Chicago – Pittsburgh 2:1 (3:2 po s.n.) | Florida – St. Louis 1:2 (1:2 po s.n.) | Buffalo – Philadelphia 1:2 (kon.)
Anaheim – Washington 3:5 (kon.) | San Jose – Tampa 2:5 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
Tampa Bay Lightning
Pondělí 16.02.2015, 02:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan CALLAHAN - 2:5
     
    57:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto! RYAN CALLAHAN vybojoval puk ve středním pásmu po zaváhání Brendena Dillona a poslal ho do prázdné branky! Bez asistence.
    Cedric PAQUETTE - 2:4
     
    56:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je rána pro domácí tým! Žraloci doufali ve vyrovnání, nyní ovšem opět prohrávají o dvě branky. Filppula v útočném pásmu přenechal puk CEDRICU PAQUETTEOVI, který prostřelil Niemiho a dal tak na 4:2 pro Tampu Bay! Asistence: Valtteri Filppula a Jason Garrison.
    Brent BURNS - 2:3
     
    51:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci využívají přesilovou hru a stahují náskok soupeře opět na rozdíl jediné branky! Thornton přes délku celé modré čáry nahrál na Marleaua, který ještě v mezikruží našel BRENTA BURNSE, jenž se postaral o gól na 2:3! Asistence: Patrick Marleau a Joe Thornton.
    Ondřej PALÁT - 1:3
     
    40:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod třetiny jako hrom! Lightning opět odskakují na rozdíl dvou branek, když ONDŘEJ PALÁT vyslal nepříliš povedenou střelu. Marc-Edouard Vlasic si jí ovšem nešťastně ztečoval do vlastní branky a český útočník tak vstřelil svou 12. branku v sezoně! Bez asistence.
    Logan COUTURE - 1:2
     
    30:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A máme sníženo, je to 1:2! LOGAN COUTURE dostal krásnou přihrávku mezi kruhy od Nieta. Stamkos se mu ještě snažil zblokovat střelu, už to ovšem nedokázal a už je to tedy jen o jednu branku! Žraloci se nyní mohou hnát za vyrovnáním. Asistence: Matt Nieto a Matt Irwin.
    Alex KILLORN - 0:2
     
    27:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je to už 2:0 pro hostující tým! Steven Stamkos z levé strany v útočném pásmu poslal krásný pas na druhou stranu na Ryana Callahana, jehož střelu dokázal ještě lehce tečovat ALEX KILLORN! Puk tedy zapadl až do horního růžku Niemiho branky. Asistence: Steven Stamkos a Victor Hedman.
    Steven STAMKOS - 0:1
     
    19:44
    Tampa právě vstřelila branku!
    Teď už na to domácí brankář ale nestačil! STEVEN STAMKOS při ponechané výhodě dostal nabito na modré čáře a jeho tvrdý projektil zastavila až síť Anttiho Niemiho! Pro tohoto kanonýra je to třicátá branka sezoně 2014/2015, úctyhodné číslo. Asistence: Anton Strålman a Valtteri Filppula.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 31. Couture (Nieto, Irwin), 52. Burns (Marleau, Thornton) – 20. Stamkos (Strålman, Filppula), 28. Killorn (Callahan, Stamkos), 41. Palát, 57. Paquette (Filppula, Garrison), 58. Callahan


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Burns, Dillon, Hannan, Irwin, Tennyson – Karlsson, Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Nieto – Hertl, Tierney, Wingels – Desjardins, Sheppard, Goodrow
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskij) – Hedman, Šustr, Garrison, Witkowski, Nestěrov, Strålman – Killorn, Stamkos, Callahan – Palát, Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Connolly – Drouin, Boyle, Brown

    Rozhodčí: Peel, Lee – Knorr, Murphy

    Diváci: 17562
    bahis siteleri