Písek – Olomouc 2:3 (kon.) | PZ Kladno – Havířov 1:5 (kon.) | Kladno – Poruba 2011 1:0 (kon.)
Hr. Králové – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 6:3 (kon.) | Pardubice – Slavia 4:5 (3:4 po s.n.)
Vítkovice – K. Vary 3:7 (kon.) | Třinec – Chomutov 5:2 (kon.) | Zlín – Sparta 4:3 (2:1 po s.n.)
Kometa Brno – Liberec 4:0 (kon.) | HC Litvínov – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
2:4 (0:0, 1:1, 1:3)
HC Plzeň 1929
Sobota 24.01.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Zřejmě rozhodující branka padla minutu před koncem utkání. TOMÁŠ VRACOVSKÝ se dostal k dorážce, se kterou neměl problém ji dostat do odkryté brány. Asistence: Jakub Pokorný, Filip Kokoška.
     
    56:25
    Hradec se dostal do velké šance! K dorážce se po střele od modré dostal jeden z hradeckých hokejistů, jenž měl naprosto odkrytou bránu. Tu nakonec netrefil.
     
    54:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Úplně zbytečný gól ze strany domácích. Ti se nemohli dostat z pásma, jelikož hosté dobře napadali. Po ztraceném puku se ke střele dostal JAKUB VAVŘIČKA, jenž prostřelil hradeckého brankaře. Bez asistence.
     
    50:53
    Další bitka zároveň několik vyloučení. Kryštof Hroudný dostává dvě minuty za hrubost, ten samý trest obdržel David Kvasnička.
     
    50:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Velmi kuriózní gól vsítila nyní Plzeň. Hradecký golman byl natlačen a shozen do své klece, přičemž za hosty vstřelil gól JIŘÍ STRÁSKÝ. Bez asistence.
     
    47:16
    Filip Kokoška, autor tohoto faulu, dostává pět minut + osobní trest za vražení na hrazení. Plzeň bude hrát ve čtyřech. Ve stejný čas byl vyloučen za hrubost i domácí hráč Mikuláš Pohl.
     
    47:16
    Obrovská bitka se strhla po zákeřném faulu na hradeckého hokejistu.
     
    45:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece se jen Hradci obrat povedl, i přes větší aktivitu Plzně po celou hrací dobu. Tomáš Zahradník střílel na plzeňskou svatyni, kde se puk odrazil od hostujícího golmana. Na dorážku DAVIDA MALÍKA však byl už krátký. Asistence: Tomáš Zahradník, David Chalupa.
     
    38:59
    Kapitán hostů si jde odpykat dvě minuty za sekání. Hradec má možnost zvýšit stav utkání a převrátit svoji hru v svůj prospěch.
     
    38:05
    Martin Hajšman dostal přihrávku od svého spoluhráče a dostal se sám do úniku proti hradeckému golmanovi. Jelikož měl ale na zády obránce a puk na bekhendu, střela šla mimo branku.
     
    35:01
    V přečíslení dva na jednoho si krásně najel hostující obránce Jakub Pokorný, jenž obdržel kotouč od spoluhráče a jel sám na bránu. Jeho střel pod lapačku si Tomáš Vomáčka nakonec pohlídal a stav díky němu zůstává nadále nerozhodný.
     
    31:29
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají stav utkání. Štěpán Matějček nastřelil puk na bránu, ten se dostal k volnému TOMÁŠI ZAHRADNÍKOVI, který dorážel do prázdné klece. Asistence: Štěpán Matějček, David Chalupa.
     
    31:00
    Golman hostů fauloval protihráče držením. Počet hráčů na ledě se nám opět upravuje.
     
    30:57
    V šanci se ocitli domácí za stavu čtyři na tři. David Chalupa obdržel kotouč od svého spoluhráče do mezikruží a nastřelil tyč.
     
    30:30
    Štěpán Matějček se pokusil individuálně dostat k brance hostů, byl však zastaven nedovoleným způsobem. Dvě minuty si odsedí na straně Plzně Tomáš Vracovský za hákování.
     
