Havlíčkův Brod – PZ Kladno 8:3 (kon.) | Mountfield HK – Přerov 8:5 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 5:4 (kon.)
Karlovy Vary B – Litoměřice 4:0 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:3 (2:0, 2:1, 4:2)
PZ Kladno
Neděle 22.02.2015, 11:00 • ZS Kotlina • Liga juniorů
Partner:
     
    57:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí na obdrženou branku ale odpovídají stejnou mincí! Puk putoval od Davida Pazourka přes Tomáše Ludvíka až k VÁCLAVU MOTLOVI, jenž dostal puk do hostující klece! Asistence: Tomáš Ludvík, David Pazourek.
     
    56:51
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté nabídnutou možnost využívají a snižují na rozdíl dvou branek! Po přihrávce Petra Veselého se prosadil DAVID BODOR! Asistence: Petr Veselý, Matěj Libecajt.
     
    56:31
    Přesilová hra pro hosty. Vyloučen hráč domácích (HBR).
     
    54:00
    Martin Polák (HBR) dostává 2 minuty za sekání a počet hráčů na ledě se vyrovná.
     
    52:23
    Domácí si zahrají v početní výhodě, do otevřených dvířek na trestné lavici zamířil Tomáš Krejčík (KLP).
     
    48:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    S góly se nyní roztrhl pytel a červené světlo opět svítí za Romanem Melančinem! Puk od Tomáše Chlubny putoval k JIŘÍMU DROBNÉMU, který se trefil podruhé v tomto utkání a zvýšil náskok domácích na rozdíl pěti branek! Asistence: Tomáš Chlubna.
     
    46:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ovšem bleskově odpovídají! Již počtvrté zafungovala spolupráce mezi Davidem Pazourkem a TOMÁŠEM LUDVÍKEM, který usměrnil puk za záda Romana Melančina! Asistence: David Pazourek.
     
    45:27
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Hostům se podařilo snížit, když Rebely uzamkli před jejich bránou a opakovaně se dostávali k dorážkám. Petr Spáčil si počínal proti několika pokusům úspěšně, poté se ale kotouč odrazil k ROMANU JABŮRKOVI, jenž měl před sebou už jen odkrytou část klece! Asistence: Tomáš Krejčík.
     
    44:29
    Jiří Drobný svižně vypálil z pravé strany, hostující gólman puk vytěsnil ramenem, kotouč však i přesto zazvonil na horní tyč!
     
    43:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se ve třetí třetině museli zatím hlavně bránit, ale jsou to oni, kdo udeřil! David Pazourek předložil kotouč TOMÁŠI LUDVÍKOVI, který se v tomto utkání trefil již potřetí a dovršil tak svůj hattrick! Asistence: David Pazourek.
     
    39:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové si své góly nechali do samého závěru druhé třetiny a vedou již o tři branky! Petr Kuchta poslal dopředu TOMÁŠE CHLUBNU, jenž z mírného úhlu na pravé straně střelou zápěstím o tyč nedal Romanu Melančinovi šanci! Asistence: Petr Kuchta.
     
    38:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové svému soupeři unikají opět na dvoubrankový rozdíl! David Pazourek stál sám před hostujícím gólmanem, který si proti němu vyjel, ale na druhé straně se objevil úplně volný TOMÁŠ LUDVÍK, jemuž nedělalo potíže zamést puk do zcela odkryté klece! Asistence: David Pazourek, Ondřej Hlídek.
     
    34:51
    Domácí si zahrají přesilovou hru, na trestnou lavici usedá Jakub Bednár (KLP) na 2 minuty za vražení na hrazení.
     
    33:20
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Teď už se hosté ale dokázali prosadit a dostávají se Rebelům na dostřel! Walter Christl svojí přihrávkou našel DAVIDA BODORA, jenž z prostoru levého kruhu dokázal překonal domácího gólmana! Asistence: Walter Christl.
     
    31:48
    Tomáš Chlubna se dostal dopředu a jeho prudká střela zápěstím trefila horní tyč Melančinovy klece!
     
    23:21
    Petr Kuchta (HBR) to ovšem přehnal se svoji aktivitou a dostává 2 minuty za sekání.
     
    22:04
    Walter Christl (KLP) dostává dvouminutový trest za hákování.
     
    12:45
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A Rebelové navyšují své vedení a utíkají svému soupeři na rozdíl dvou branek! Tomáš Chlubna z levé strany krásnou přihrávkou našel u protější tyče JIŘÍHO DROBNÉHO, který se zde objevil po objetí brány a mohl pohodlně uklidit puk za záda kladenského gólmana! Asistence: Tomáš Chlubna, Petr Kuchta.
     
    05:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí svoji aktivitu dokázali přetavit v gól a zaslouženě se ujímají vedení, když se dokázal prosadit první havlíčkobrodský útok! Od Davida Pazourka putoval puk k TOMÁŠI LUDVÍKOVI, jenž zblízka překonal hostujícího gólmana! Asistence: David Pazourek.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 6. Ludvík (Pazourek), 13. Drobný (Chlubna, Kuchta), 39. Ludvík (Pazourek, Hlídek), 40. Chlubna (Kuchta), 44. Ludvík (Pazourek), 47. Ludvík (Pazourek), 49. Drobný (Chlubna), 58. Motl (Ludvík, Pazourek) – 34. Bodor (Christl), 46. Jabůrek (Krejčík), 57. Bodor (Veselý, Libecajt)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Spáčil (Zelený) – Lobo "A", Motl, Semrád, Vlček, A. Němec, Mendl, M. Němec – Hlídek, Ludvík "C", Pazourek – Drobný, Kuchta "A", Chlubna – Kittler, Polák, Málek.
    PZ Kladno: Melančin – Novák, Libecajt, Krejčík, Fikáček, Keller, Christl, Veselý "C", Kadlec, Vostárek, Plihl, Bodor, Bednár, Srpek, Jabůrek, Černý, Lachman, Jizba.

    Rozhodčí: Zdeněk Pokorný – Lukáš Klouda, Tomáš Krejčí
    bahis siteleri