HC Plzeň – Liberec 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Sparta – Pardubice 5:0 (kon.) | Zlín – Chomutov 0:6 (kon.) | Slavia – Kladno 7:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 19.02.2015, 17:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dostávají se do vedení! JIŘÍ KEPKA dostal přihrávku od Waltera a propálil vše, co mu stálo v cestě! Dnes dává plzeňský útočník svou druhou branku. Asistence: Jan Walter a Patrik Marcel.
     
    27:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni tři sekundy před koncem Šírova trestu srovnávají na 2:2! JIŘÍ KEPKA se odhodlal ke střele z dálky. Brankář Stezka nic neviděl, takže kotouč skončil až v jeho brance! Asistence: Jan Walter.
     
    25:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři se ve vlastním oslabení dostávají do vedení! Jakub Jedlička krásnou přihrávkou z pravé strany našel MARKA ZACHARA, který překonal ležícího Pacla střelou pod břevno! Asistence: Jakub Jedlička.
     
    13:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři na počátku 14. minuty vyrovnávají! Pěkný průnik Marka Zachara po pravé straně zakončil liberecký útočník střelou. Pacl puk pouze vyrazil, do branky ho poté po přihrávce od Jedličky doklepl JIŘÍ BABEC! Asistence: Jakub Jedlička a Marek Zachar.
     
    10:03
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se dostávají do vedení 1:0! Pěknou individuální akci nám předvedl ŠIMON PETRÁŠ, který prokličkoval až do útočného pásma, kde střelou z mezikruží prostřelil Stezku! Asistence: Matyáš Kubík.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 11. Petráš (Kubík), 28. Kepka (Walter), 38. Kepka (Walter, Marcel) – 14. Babec (Jedlička, Zachar), 26. Zachar (Jedlička)


    HC Plzeň 1929: Pacl (Štekr) – Marcel, Kubík, Kaňák, Walter, Holý, Houfek "A", Rajal – Petráš, Beneš, Vlček, Kubalík, Polata "C", Michel, Přikryl, Opava, Jakubec, Krliš, Kepka "A"
    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek "C", M. Šír, Arlt, Husa, Divila, Tržický – Babec, Suska, Huňa, Svoboda, Jedlička, Lakatoš, Zachar, Havlas "A", Heřmánek

    Rozhodčí: Sýkora – Tvrdík, Rubáš

    Diváci: 90
    bahis siteleri