Třinec – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:2 (kon.)
Olomouc – Sparta 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 7:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
2:1 (0:1, 2:0, 0:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 13.02.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Až teď míří Machovský zase na střídačku!
     
    58:50
    Byl to Ján Sýkora, kdo měl obrovskou šanci na vyrovnání, po křižném pasu ale hradeckou klec přestřelil!
     
    57:57
    Hosté si vybírají oddechový čas a jdou hrát v šesti bez brankáře!
     
    57:57
    Dnešní utkání sleduje 4538 diváků. Ještě jednou musím vyzdvihnout i plzeňské příznivce, kteří přijeli v malém počtu výtečně zafandit.
     
    54:21
    Nesvedl to ani Johnson, který se opřel do puku z první, ale Kacetl skvěle zasáhl levým ramenem!
     
    50:51
    Teď odchází pykat další z Hradečáků, a tentokrát už jeho trest ovlivní poměr sil na ledě. Zdeněk Čáp (HKR) vyloučen za napadení, hosté mohou zužitkovat svou převahu v přesilovce!
     
    50:07
    Ve zbytku základní hrací doby se bude muset domácí tým obejít bez Lukáše Vantucha (HKR), který si vysloužil osobní "desítku" za nesportovní chování.
     
    46:45
    Ale ne na dlouho. Zahřátou trestnou lavici míří obsadit Nicholas Johnson (PLZ), který nechal hokejku ve výstroji soupeře a vyfasoval menší trest za podražení.
     
    44:46
    V oslabení si to na hradeckou branku hasil Tomáš Sýkora, jehož v poslední chvíli zastavil Stanislav Dietz. Trefil kotouč a Sýkora to svým tělem vzápětí napálil do Kacetlovy klece.
     
    44:04
    Dominik Boháč (PLZ) hodil na mantinel Lukáše Vantucha, což nebylo úplně moudré. Jednak se chtěl domácí ranař hned pomstít, což mu nakonec nevyšlo, nicméně pro hostujícího beka je z toho menší trest.
     
    41:52
    Indiáni rozhodně nic nezabalili, teď jejich zteč zakončoval z druhé vlny obránce Lukáš Pulpán. Z ideálního úhlu ale už vyjel a pak o fous přestřelil hradecký růžek!
     
    40:20
    K hradeckému kapitánovi Šimánkovi se vykutálel puk do gólové pozice. Machovský ho ale podle všeho vyškrábl!
     
    39:33
    Chvíli před druhou sirénou mohl vyrovnat Nicholas Johnson, k němuž se na pravé straně odrazil kotouč. S neposedným kusem gumy to měl ale těžké a Kacetl mu hodně zmenšil úhel.
     
    34:55
    Indiáni sebrali puk a ujeli do přečíslení tři na dva. Hollweg ale nedokázal poslat skákavý puk spoluhráči.
     
    34:04
    Hradecká aktivita bude pokračovat i nadále, přichází totiž třetí přesilovka pro domácí. Jan Schleiss (PLZ) – dvě minuty za hákování.
    Collin VALCOURT - 2:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    33:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    Výrazně zlepšený herní projev domácích nese své ovoce v podobně dokonaného obratu! Jakub Jeřábek osudově zaváhal při rozehrávce ve středním pásmu a u hrazení vzal kotouč Zdeněk Čáp, který ho v přečíslení přiťukl COLLINU VALCOURTOVI. Ten neměl na zakončení až tak moc místa, puk mu navíc skákal, tak ho "jen" poslal Machovskému mezi betony do sítě – 2:1! Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    30:52
    Mario Bližňák (PLZ) u střídačky jednoznačně nabral Stanislava Dietze vysokou hokejkou, což nechali hlavní rozhodčí zcela bez povšimutí. Až když se na ně sesypal hněv celého stadionu, po vzájemné domluvě s čárovými kolegy vylučují hostujícího forvarda na dvě minuty.
     
