PZ Kladno – HC Litvínov 9:5 (kon.) | Chomutov – Pardubice 4:3 (kon.) | Hr. Králové – HC Plzeň 3:1 (kon.)
Slavia – Sparta 4:1 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:5 (kon.) | Hvězda Praha – K. Vary 2:4 (kon.)
Havířov – Poruba 2011 9:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
9:2 (4:1, 4:0, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 15.02.2015, 13:15 • K&K PNEU Aréna Havířov • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    48:40
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov směřuje za kulatou desítkou. Autorem deváté branky je po dorážce na brankovišti JONÁŠ PETEREK. Asistence: Matěj Potočný a Lukáš Juhász.
     
    41:12
    Poruba právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH STŘONDALA se dnes prosazuje podruhé a tentokrát poměrně nenápadné akci. Asistence Marek Glumbík.
     
    37:32
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ podnikl rychlý útočný výpad. První dvě střely ještě Mrázek pokryl, ale na dorážku PETRA HÝSKA už byl krátký. Asistence Vojtěch Pavelek a Josef Ligocký.
     
    34:34
    Havířov právě vstřelil branku!
    Galapředstavení prvního útoku AZetu pokračuje. DOMINIK PAWLICZEK dostal z poza branky nabito mezi kruhy a z první dává svou čtvrtou branku! Asistence Patrik Srníček a Jan Bambula.
     
    26:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    Ale vzápětí našel mezi kruhy svou přihrávkou nebráněného MATĚJE POTOČNÉHO, který vymíchal Mrázka a zvyšuje na 6:1. Asistence Jonáš Peterek.
     
    22:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Chvilinku po skončení přesilovky se domácí prosazují popáté a opět je to první lajna, která pomalu mění utkání ve svou exhibici. DOMINIK PAWLICZEK završuje hattrick, asistence Jan Bambula a Patrik Srníček.
     
    13:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je smšť ze strany AZetu. Spulupráci celého druhého útoku zakončuje bombou do porubské branky JONÁŠ PETEREK. Asistence Lukáš Juhász a Matěj Potočný.
     
    13:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    Druhý gól a třetí bod pro DOMINIKA PAWLICZKA. Bleskově se zorientoval na brankovišti a rychlou dorážkou překonává Mrázka. Asistence Patrik Srníček a Jan Bambula.
     
    07:40
    Poruba právě vstřelila branku!
    A za další chvíli už máme sníženo. VOJTĚCH STŘONDALA se dostal k puku hned po vhazování před Veličkou a pohotovou střelou jej překonává. Bez asistence.
     
    06:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    A po chvilce je to už 2:0 pro AZ. Tentokrát si oba domácí útočníci rorhodili role a po Pawliczkově přihrávce se povedeným blafákem mezi betony prosazuje JAN BAMBULA. Asistence Dominik Pawliczek.
     
    05:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ otevírá skóre zápasu. Hostujícímu obránci se nepodařilo na modré zastavit nahazovaný puk, Bambula jej dojel a naservíroval před branku DOMINIKU PAWLICZKOVI, který bekendovou střelou do šibenice překonal Mrázka. Asistence Jan Bambula a Patrik Srníček

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 6. Pawliczek (Bambula, Srníček), 7. Bambula (Pawliczek), 14. Pawliczek (Srníček, Bambula), 14. Peterek (Juhász, Potočný), 23. Pawliczek (Srníček, Bambula), 27. Potočný (Peterek), 35. Pawliczek (Srníček, Bambula), 38. Hýsek (Pavelek, Ligocký), 49. Peterek (Potočný, Juhász) – 8. Střondala, 42. Střondala (Glumbík)


    AZ Havířov: Velička (Dufek) – Szturc, Srníček, Ševěček, Pavelek, Teplanský, Adámek, Pawlas – Smička, Pawliczek, Ligocký, Piš, Peterek, Juhász, Skalka, Bambula, Hýsek, Potočný
    HC RT TORAX Poruba 2011: Mrázek – Balcárek, Kroček, Glumbík, Dobeš – Voznička Marek, Vojtásek, Žídek, Havránek, Střondala, Takáč, Klíma, Mrva, Dlouhý, Zicháček, Voznička Martin

    Rozhodčí: Polášek – Stavianý, Stonavský
    bahis siteleri