Cordoba – Almería 1:2 (kon.) | Getafe – Sevilla 2:1 (kon.) | Espanyol – Valencia 1:2 (kon.)
Ath. Bilbao – Barcelona 2:5 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
2:5 (0:2)
FC Barcelona
Neděle 08.02.2015, 21:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
    PEDRO - 2:5
     
    86
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Messiho nakonec vyústila v další gól Barcelony! Fotbalový mág před vápnem umotal obránce Bilbaa ve svých kličkách a následně vyslal kolmici na rozběhnutého Busquetse, který ještě celou akci vyšperkoval přihrávkou na PEDRA, jenž v poklidu dorazil míč za bezmocného gólmana Iraizoze.
    Aritz ADURIZ - 2:4
     
    67
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Poslední několik minut tohoto zápasu má opravdu grády! ARITZ ADURIZ se dostal po přihrávce do vápna do střelecké pozice a zkusil ihned vypálit. Jeho tvrdá přízemní rána prošla nejen přes clonícího obránce, ale přes gólmana Brava, jenž nestihl včas skočit ke své levé tyči branky.
    NEYMAR - 1:4
     
    65
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A je to již 4:1 pro Barcelonu! Nádhernou kombinaci hostů na jeden dotek zakončil z levé strany vápna křižnou střele přesně k tyči NEYMAR.
    Óscar DE MARCOS - 1:3
     
    62
    Barcelona právě vstřelila branku!
    A Barcelona opět vede o dvě branky! Luis Suárez naběhl do vápna a pasem před branku vyzval ke skórování Lionela Messiho, kterému se sice střela příliš nepovedla, ale za pomoci nešťastné teči vracejícího se obránce DE MARCOSE se nakonec míč dostal do domácí branky.
    Mikel RICO - 1:2
     
    59
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Athletic je zpátky v utkání! Střelu Adurize z vápna vyrazil gólman Bravo s námahou pouze ke zcela volnému MIKELU RICOVI, který z blízkosti v poklidu dorazil míč do poloprázdné svatyně soupeře.
    Luis SUÁREZ - 0:2
     
    26
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Otřepané pravidlo se opět potvrdilo. Lionel Messi se dostal až do vápna soupeře, kde poté nádhernou přihrávkou našel zcela volně nabíhajcíího LUISE SUÁREZE, který z první poslal míč nechytatelně do svatyně Bilbaa.
    Lionel MESSI - 0:1
     
    15
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona se hned z první střely na branku dočkala vedoucí branky! LIONEL MESSI poslal ze standardní situace míč přes zeď, která ho ale ještě stihla tečovat tak nešťastně, že balon zamířil přesně do protipohybu gólmana Iraizoze, který tak neměl žádnou šanci zasáhnout.

    Dominik Rejthar

    Branky: 59. M. Rico, 67. Aduriz (Muniain) – 15. Messi, 26. L. Suárez (Messi), 62. de Marcos (vla.), 65. Neymar (Messi), 86. Pedro (Busquets)

    Karty:   40. Balenziaga (ATB), 69. López Cabrera (ATB) – 45. Dani Alves (BAR)   75. Etxeita (ATB)


    Athletic Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga (53. Aurtenetxe) – San José (C), M. Rico – Susaeta (70. Etxebarria), López Cabrera, Muniain (78. Gurpegi) – Aduriz.
    Náhradníci: Herrerín – Aurtenetxe, Williams, Gurpegi, Etxebarria, Aqueche, I. Gómez.

    FC Barcelona: Bravo – Dani Alves (70. Adriano), Piqué, Mathieu, Alba (74. Rafinha) – Xavi (C), Busquets, Rakitić – Messi, L. Suárez (80. Pedro), Neymar.
    Náhradníci: ter Stegen – Adriano, Mascherano, Pedro, Bartra, Rafinha, Iniesta.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Rubio
    bahis siteleri