West Ham – Crystal Palace 1:3 (kon.) | Burnley – Swansea 0:1 (kon.) | Manchester Utd. – Sunderland 2:0 (kon.)
Newcastle – Aston Villa 1:0 (kon.) | Stoke – Hull City 1:0 (kon.) | West Brom – Southampton 1:0 (kon.)
konec
Burnley FC
0:1 (0:0)
Swansea City
Sobota 28.02.2015, 16:00 • Turf Moor • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Nélson Oliveira mohl po svém příchodu na hřiště okamžitě skórovat, gól se mu ale vstřelit nepodařilo!
     
    90+2
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Bafétimbi Gomis, přichází Jefferson Montero.
     
    90
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Wayne Routledge, přichází Jordi Amat.
     
    90
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Ashley Barnes, přichází Lukas Jutkiewicz.
     
    85
    Burnley z rohového kopu nic nevytěžilo a Jefferson Montero na opačné straně hřiště mohl pojistit vedení Swansea, jenže jeho razantní střela z levé strany pokutového území zamířila nad břevno.
     
    84
    Sam Vokes byl blízko vstřelení vyrovnávacího gólu, když si na přední tyči naběhl na přízemní centr Georgeho Boyda z pravého křídla a z první mířil přesně k pravé tyči, Łukasz Fabiański ale dokázal jeho pokus fantastickým zákrokem vyrazit na rohový kop!
     
    83
    Ashley Barnes napřáhl zpoza šestnáctky pravačkou k technické střele, která letěla těsně nad zemí a směřovala přesně k pravé tyči, Łukasz Fabiański byl u ní ale včas!
     
    75
    Střídání v týmu Burnley FC: ze hřiště odchází Michael Kightly, přichází Sam Vokes.
    Kieran TRIPPIER - 0:1
     
    64
    Swansea právě vstřelila branku!
    KIERAN TRIPPIER si vstřelil vlastní gól! Swansea rozehrála rohový kop, který uprostřed šestnáctky prodloužil na zadní tyč Ki Song-jung a Jack Cork mohl míč uklízet do prázdné brány, jenže Tom Heaton vytáhl jeho střelu na břevno, od něhož se míč odrazil zpět k Jacku Corkovi, který ho okamžitě vrátil před bránu, a od kolena obránce Kierana Trippiera se odrazil na brankovou čáru, kde ho Tom Heaton nedokázal v leže udržet.
     
    61
    Střídání v týmu Swansea City: ze hřiště odchází Thomas Carroll, přichází Jefferson Montero.
     
    61
    Kieran Trippier dobře odcentroval z pravé strany a na přední tyči našel Ashleyho Barnese, který si míč zpracoval a z otočky poté pohotově vypálil, jeho střela ale zamířila vedle pravé tyče.
     
    54
    Michael Kightly dokázal vybojovat u rohového praporku zdánlivě ztracený míč a poté po levém křídle pronikl do šestnáctky, kde se z ostrého úhlu pokusil zakončit, Łukasz Fabiański ale jeho pokus pravým ramenem vyrazil!
     
    45+1
    Jonjo Shelvey si narazil míč s Waynem Routledgem a poté zpoza šestnáctky z první vypálil, jeho následná technická střela ale zamířila vedle pravé tyče!
     
    41
    A znovu Bafétimbi Gomis! Jonjo Shelvey tentokrát našel Bafétimbi Gomise dlouhým pasem z vlastní poloviny za obranou Burnley a útočník Swansea vzápětí zatáhl míč do šestnáctky, kde se snažil propálit vybíhajícího Toma Heatona, jeho následná střela ale skončila těsně nad!
     
    40
    Jonjo Shelvey našel přesným centrem Bafétimbi Gomise, který si míč zpracoval zády k bráně na prsa, poté si ho připravil na pravačku a zpoza šestnáctky napřáhl k přízemní střele, Tom Heaton byl ale včas na zemi a připsal si dobrý zákrok!
     
    24
    Na opačné straně dostal nádherný dlouhý pas do šestnáctky Wayne Routledge, který se ocitl sám za obránci Burnley, vybíhajícího Toma Heatona ale nedokázal přelobovat a míč zamířil vedle pravé tyče.
     
    23
    Danny Ings si do šestnáctky naběhl na centr z levého křídla a po chybě Ashleyho Williamse, kterému míč propadl mezi nohama, se dostal ke střele z bezprostřední blízkosti, Łukasz Fabiański ale vytáhl fantastický zákrok a jeho střelu vyrazil!
     
    16
    Thomas Carroll zkusil vypálit zpoza šestnáctky a jeho střela byla o poznání lepší než ta v podání Jonja Shelveyho, jenže směřovala pouze doprostřed brány, kde si Tom Heaton připsal pohodový zákrok.
     
    4
    George Boyd nejprve zablokoval střelu svého spoluhráče, poté se ale rychle zorientoval a zpoza šestnáctky sám levačkou pohotově vypálil, jenže pouze doprostřed brány, kde byl připravený Łukasz Fabiański.

    Tomáš Reiner

    Branky: 64. Trippier (vla.)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:6.
    Burnley FC: Heaton – Trippier, Keane, Shackell (C), Mee – Boyd, Jones, Arfield, Kightly (75. Vokes) – Barnes (90. Jutkiewicz) – Ings.
    Náhradníci: Gilks – Wallace, Vokes, Reid, Jutkiewicz, Ward, Duff.

    Swansea City: Fabiański – Naughton, Williams (C), F. Fernández, Taylor – Shelvey, Cork – Carroll (61. Montero), Ki Song-jung, Routledge (90. Amat) – Gomis (90+2. Montero).
    Náhradníci: Tremmel – Amat, Britton, Emnes, Oliveira, Montero, Rangel.

    Rozhodčí: Jonathan Moss. Asistenti: P. Kirkup, E. Smart. Čtvrtý rozhodčí: M. Oliver
    bahis siteleri