Kladno – HC Plzeň 7:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:10 (kon.) | Sparta – Slavia 7:8 (kon.)
Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 3:2 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
6:4 (2:2, 2:1, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 26.02.2015, 18:00DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    O osudu dnešního utkání je rozhodnuto! Krásnou střelou z mezikruží se nad Růžičkovo rameno prosazuje ROMAN DYMÁČEK, který bezezbytku využil přesné nahrávky Petra Mrázka zpoza brány. Asistence: Petr Mrázek, Tadeáš Král.
     
    58:52
    Dufkův pokus ze středního pásma se otřel o levou tyčku.
     
    58:15
    Hosté to zkouší v šesti bruslařích, Růžička zamířil na střídačku.
     
    57:40
    Ohromný závar před Jekelem gólem nekončí. Na brankovišti si hodně tvrdě počínal Jakub Kotala, který se opakovaně propracoval k dorážce. Na domácího gólmana ovšem nevyzrál.
     
    55:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    A jsou to opět modrobílí, kteří jdou do jednobrankového vedení poté, co hostující obrana propadla a povolila svému soupeři přečíslení dva na jednoho. PETR MRÁZEK se prosadil po ukázkově spolupráci s Tadeášem Králem do odkryté části brány z pravé strany hřiště. Asistence: Tadeáš Král.
     
    55:04
    Z hloubi útočného pásma se slušnou ránou mezi Jekelovy betony prezentoval Jakub Kotala. Brněnský brankář na poslední chvíli stačil kotouč směřující pomalu do sítě zastavit.
     
    53:08
    A počet sil na ledě se opět vyrovná poté, co ve vlastním pásmu zbytečně fauloval Lukáš Denk. Brněnský útočník lehce zahákoval jednoho z hostujících hráčů.
     
    52:48
    S vyloučeními se v posledních minutách roztrhl na ledové ploše skutečně pytel. Dvouminutový trest inkasoval také Ondřej Žalud za nedovolené bránění.
     
    51:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté srovnávají při hře čtyři na čtyři skóre zápasu, když se po pokusu LUKÁŠE VOLFA ze středu třetiny dokutálel kotouč až za Jekelova záda. Asistence: Jakub Kotala, David Bernad.
     
    50:24
    Tadeáš Král v obraném pásmu zahákoval jednoho z mladoboleslavských. Proto si odsedí dvě minuty.
     
    49:19
    Počet sil na ledě se ale záhy vyrovná. Jan Sonnek si vysloužil dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:16
    Mladoboleslavským hokejistům se otevírá cesta k vyrovnání. Podruhé v utkání totiž na trestnou lavici míří Libor Hájek.
     
    48:15
    Vyrovnat mohl Ivan Ďuráč, který se po sérii kliček propracoval až před Jekela. Ten ale vytáhl výborný zákrok pravým betonem.
     
    45:17
    Blízko pátého gólu Brna byl Lukáš Denk, který využil dobré práci svých spoluhráčů, probil se v oblasti mezikruží ke kotouči, udělal bekhendovou kličku a pokusil se kotouč zasunout mezi Růžičkovy betony. Hostující brankář ale jeho úmysl vystihl znamenitě.
     
    39:21
    Pavel Pazourek si vybírá oddechový čas a udílí svým svěřencům pokyny, jak naložit s početní výhodou.
     
    39:21
    Ještě před sirénou putuje na trestnou lavici Jan Sonnek. Od rozhodčích si vysloužil dvouminutový trest za hákování.
     
    34:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši ještě před vypršením brněnského trestu snižují na rozdíl jednoho gólu, když se k odraženému kotouči propracoval JAKUB KOTALA, který z mezikruží zamířil přesně do horní poloviny domácí branky. Bez asistence.
     
    33:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí navyšují v oslabení své vedení! Hostující obrana opět propadla a umožnila svému soupeři přečíslení dva na jednoho. Proti první střele Růžička ještě zasáhl, na dorážku PETRA MRÁZKA byl ovšem krátký. Bez asistence.
     
    32:35
    Lukáš Motloch a Jan Švejda – hrubost, Martin Biolek – vysoká hůl. Hosté si zahrají přesilovou hru pěti proti čtyřem.
     