    29:21
    Velmi kuriózní situace. Osobní trest si za hradecké odpyká David Malík. Ve stejný čas byl vyloučen i Daniel Lier za vražení na hrazení. Hra pokračuje za stavu čtyři na čtyři.
     
    28:52
    Plzeňský útočník Josef Roubal hákoval a Hradec si po skončení oslabení zahraje zkrácenou přesilovku.
     
    27:38
    Tomáš Vracovský nastřelil tyč.
     
    26:58
    Královští lvi si komplikují situaci. Za držení hole si odsedí dvě minuty David Chalupa.
     
    21:46
    Dva na jednoho. Tomáš Hajšman obdržel puk od spoluhráče a mířil poté sám na bránu. Tomáš Vomáčka však byl ve střehu a nepustil kotouč za svá záda. Indiáni se mezitím dostali do pěti hráčů na ledě.
     
    20:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól v oslabení. Josef Roubal našel v mezikruží volného TOMÁŠE KUČERU, který zavěsil kotouč přímo pod víko. Asistence: Josef Roubal.
     
    20:00
    Vyloučení na konci první třetiny. To si půjde odpykat za hostující tým Jakub Pokorný za sekání.
     
    18:34
    David Chalupa zavadil kolenem o svého protihráče a jde si sednou na trestnou lavici. Plzeň tak má možnost střelit první gól v zápase.
     
    15:43
    Tomáš Zahradník prokličkoval západočeskou obranou, puk s snažil vsítit ke vzdálenější tyči. Tom se mu ale nepovedlo a brankou pouze přestřelil.
     
    13:20
    Jakub Vavřička se dostal k odraženému puku a měl úplně volnou pravou část brány. Puk nakonec poslal do vnější sítě. Plzeň měla na hokejce zřejmě nejlepší možnost ke gólu.
     
    12:11
    Hned jak se David Malík dostal z trestné, vystřídá ho další z jeho spoluhráčů. Tomáš Kynčl si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    09:48
    Indiáni si zahrají první přesilovou hru. David Malík fauloval soupeře kolenem. Vhazuje se po levici Tomáše Vomáčky.
     
    07:44
    Filip Kokoška nahrál do mezikruží volnému Martinu Hajšmanovi, který kotouč nakonec promáchl. Velmi zajímavá šance na straně Západočechů.
     
    05:52
    Martin Hejna krásně objevil osamoceného Tomáše Zahradníka před brankovištěm, ten však puk za záda Tomáše Krasanovského nedostal. Hradec má nyní velmi silný tlak, který byl po chvíli přerušen hostujícím golmanem.
     
    00:16
    A je tu hned první šance utkání, Jiří Stráský si dobře najel do mezikruží, kam dostal přihrávku a ihned střílel zápěstím. Tomáš Vomáčka však střelu vyrazil do ochranné sítě.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 32. Zahradník (Matějček, Chalupa), 46. Malík (Zahradník, Chalupa) – 21. Kučera (J. Roubal), 51. Stráský, 55. Vavřička, 59. Vracovský (Pokorný, Kokoška)


    Královští lvi Hradec Králové: Vomáčka (Groh) – Lier, Pohl, Šimůnek, Fanderlik, Kynčl, Luštinec, Hroudný, Veselý – Exner, Zahradník "C", Malík, Hnik, Matějček, Hidveghy, Chalupa, Moník, Hejna. Trenér: Jiří Slabý.
    HC Plzeň 1929: Krasanovský (Zeman) – Kačena, Kvasnička, Váchal, Staněk, Čechura, Sedláček, Pokorný – Roubal D., Eret, Kučera, Krystl, Vavřička, Krásný, Kokoška, Vracovský, Roubal J., Rubner, Hajšman, Hanzlík, Stráský. Trenér: Petr Vojan.

    Rozhodčí: Kratochvíl – Budínský, Kleprlík.
    bahis siteleri