Michalovce – Bardejov 3:6 (kon.) | Trnava – Detva 4:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 6:1 (kon.)
Senica – Topoľčany 8:0 (kon.)
konec
HC Dukla Senica
8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
HC Topoľčany
sk Středa 28.01.2015, 18:00 • Zimný štadión Senica • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:35
    Senica dala gól!
    V presilovej hre o dvoch hráčov Senica zvyšuje už na 8:0. Gól vsietil DAVID VIDELKA. Asistencie: Jakub Loydl, Michal Romančík.
     
    42:51
    Senica dala gól!
    Za faul bolo nariadené trestné strieľanie, ROMAN JURÁK sa pri jeho exekúcii nemýlil.
     
    38:43
    Senica dala gól!
    Topoľčanom táto tretina vôbec, ale vôbec nevychádza. David Všetečka nachádza MARTINA MIKOLÁŠEKA a je to 6:0. Asistencie: David Všetečka, Rudolf Fian.
     
    35:49
    Senica dala gól!
    Senica pridáva ďalší gól. Po prihrávke Rastislava Vereše triafa presne DAVID VIDELKA. Asistencie: Rastislav Vereš, Michal Romančík.
     
    31:35
    Senica dala gól!
    Zdá sa, že o osude zápasu už je definitívne rozhodnuté, Peter Penák našiel prihrávkou ROMANA JURÁKA a je to 4:0! Asistencie: Peter Penák, Martin Kalináč.
     
    24:09
    Senica dala gól!
    Nuž a domáca Senica vedie už 3:0. Roman Jurák nabil MARTINOVI KALINÁČOVI a ten sa veru nemýlil. Asistencie: Roman Jurák, Róbert Mikéska.
     
    08:56
    Senica dala gól!
    Kapitán Reissmuller vysunul rýchlonohého MARTINA KALINÁČA, ktorý síce až na dvakrát prekonal brankára, ale predsa sa mu to podarilo. Jeho prvý pokus brankár vyrazil betónom a jeden z hráčov hostí ho rukou odrazil, ale Seničan sa nevzdal a jeho druhý pokus už skončil v sieti.
    Asistencie: Reissmuller, Loydl
     
    06:51
    Senica dala gól!
    Chyba brankára hostí. Po strele Romančíka brankár puk len vyrazil pred seba a z dorážky sa DAVID VIDELKA už nemýlil .
    Asistencie: Romančík, Gula

    Dávid Švec

    Petra Beblavá

    Branky a nahrávky: 7. Videlka (Romančík, Gula), 9. Kalináč (Reissmuller, Loydl), 25. Kalináč (Jurák, Mikéska), 32. Jurák (Penák, Kalináč), 36. Videlka (Vereš, Romančík), 39. Mikolášek (Všetečka, Fian), 43. Jurák (TS), 49. Videlka (Loydl, Romančík)


    HC Dukla Senica: Peksa – Reissmuller, Loydl, Janík, Gula, Všetečka, Fian, Zábojník, Mikéska – Jurák, Kalináč, Penák – Romančík, Vereš, Videlka – Lantoš, Surovka, Mikolášek- Daniel, Brzobohatý
    HC Topoľčany: Pravda – Bystričan, Guričan, Georgievský, Chromý, Kopecký, Ondruška – Káčer, Hudec, Fusek – Mihalik D., Mihalik M., Kovalík – Záhorský, Dobrý, Záborský – Ďurkovič

    Rozhodčí: Goga – Nosek. Tvrdoň

    Diváci: 407
    bahis siteleri