Třinec – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:2 (kon.)
Olomouc – Sparta 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 7:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 13.02.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:51
    Teď odchází pykat další z Hradečáků, a tentokrát už jeho trest ovlivní poměr sil na ledě. Zdeněk Čáp (HKR) vyloučen za napadení, hosté mohou zužitkovat svou převahu v přesilovce!
     
    50:07
    Ve zbytku základní hrací doby se bude muset domácí tým obejít bez Lukáše Vantucha (HKR), který si vysloužil osobní "desítku" za nesportovní chování.
     
    46:45
    Ale ne na dlouho. Zahřátou trestnou lavici míří obsadit Nicholas Johnson (PLZ), který nechal hokejku ve výstroji soupeře a vyfasoval menší trest za podražení.
     
    44:04
    Dominik Boháč (PLZ) hodil na mantinel Lukáše Vantucha, což nebylo úplně moudré. Jednak se chtěl domácí ranař hned pomstít, což mu nakonec nevyšlo, nicméně pro hostujícího beka je z toho menší trest.
     
    34:04
    Hradecká aktivita bude pokračovat i nadále, přichází totiž třetí přesilovka pro domácí. Jan Schleiss (PLZ) – dvě minuty za hákování.
     
    30:52
    Mario Bližňák (PLZ) u střídačky jednoznačně nabral Stanislava Dietze vysokou hokejkou, což nechali hlavní rozhodčí zcela bez povšimutí. Až když se na ně sesypal hněv celého stadionu, po vzájemné domluvě s čárovými kolegy vylučují hostujícího forvarda na dvě minuty.
     
    22:12
    Vzápětí ovšem domácí hráli v šesti a dnes počtvrté si zahrají oslabení, což si za rámeček rozhodně nedají. Trest odpyká Karel Plášil (HKR).
     
    19:50
    Přesilovka domácích je u konce a střet Michala Tvrdíka (HKR) s jedním z protivníků končí menším trestem pro domácího hráče za nedovolené bránění. Třetí početní výhoda hostů.
     
    17:31
    Západočeši předvedli hodně chaotickou výměnu hráčů a rozhodčím nezbylo než odpískat hru v šesti. Trest odpyká David Sklenička (PLZ), domácí mají první přesilovku.
     
    14:19
    Po komerční přestávce si hosté zahrají druhou početní výhodu, Michal Tvrdík (HKR) je vyloučen za hákování. Uvidíme, zda Plzeň tentokrát zvládne něco vymyslet.
     
    06:03
    Druhé střídání Valcourta (HKR) s Hollwegem, druhý střet! Domácí hráč svému protivníkovi vrátil tvrdší zákrok, což se nelíbilo Tomáši Sýkorovi (PLZ). Ten je vyloučen za vysokou hůl, Valcourt za hrubost, a tak uvidíme hru čtyř proti čtyřem.
     
    03:11
    Zbytečný faul Collina Valcourta (HKR). Jediný rodilý Kanaďan v lize dohrál Ryana Hollwega a odchází pykat za sekání. První přesilovka pro hosty.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 29. Dej (Pláněk), 34. Valcourt (Čáp) – 10. Kratěna (Bližňák)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Dietz, Plášil, Jank, Čáp, Pláněk, Vašíček – Skokan, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Knotek, Vantuch – Kukumberg, Tvrdík, Červený – Valcourt, Troliga, Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Kadlec, Jeřábek, Mozík, Sklenička, Pulpán, Boháč, Marcel – J. Sýkora, Simon, Johnson – Kratěna "C", Bližňák, Schleiss – Kubalík, Culek, Lev – Balej, T. Sýkora, Hollweg – Beran. Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Fraňo, Homola – Bláha, Pešek.

    Diváci: 4538
    bahis siteleri