    30:05
    Hned vzápětí se do gólové šance tlačili hosté, ale domácí se na poslední chvíli vrátili a nebezpečí zastavili.
    Rostislav DEJ - 1:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    28:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Nechat si rozjet po pravé straně RASTISLAVA DEJE, to je horší než nechat tři děti samotné bez dozoru! Indiáni teď udělali tuhle chybu, kterou hradecký štírek potrestal přesnou střelou do druhého růžku. Machovský si na puk nejspíš ještě sáhl, každopádně máme vyrovnáno – 1:1! Asistence: Martin Pláněk.
     
    26:38
    Tak přece je tady pokus Hradeckých o reakci. Ideální zpětná přihrávka našla kapitána Šimánka, proti němuž se musel rychle přesunout Machovský!
     
    22:12
    Vzápětí ovšem domácí hráli v šesti a dnes počtvrté si zahrají oslabení, což si za rámeček rozhodně nedají. Trest odpyká Karel Plášil (HKR).
     
    21:59
    Až poté, co vyloučený Tvrdík naskočil na led, se ve výborné střelecké pozici objevil Ján Sýkora. Mířil na bližší tyčku, ale kotouč skvěle vyškrábl Kacetl!
     
    19:50
    Přesilovka domácích je u konce a střet Michala Tvrdíka (HKR) s jedním z protivníků končí menším trestem pro domácího hráče za nedovolené bránění. Třetí početní výhoda hostů.
     
    17:31
    Západočeši předvedli hodně chaotickou výměnu hráčů a rozhodčím nezbylo než odpískat hru v šesti. Trest odpyká David Sklenička (PLZ), domácí mají první přesilovku.
     
    14:19
    Po komerční přestávce si hosté zahrají druhou početní výhodu, Michal Tvrdík (HKR) je vyloučen za hákování. Uvidíme, zda Plzeň tentokrát zvládne něco vymyslet.
     
    10:13
    Ovšem Hradečtí jsou při chuti i dál. Na pravý mantinel dostal nabito Tomáš Knotek, do puku se opřel z první, ale Machovský rychle vykopl pravý beton!
     
    09:41
    Hradec mohl okamžitě odpovědět z trestného střílení, které prováděl faulovaný Bohumil Jank. Moc toho ale nevymyslel a pokus doprostřed brány Machovský chytá!
    Ondřej KRATĚNA - 0:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    09:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jak je ten hokej jednoduchý! Teď nám to předvedl ONDŘEJ KRATĚNA, který přejel modrou čáru na hraně ofsajdu, udělal si z domácího beka kužel a svůj slalom zakončil střelou na bližší růžek. Nádhera a hosté jdou do vedení – 0:1! Asistence: Mario Bližňák.
     
    08:03
    Oba týmy jsou kompletní, další nebezpečnou akci vymyslel Hradec. Dej zkusmo vyslal kotouč z rohu před branku, kde se po něm natahoval Tomáš Knotek. Ale hokejka protihráče přispěchala včas.
     
    06:03
    Druhé střídání Valcourta (HKR) s Hollwegem, druhý střet! Domácí hráč svému protivníkovi vrátil tvrdší zákrok, což se nelíbilo Tomáši Sýkorovi (PLZ). Ten je vyloučen za vysokou hůl, Valcourt za hrubost, a tak uvidíme hru čtyř proti čtyřem.
     
    05:38
    Machovský předvedl za bránou kiks v rozehrávce a Valcourt pak hledal před plzeňskou klecí Beránka. Přihrávku však hosté na poslední chvíli zblokovali!
     
    03:11
    Zbytečný faul Collina Valcourta (HKR). Jediný rodilý Kanaďan v lize dohrál Ryana Hollwega a odchází pykat za sekání. První přesilovka pro hosty.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 29. Dej (Pláněk), 34. Valcourt (Čáp) – 10. Kratěna (Bližňák)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Dietz, Plášil, Jank, Čáp, Pláněk, Vašíček – Skokan, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Knotek, Vantuch – Kukumberg, Tvrdík, Červený – Valcourt, Troliga, Beránek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Mensator) – Kadlec, Jeřábek, Mozík, Sklenička, Pulpán, Boháč, Marcel – J. Sýkora, Simon, Johnson – Kratěna "C", Bližňák, Schleiss – Kubalík, Culek, Lev – Balej, T. Sýkora, Hollweg – Beran. Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Fraňo, Homola – Bláha, Pešek.

    Diváci: 4538
    bahis siteleri