Ottawa – Montreal 4:2 (kon.) | Chicago – Detroit 2:3 (1:2 po s.n.) | Calgary – Minnesota 2:3 (po pr.)
Colorado – Los Angeles 1:4 (kon.) | Edmonton – Boston 4:3 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Tampa 1:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:4 (1:0, 0:4, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 19.02.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Steven STAMKOS - 1:4
     
    39:40
    Tampa právě vstřelila branku!
    A ještě před sirénou se prosazuje i kapitán hostů STEVEN STAMKOS, který obdržel od Alexe Killorna nádhernou přihrávku k levé tyči. Osamocený kanadský útočník se z takovýchto pozicí běžně nemýlí. Asistence: Alex Killorn, Andrej Šustr.
    NIKITA KUČEROV - 1:3
     
    38:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    Necelé dvě minuty před koncem prostřední části navyšuje NIKITA KUČEROV vedení hostů, když ztečoval tvrdý projektil, který od modré vyslal Anton Stralman. John Gibson si při závaru na brankovišti smolně srazil kotouč do vlastní svatyně. Asistence: Anton Stralman, Ondřej Palát.
    Tyler JOHNSON - 1:2
     
    25:55
    Tampa právě vstřelila branku!
    A hosté jdou dokonce do vedení poté, co se po vyhraném vhazování dostal ke kotouči Garrison, který vypálil od modré. Puk se od Gibsona odrazil k Ondřeji Palátovi, který jej bleskurychle a hlavně přesně naservíroval na hokejku TYLERA JOHNSONA. Ten již neměl sebemenší problém dopravit puk do sítě. Asistence: Ondřej Palát, Jason Garrison.
    Anton STRALMAN - 1:1
     
    24:31
    Tampa právě vstřelila branku!
    Sílící tlak hostující výběru vyústil ve vyrovnávací gól. Brian Boyle napálil kotouč směrem ke Gibsonově bráně. Do jeho projektilu však stačil ještě předtím, než doletěl k americkému gólmanovi, strčit hůl ANTON STRALMAN. Skákající kotouč, který změnil původní směr, nakonec doputoval až za záda amerického mladíka mezi třemi tyčemi. Asistence: Brian Boyle, Jonathan Drouin.
    Patrick MAROON - 1:0
     
    04:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks vstoupili do zápasu aktivněji a po zásluze se dostávají do vedení. Kyle Kalmieri našel přesně zpoza brány v oblasti mezikruží Rickarda Rakella, který napálil kotouč na Bishopa. Z následné bezprostřední dorážky se navzdory tlaku bránících hráčů nadvakrát nebo natřikrát prosadil u pravé tyčky stojící PATRICK MAROON. Asistence: Rickard Rakell, Kyle Palmieri.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 5. Maroon (Rakell, Palmieri) – 25. Stralman (Boyle, Drouin), 26. Johnson (Palát, Garrison), 39. Kučerov (Stralman, Palát), 40. Stamkos (Killorn, Šustr)


    Anaheim Ducks: Gibson (Bryzgalov) – Fowler, Lovejoy, Beauchemin, Stoner, Brewer, Manson – Maroon, Getzlaf, Perry – Smith-Pelly, Kessler, Palmieri – Cogliano, Rkell, Silfverberg – Etem, Thompson, Jackman
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Vasilevskiy) – Hedman, Šustr, Barberio, Stralman, Garrison, Nesterov – Killorn, Stamkos, Callahan – Palát, Johnson, Kučerov – Paquette, Filppula, Connolly – Douin, Boyle, Morrow

    Rozhodčí: Leggo, Devorski – Heyer, Cherrey

    Diváci: 17 284
    bahis siteleri