New Jersey – Calgary 1:3 (kon.) | Washington – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Ottawa 0:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Ottawa Senators
Čtvrtek 26.02.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:52
    Ve třetí třetině se nám strhla dokonce bitka. Hostující Mark Borowiecki (OTT) se pořádně pustil se vší silou do Francoise Beauchemina (ANA). Oba dostávají pětiminutové tresty za rvačku a budou svým trenérům chybět.
     
    33:58
    Poprvé ve druhé třetině vyloučení také na straně Ottawy. Dvě minuty za nedovolené bránění je nucen odpykat v boxu trestoměřičů Kyle Turris (OTT). Děj se bude odehrávat před Hammondem.
     
    27:36
    Tady nebylo co řešit, jasné podražení, Jiří Sekáč (ANA) nechal hokejku pod nohama soupeře a musí jít odsedět dvě minuty za podražení. Český fovard bude doufat, že jeho spoluhráči neinkasují.
     
    19:51
    Ještě jedno vyloučení před první sirénou. Dvě minuty za podražení dostává od hlavního rozhodčího zápasu domácí bojovník Ryan Kesler (ANA). Jeho tým čeká oslabení.
     
    11:30
    Nové nepříjemnosti pro domácí mužstvo, Anaheim se bude muset dnes už podruhé bránit v oslabení. Kyle Palmieri (ANA) inkasuje dvě minuty za podražení a už sedí v boxu.
     
    05:39
    Přesilovou hru si vyzkouší také Ottawa, do boxu trestoměřičů už zamířiil jeden z domácích hokejistů. Josh Manson (ANA) byl rozhodčím nucen pykat dvě minuty za vysokou hokejku.
     
    02:51
    Bude se poprvé v zápase vylučovat, přestože nejde o trest za faul. Alex Chiasson (OTT) totiž musí pykat dvě minuty za zdržování hry, vyhodil puk mimo hrací plochu.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 11. Condra (Gryba, Pageau), 24. Zibanejad (Hoffman, Ryan), 60. Turris (Michálek)


    Anaheim Ducks: Gibson – Stoner, Fowler, Beauchemin, Lindholm, Manson, Brewer – Palmieri, Getzlaf, Maroon – Perry, Kesler, Etem – Silfverberg, Rakell, Cogliano – Sekáč, Karlsson, Bourque
    Ottawa Senators: Hammond – Karlsson, Methot, Ceci, Wiercioch, Gryba, Borowiecki – Ryan, Zibanejad, Hoffman – Stone, Turris, Michálek – Chiasson, Legwand, Puempel – Lazar, Pageau, Condra

    Rozhodčí: Rehman, O'Halloran – Miller, Knorr

    Diváci: 16 673
    bahis siteleri