New Jersey – Calgary 1:3 (kon.) | Washington – Pittsburgh 3:4 (kon.) | Anaheim – Ottawa 0:3 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:0 (3:0, 1:0, 3:0)
HC Benátky nad Jizerou
Čtvrtek 26.02.2015, 17:30 • Budvar aréna • Play-off Chance ligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka se Jihočechům dlouho nedařila až do chvíle, kdy Bohunický nahodil kotouč na branku a ADAM PŘIBYL lehkou tečí přidal sedmý gól. Asistence: Lukáš Bohunický a Jakub Suchánek.
     
    44:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to byla pastva pro oči! Přibyl našel přes celou třetinu MARKA VANIŠE, který si exkluzivně obhodil obránce a propálil Fučíka. Asistence: Adam Přibyl.
     
    41:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Po opatrném úvodu závěrečné třetiny se k vyhození z obranného pásma dostal MARTIN HEŘMAN, po několika rychlých krocích ujel všem soupeřům a vymetl pavučinku v růžku Vaněčkovy branky. Asistence: Josef Straka.
     
    28:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Několikátá podobná situace před Vaněčkem už asi nemohla skončit ani jinak. Zmatený hostující brankář nejprve se štěstím zneškodnil šance Přibyla a Vaniše. Pak se ale ke kotouči dostal v mezikruží MICHAL ŠVIHÁLEK, jenž už poslal kotouč do odkryté části branky. Asistence: Adam Přibyl.
     
    13:43
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nedisciplinovanost se hostům hrubě nevyplácí. Třetí využitá přesilovka a Motor vede o tři branky. Do útočného pásma vletěl Daniel Boháč, přihrávkou pod sebe našel nekrytého LUBOŠE ROBA, jenž zblízka vymetl růžek Vaněčkovy svatyně. Asistence: Daniel Boháč.
     
    08:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácím se dlouho nedařilo dostat se do útočného pásma, nakonec se tam však dostali. Mucha si vyměnil kotouč na modré s TOMÁŠEM NOUZOU, který dělovkou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Dlužno dodat. že Vaněček toho moc neviděl. Asistence: Ján Mucha, Martin Heřman.
     
    04:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budvar aréna bouří, domácí jdou do vedení! Ještě v přesilovce se v útočném pásmu odrazil kotouč k volnému MARTINU HEŘMANOVi, jenž sám před Vaněčkem nezaváhal. Asistence: Luboš Rob, Tomáš Nouza.

    Pavel Kortus ml.

    Branky a nahrávky: 5. Heřman (Rob, Nouza), 9. Nouza (Mucha, Heřman), 14. Rob (Boháč), 29. Švihálek (Přibyl), 42. Heřman (Straka), 45. Vaniš (Přibyl), 50. Přibyl (Bohunický, Suchánek)


    Banes Motor České Budějovice: Bláha (Gába) – Punčochář, Žovinec, Mucha, Vráblík, Bohunický, Suchánek, Semrád, Škopek – Kuchejda, Rob, Boháč – Nouza, Jos. Straka, Heřman – Vaniš, Přibyl, Švihálek – Švec, Trummer, Pašek.
    HC Benátky nad Jizerou: Vaněček (42. Fučík) – Havlín, Říha, Kolmann, Pálek, Pabiška, Mrázek – Špaček, Skořepa, Dlouhý – Víšek, Mikšovský, Jass – Jonák, Mikyska, Král – Vařecha, Bittner, Maďar.

    Rozhodčí: Jílek, Petružálek – Kreuzer, Rozlilek

    Diváci: 6308
    bahis siteleri