New Jersey – Toronto 4:1 (kon.) | Washington – Anaheim 3:2 (2:1 po s.n.) | Columbus – St. Louis 7:1 (kon.)
Winnipeg – Chicago 1:2 (po pr.) | Calgary – Pittsburgh 0:4 (kon.) | Nashville – NY Rangers 3:2 (kon.)
Tampa – Los Angeles 2:4 (kon.)
po prodl.
Winnipeg Jets
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 07.02.2015, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    SAAD - 1:2
     
    63:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jenže jak už to tak bývá, z první vážnější šance se radují hosté. Kane to udělal vskutku skvěle, najel si po levé straně nejen do pásma, ale i před branku. Tělem naznačil pohyb před branku, jenže v tu ránu bleskově obkroužil svatyni a snažil se zasunout puk pod levý beton gólmana. Ten ještě puk nějak zázračně vyrazil, jenže poslal jej na BRANDONA SAADA, který nekompromisně prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Patrick Kane, Michal Rozsíval.
    KANE - 1:1
     
    22:49
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nyní je už ale vyrovnáno. Domácí propadli ve středním pámu, ztratili puk a Richards jej bleskově poslal na PATRICKA KANE. Ten se s ničím nemazlil, dostal se za obranu hostí a v únuku si doslova vychutnal Hutchinsona, když na něj provedl precizní blafák do bekhendu. Asistence: Brad Richards, Patrick Sharp.
    SCHEIFELE - 1:0
     
    04:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak tento gól si MARK SCHEIFELE vyloženě vybojoval. Nejprve v pravém rohu za brankou Crawforda parádně hitoval Rundblada a získal pro svůj tým puk, aby si vzápětí najel před branku pro nahození Perreaulta a pohodlně překonal gólmana Chicaga. Asistence: Mathieu Perreault.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Scheifele (Perreault) – 23. Kane (Richards, Sharp), 64. Saad (Kane, Rozsíval)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enstrom, Bogosian, Chiarot, Trouba, Stuart, Pardy – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Byfuglien – Frolík, Lowry, Thorburn – Galiardi, Slater, Peluso. Trenér: Paul Maurice
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Rundblad, Hjalmarsson, Seabrook, Rozsíval, Oduya – Saad, Toews, Hossa – Sharp, Richards, Kane – Bickell, Shaw, Teravainen – Carcillo, Kruger, Smith. Trenér: Joel Quenneville

    Rozhodčí: Tim Peel, Steve Kozari – Brad Lazarowich, Mike Cvik

    Diváci: 15016
    bahis siteleri