Kladno – HC Plzeň 7:3 (kon.) | Zlín – Vítkovice 2:10 (kon.) | Sparta – Slavia 7:8 (kon.)
Kometa Brno – Mladá Boleslav 6:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 3:2 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
7:3 (2:0, 3:0, 2:3)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 26.02.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A VÁCLAV KRLIŠ s ním naložil parádně! Už to vypadalo, že hostující útočník zkusí zakončit individuálně, ale nakonec se rozhodl pro důraznou střelu, která se od tyče odrazila do branky.
     
    48:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí udělali obrovskou hrubku v obranném pásmu a jsou trestáni! ŠIMON PETRÁŠ obdržel kotouč sjel si z levé strany na střed a poslal puk přesně mezi betony rozhozeného Vladaře. Asistence: Martin Beneš a Václav Krliš.
     
    47:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Yuki Miura jen přiťukl kotouč za sebe na PETRA HAVLŮJE, který nádherným golfákem přidává sedmou branku svého týmu! Asistence: Yuki Miura.
     
    43:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Před Vladařem se vytvořil menší závar, při kterém ještě zůstával kotouč volný. K puku se nejrychleji dokázal dostat MARTIN BENEŠ, který už jej umístil nechytatelně do bližšího rohu branky. Asistence: Lukáš Vlček.
     
    40:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Patrik Machač přenechal na střed VOJTĚCHU ŠILHAVÉMU, který si zpracoval kotouč a následně jej důraznou střelou zápěstím poslal do brány! Štekr hned první těžší střelu nedokázal zastavit! Asistence: Patrik Machač.
     
    34:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    VOJTĚCH ŠILHAVÝ obdržel za bránou přihrávku od Patrika Machače, sjel si k bližší tyči a svým bekhendovým pokusem trochu šťastně našel mezírku mezi tyčkou a brankářem Paclem. Asistence: Patrik Machač a Vladimír Macháček.
     
    30:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují do luxusního čtyřbrankového vedení! Po menším závaru u jedné z Paclových tyček dostal puk až do sítě PETR JANEČEK. Asistence: Martin Slánský a Lukáš Hulcr.
     
    29:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Brankář Jindřich Pacl si nyní připisuje smolnou chvilku! PETR HAVLŮJ byl napadán jedním z bránících hráčů Plzně, ale ještě posunul puk směrem na bránu a právě tento kotouč Pacl neviděl,a ten mu tak prošel až do sítě. Asistence: Krešimír Schildhabel.
     
    16:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Patrik Machač odvedl parádní práci, když se uvolnil zpoza brány a přihrál ke druhé tyči VLADIMÍRU MACHÁČKOVI, který i v pádu dostal puk do brány za Pacla! Asistence: Vojtěch Šilhavý a Patrik Machač.
     
    10:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A domácí rázem jdou do vedení! Martin Slánský naznačil střelu, obkroužil ležícího obránce a přihrál přímo najíždějícímu PETRU JANEČKOVI, který už prostřelil vše, co před ním stálo. Asistence: Martin Slánský a Filip Doležal.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 11. Janeček (Slánský, Doležal), 17. Macháček (Šilhavý, Machač), 30. Havlůj (Schildhabel), 31. Janeček (Slánský, Hulcr), 35. Šilhavý (Machač, Macháček), 41. Šilhavý (Machač), 48. Havlůj (Miura) – 44. Beneš (Vlček), 49. Petráš (Beneš, Krliš), 50. Krliš


    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda "A", Hulcr, Matula, Zelingr – Hajný, Machač, Šilhavý "C", Kaprál, Macháček, Schildhabel, Slánský, Havlůj, Janeček, Doležal, Miura, Kružík
    HC Plzeň 1929: Pacl (41. Štekr) – Polívka, Kubík, Kaňák, Walter, Holý "A", Prokop, Houfek – Petráš, Beneš, Vlček, Rajal, Michel "C", Opava, Jakubec, Krliš, Kepka

    Rozhodčí: Nečas – Střelka, Doležal
    bahis siteleri