Chabarovsk – Barys 3:5 (kon.) | Vladivostok – Omsk 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Ufa 5:2 (kon.)
Magnitogorsk – Toljatti 3:4 (po pr.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.) | Čerepovec – HC Slovan 4:2 (kon.)
Jaroslavl – Soči 1:2 (po pr.) | Kazaň – Nižněkamsk 1:2 (kon.) | N.Novgorod – Záhřeb 3:1 (kon.)
CSKA Moskva – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 2:1 (2:0 po s.n.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Jugra Chanty-Mansijsk
Neděle 15.02.2015, 13:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Arťjom PENKOVSKIJ - 4:2
     
    59:52
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Ve středním pásmu se dostal ke kotouči ARŤJOM PENKOVSKIJ, který přes půl kluziště trefuje odkrytou bránu hostujícího celku. Asistence: Dmitrij Pestunov.
    Philip LARSEN - 3:2
     
    50:59
    Jugra právě vstřelila branku!
    A je to tu. Hosté snižují na rozdíl jedné branky. Od modré čáry vypálil Valentěnko, jehož pokus tečoval PHILIP LARSEN přesně za záda bezmocného Děmčenka. Asistence: Pavel Valentěnko.
    Martin RŮŽIČKA - 3:1
     
    49:18
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. Pokus od modré čáry Brust pouze vyrazil před sebe, kde nadvakrát dopravil kotouč do branky MARTIN RŮŽIČKA. Pro českého hráče je to již druhá branka v utkání. Asistence: Vjačeslav Osnovin, Konstantin Panov.
    Martin RŮŽIČKA - 2:1
     
    34:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jeden z domácích obránců vypálil na branku, kde vyrazil kotouč Brust pouze před sebe, kde se od bránících hráčů odrazil přesně na hůl MARTINA RŮŽIČKY, který svou dorážku namířil přesně za záda Brusta. Bez asistence.
    Stanislav ČISTOV - 1:1
     
    26:06
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru 4 na 3. STANISLAV ČISTOV si poodjel s kotoučem do střelecké pozice a svou ránu namířil přesně do pravého horního rohu. Asistence: Deron Quint.
    Philip LARSEN - 0:1
     
    10:08
    Jugra právě vstřelila branku!
    Na pravé straně měl kotouč na holi Bortnikov, který ho přihrál na levou stranu přesně na hůl volného PHILIPA LARSENA, který otevřel skóre dnešního zápasu. Asistence: Igor Bortnikov, Nikolaj Lemťjugov.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 27. Čistov (Quint), 35. Růžička, 50. Růžička (Osnovin, Panov), 60. Penkovskij (Pestunov) – 11. Larsen (Bortnikov, Lemťjugov), 51. Larsen (Valentěnko)


    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Garnett) – Quint, Petrov, Kondratěv, Piganovič, Aťjušov, Martynov, Borodkin, Davydov – Čistov, Bulis, Pare – Popov, Pestunov, Glinkin – Osnovin, Růžička, Panov – Gubarev, Kokujov, Peňkovskij
    Jugra Chanty-Mansijsk: Brust (Gelašvili) – Larsen, Valentěnko, Rjabikin, Želdakov, Mamkin, Melart, Adamčuk, Čibisov – Jacenko, Koroljuk, Gusjov – Magogin, Buljanskij, Šitnikov – Lemťjugov, Romancev, Bortnikov – Lesňuchin, Točickij, Varfolomejov -

    Rozhodčí: Bělov, Cypljakov – Misjura, Raming
    bahis siteleri