    31:53
    Ani další přečíslení dva ne jednoho Brňané nevyužili. Tentokrát především kvůli obětavé práci jednoho z mladoboleslavských hráčů, který v nejlepší možný moment vpadl do přihrávky, nemusel Růžička zasahovat.
     
    29:53
    Mladoboleslavští si vybírají oddechový čas. Jan Křivohlávek nechá pětici, která přetáhla své střídání, alespoň na malou chvíli vydechnout.
     
    29:43
    Brněnští se z protiútoku dostali do přečíslení dva na jednoho. Martin Biolek se nakonec rozhodl pálit, Růžička ale jeho pokus směřující do horní poloviny brány zlikvidoval.
     
    29:13
    Po jednom střetů se z ledu těžce zvedal Radek Pořízek. Atmosféra na stadionu začíná pomalu houstnout.
     
    29:05
    V dobré střelecké pozici se ocitl hned po návratu z trestné lavice Roman Dymáček. Z mezikruží ovšem trefil pouze Růžičkovu hruď.
     
    26:57
    Střílející útočník brněnské Komety Roman Dymáček si vysloužil po poslední akci dvě minuty za napadení. Sníží Mladoboleslavští?
     
    26:52
    K poskakujícímu kotouč se u levé tyčky Růžičkovy brány dostal Roman Dymáček. Na dvakrát však na hostujícího brankáře nevyzrál.
     
    23:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se potřetí v utkání ujímají vedení. Jan Dufek vybruslit před bránu a bekhendem prověřil Růžičkovu pozornost. Kotouč se následně odrazil na brankoviště, kde se jej zhostil LUKÁŠ DENK a s přehledem zasunul puk až do sítě. Asistence: Jan Dufek, Hynek Grünwald.
     
    21:56
    Do dobré příležitosti se propracoval Pätoprstý, střelou z mezikruží ale zamířil pouze do připravené vyrážečky domácího gólmana.
     
    19:36
    Mladoboleslavští navíc mají šanci jít do vedení, jelikož brněnský bek Libor Hájek obdržel dvě minuty za háček ve středním pásmu.
     
    18:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ukázková přesilovková kombinace končí vyrovnávacím gólem hostů. Po nádherné nahrávce Jakuba Kotaly z levého kruhu se střelou od pravé tyčky prosazuje nikým nekrytý JAN SONNEK. Asistence: Jakub Kotala, Lukáš Volf.
     
    17:00
    Domácí navíc půjdou do čtyřech. David Vlček dostal za krosček menší trest.
     
    12:44
    I Středočeši si vyzkouší hru v početní převaze. Dvě minuty totiž dostává Rostislav Šnajnar.
     
    09:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají přesilovou hru. Vedení domácímu výběru vrací MARTIN BIOLEK. Asistence: Lukáš Denk, Jan Švejda.
     
    06:58
    Matěj Hes poslal jednoho z domácích hráčů ostře zemi, za což si od rozhodčích vysloužil pětiminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku a navíc již do dnešního utkání nezasáhne.
     
    03:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři ale ani ne dvě minuty po úvodní trefě Komety srovnávají. Pavla Jekela překonal DAVID BERNAD. Asistence: Patrik Podsedníček.
     
    02:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí se ujímají v dnešním zápase zásluhou JANA DUFKA vedení. Asistence: Hynek Grünwald, Adam Kozel.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 3. Dufek (Grünwald, Kozel), 10. Biolek (Denk, Švejda), 24. Denk (Dufek, Grünwald), 34. Mrázek, 56. Mrázek (Král), 60. Dymáček (Mrázek, Král) – 4. Bernad (Podsedníček), 19. Sonnek (Kotala, Volf), 35. Kotala, 52. Volf (Kotala, Bernad)


    HC Kometa Brno: Jekel (Krček) – Cívka, Hájek, Švejda, Kupčík, Kubeš, Vlček, Šnajnar – Kozel, Denk, Mrázek, Biolek, Dufek, Král, Grünwald, Dymáček, Ondráček
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Plíšek) – Mašek, Tůma, Kurka, Hes, Žalud, Bernad, Šťáva, Červinský – Průšek, Kotala, Pätoprstý, Podsedníček, Brzák, Borovec, Pořížekk, Volf, Ďurač, Sedmík, Sonnek, Motloch

    Rozhodčí: Czubaj – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri