Kladno – HC Plzeň 7:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:10 (kon.) | Sparta – Slavia 7:8 (kon.)
Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 3:2 (po pr.)
konec
Berani Zlín
2:10 (1:1, 1:3, 0:6)
HC Vítkovice Ridera
Čtvrtek 26.02.2015, 17:30 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Exhibice v poslední třetině je dokonána. Odvolat brankáře se hostům vyplatilo. Po vyhraném buly se k ráně od modré dostal Hawlík, jehož rána před brankou tečoval TOMÁŠ GŘEŠ a puk zapadl do sítě. Desátá trefa a toto je pro Zlín opravdu hořká pilulka na závěr. Asistence: Adam Hawlík.
     
    55:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Devátá trefa je na světě a na svědomí ji má autor hattricku PATRIK ZDRÁHAL. Ten se dostal za děravou obranu beranů, šel sám na Čápa a i jednoruč propasíroval puk mezi jeho betony do sítě. Asistence: Marek Charvát.
     
    48:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Kdyby domácí trenér mohl, asi by na led hodil ručník a zápas ukončil. Po ráně Kuťáka se k odraženému kotouči dostal JAKUB ILLÉŠ a dorazil ho za bezmocně ležícího Čápa v brankovišti Zlína. Asistence: Filip Kuťák, Martin Blahuta.
     
    45:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Trvalo to jen pár vteřin a je tu další gól. MIKULÁŠ RIMMEL dostal nahrávku přes šířku útočné třetiny, vypálil z vrcholu kruhu a na první pohled nepříliš nebezpečná střela končí v sítí. Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    45:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    V sítí domácí se třepetá šestý puk. DAVID BALLNER se proháčkoval až do brankoviště, položil si Halodu a na dvakrát procedil puk do sítě. Asistence: Marek Charvát.
     
    41:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nechci si hrát na proroka, ale řekl bych, že tento gól je definitivně rozhodujícím. Rimmel naservíroval pas na hokejku PATRIKA ZDRÁHALA, ten se dostal na kruh, odtud si všiml volného místa u bližší tyče Halody a svou střelu poslal přesně tam, kam chtěl. Asistence: Mikuláš Rimmel, Marek Bail.
     
    30:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je to o dvě branky. MARTIN BLAHUTA se dostal za obranu ševců, jel sám na Halodu a celou akci vyřešil zasunutím puku mezi betony přemisťujícího se Halody. Asistence: Jakub Illéš, Marek Bail.
     
    29:53
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté přesilovku využívají a berou si vedení zpět. Blahuta vystřelil na branku, puk před gólmanem tečoval JAKUB ILLÉŠ a dostal tak kotouč do sítě. Asistence: Martin Blahuta, Filip Kuťák.
     
    25:55
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Peška svou přihrávkou našel NICOLASE WERBIKA. Ten byl sám na Svobodu, ale napoprvé ještě neuspěl. Ovšem jeho další dorážka už proklouzla kolem betonů a zapadla do sítě. Asistence: David Peška, David Macharáček.
     
    22:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z následné protiakci ale hosté udeřili. Gelnar dal puk na DOMINIKA RUDLA, jehož střela skončila až za zády brankáře Halody. Asistence: Jakub Gelnar.
     
    09:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci rychle odpovídají. Dalajka obloučkem poslal do třetiny Karolu, ten zpracoval puk, vrátil ho za sebe, kde se do puku plnou sílou opřel MICHAL STUCHLÍK a jeho projektil skončil až za zády Svobody. Asistence: Daniel Karola, Patrik Dalajka.
     
    07:37
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jsou po brejku do vedení. Zlínská obrana propadla v útočném pásmu, Charvát přiťukl puk PATRIKU ZDRÁHALOVI, ten jel se svým spoluhráčem sám na jednoho obránce, zvolil střelu, ta v sítí neskončila, ale následná dorážka už ano. Asistence: Marek Charvát, Jakub Gelnar.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 10. Stuchlík (Karola, Dalajka), 26. Werbik (Peška, Macharáček) – 8. Zdráhal (Charvát, Gelnar), 23. Rudl (Gelnar), 30. Iléš (Blahuta, Kuťák), 31. Blahuta (Illéš, Bail), 42. Zdráhal (Rimmel, Bail), 46. Ballner (Charvát), 46. Rimmel (Zdráhal), 49. Iléš (Kuťák, Blahuta), 56. Zdráhal (Charvát), 60. Gřeš (Hawlík)


    Berani Zlín: Haloda (Čáp) – Macharáček ,Velčovský, Žabčík, Stuchlík, Řezníček, Talán – Hořanský, Hlaváč, Dalajka, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Peška, Hladiš, Werbik.
    HC Vítkovice Ridera: Svoboda (Wanecki) – Adamík, Hawlík, Puzič, Charvát, Weinhold, Bail, Rudl – Ballner, Rimmel, Gřeš, Illéš, Česlík, Kafka, Blahuta, Kuťák, Zdráhal, Beneš, Sysala, Jáchym, Gelnar.

    Rozhodčí: Fiedler – Blaha, Švarc.
    bahis siteleri