Washington – Philadelphia 1:3 (kon.) | Florida – Nashville 2:3 (2:3 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 2:3 (kon.)
Tampa – Anaheim 5:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.) | Winnipeg – Colorado 5:3 (kon.)
Boston – Montreal 1:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:3 (0:1, 4:0, 1:2)
Colorado Avalanche
Pondělí 09.02.2015, 00:05 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alex TANGUAY - 5:3
     
    57:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté přeci jen korigují! ALEX TANGUAY si hezky vyměnil kotouč s Mattem Duchenem a pak už měl před sebou jen prázdnou branku. Pavelec byl bezmocný. Asistence: Matt Duchene a Cody McLeod.
    Jacob TROUBA - 5:2
     
    51:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je to zase o tři góly pro Jets! Scheifele se dostal až před branku a zpětnou přihrávkou vrátil puk na levý kruh Perreaultovi. Ten už mohl střílet, ale místo toho ještě předložil nezištnou nabídku na hůl JACOBA TROUBY, který pálil do poloodkryté klece. Parádní akce. Asistence: Mathieu Perreault a Mark Scheifele.
    Matt DUCHENE - 4:2
     
    47:07
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny snižují na rozdíl dvou branek! Jarome Iginla od pravého mantinelu nacentroval před branku a po pohotové teči MATTA DUCHENA puk propadl za záda překvapeného Pavelce – 4:2. Asistence: Jarome Iginla a Nate Guenin.
    Bryan LITTLE - 4:1
     
    35:48
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets hosty trestají za jejich nedisciplinovanost! Perreault nahrál na levý kruh BRYANOVI LITTLOVI, který překonal Varlamova střelou pod víko. Tryskáči vedou už 4:1. Asistence: Mathieu Perreault a Dustin Byfuglien.
    Ben CHIAROT - 3:1
     
    33:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tryskáči vedou už o dva góly! Frolík založil útočnou akci, ve které pokračoval Thorburn, jenž puk předložil před branku Slaterovi. Na jeho teč ještě stačil Varlamov zareagovat, ale vyrazil kotouč pouze k BENOVI CHIAROTOVI, který už dorážel do poloodkryté klece. Asistence: Jim Slater a Chris Thorburn.
    Dustin BYFUGLIEN - 2:1
     
    25:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a otáčejí skóre duelu! Blake Wheeler nabil na levý kruh Bryanovi Littlovi, do jehož rány ještě před přesouvajícím se Varlamovem vložil hůl DUSTIN BYFUGLIEN a kotouč skončil v síti. Asistence: Bryan Little a Blake Wheeler.
    Mathieu PERREAULT - 1:1
     
    22:04
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Před hostujícím brankovištěm tvrdě bojoval Scheifele, kterému se nakonec podařilo protlačit kotouč na vzdálenější tyč, kde MATHIEU PERREAULT zakončoval do odkryté branky – 1:1. Asistence: Mark Scheifele a Dustin Byfuglien.
    Tyson BARRIE - 0:1
     
    10:57
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení při signalizovaném vyloučení na straně Jets! Mezi kruhy se dostal k puku TYSON BARRIE a zápěstím se trefil nad rameno klečícího Pavelce. Asistence: Alex Tanguay a Jarome Iginla.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 23. Perreault (Scheifele, Byfuglien), 26. Byfuglien (Little, Wheeler), 34. Chiarot (Slater, Thorburn), 36. Little (Perreault, Byfuglien), 52. Trouba (Perreault, Scheifele) – 11. Barrie (Tanguay, Iginla), 48. Duchene (Iginla, Guenin), 58. Tanguay (Duchene, McLeod)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Bogosian, Enström, Trouba, M. Stuart (A), Pardy, Chiarot – Wheeler (A), Little, Ladd (C) – Byfuglien, Scheifele, Perreault – Frolík, Slater, Thorburn – Peluso, Cormier, Galiardi. Trenér:Paul Maurice
    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Redmond, Hejda, Barrie, Guenin, B. Stuart, Holden – Iginla (A), Duchene, Tanguay – MacKinnon, O'Reilly, Landeskog (C) – Everberg, Mitchell, McLeod (A) – Briere, Cliche, Talbot. Trenér: Patrick Roy

    Rozhodčí: Walsh. Rooney – Barton, McElman

    Diváci: 15016
    bahis siteleri