeclav – Frýdek-M. 6:3 (kon.)
Nymburk – Tábor 1:7 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 4:3 (kon.) | Bílina – Pelhřimov 5:1 (kon.)
Sokolov – Mor. Budějovice 10:2 (kon.) | Kobra – Řisuty 6:2 (kon.) | Trutnov – Děčín 1:2 (kon.)
Jablonec n/N – Klatovy 6:5 (po pr.) | Jindř. Hradec – Kolín 1:7 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:3 (2:2, 2:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 24.01.2015, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do kontaktu! David Zachar se rozjel v vlastního obranného pásma a dostal se až před Hromadu, vsetínský brankář jeho šanci vyrazil, ale odražený kotouč od brusle JAKUBA SCHWARZE dostala do branky. Asistence: David Zachar, Jakub Peslar.
     
    39:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Znovu oku lahodící akce v podání domácích borců. Tentokrát se rozjel Slováček, za modrou čárou předložil kotouč Amruzovi, ten sjíždějícímu Slováčkovi vrátil a vsetínský mladík pak na zlatém podnose připravil branku ALEXANDRU GREBENJUKOVI. Asistence: Ondřej Slováček, Martin Ambruz.
     
    27:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Skvěle zakončený protiútok Vsetína! Domácí šli ve třech proti jednomu obránci, Daniel Vaněk předložil kotouč Kolaříkovi, zdálo se, že vsetínský útočník bude už zakončovat, ale ještě vylepšil pozici pro DAVIDA VÍTKA a ten už neměl problém uklidit kotouč do brány. Asistence: Jan Kolařík, Daniel Vaněk.
     
    18:54
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté se po delší době usadili v útočném pásmu a dokázali rozhodit vsetínskou obranu. Přihrávku mezi kruhy obdržel MARTIN BUČEK a na Lapači je znovu srovnáno. Asistence: Petr Seidler, Miroslav Javín.
     
    16:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ihned po vhazování se kotouč dostal na hůl LUKÁŠE VRBY a vsetínský obránce se dokázal střelou od modré čáry prosadit. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    10:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ovšem nyní se situace mění! JAN KOLAŘÍK se rozjel po křídle, v útočném pásmu napřáhl a prostřelil Tihláře mezi nohy. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    03:17
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tentokrát se už protiútok hostům povedl! JAKUB HULVA ujížděl společně s Červenkou do přečíslení dva na jednoho, nakonec zvolil střelu a udělal dobře, neboť zamířil přesně k tyči. Asistence: Rostislav Vaněk.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 11. Kolařík (Vaněk D.), 17. Vrba L. (Vaněk D.), 28. Vítek (Kolařík, Vaněk D.), 40. Grebenjuk (Slováček, Ambruz) – 4. Hulva (Vaněk R.), 19. Bůček (Seidler, Javín), 51. Schwarz (Zachar, Peslar)


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) – Tesařík, Vrba, Haloda, Grebenjuk, Báchor, Tichý, Hryciow – Vítek, D. Vaněk, Kolařík – Slováček, Hrazdira, Ambruz – Zúbek, Ondráček, Podešva – Kubo, Kuchařík, Kývala – Alexejev.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Vrba) – Buček, Baca, Peslar, Slavík, Javín – Schwarz, Krayzel, Kilnar, Červenka, Seidler, Vrána, Hulva, Zachar, R. Vaněk, Brnčál.

    Rozhodčí: Fiedler – Blaha, Goňa

    Diváci: 1388
    bahis siteleri